TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 238 304
  • 896
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,
След, като прочетох положителни отзиви за продуктите реших и аз да ги пробвам.
Най-вече се интересувам от продуктите за "нова" коса.
Преди малко си направих регистрация на руския сайт, но тук на сетне нямам идея от къде да си направя поръчка.
Бих се радвала да ми съдействате. 😊
Най добре е да се регистрирате към представител, за може да ви помага със съвети.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 12:29 от Анонимен

# 586
Здравейте от превръзка Енергия на живота може ли да подрани цикъла?Ползвах я 7 дни началото на месеца.Подрани ми с 1 седмица.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 18:06 от Sun_ladyyy

# 587
Аз искам да попитам дали някоя дама има успех със свиването на пори?
Четох, че кремът с муцин от охлюв и с мангустин имали такъв ефект, но не съм пробвала.

# 588
  • Бургас
Здравейте от превръзка Енергия на живота може ли да подрани цикъла?Ползвах я 7 дни началото на месеца.Подрани ми с 1 седмица.
Превръзките енергия на живота се ползват винаги от първият чист ден след цикъла, а не преди него.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 12:29 от bubanka

# 589
  • Бургас
Аз искам да попитам дали някоя дама има успех със свиването на пори?
Четох, че кремът с муцин от охлюв и с мангустин имали такъв ефект, но не съм пробвала.
Проблемът с порите е срещан при мазна кожа.Само с крем няма да постигнете очакван и желан резултат.Трябва да се включат и други продукти.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 12:29 от bubanka

# 590
Ползвах ги веднага след цикъл на 22 ден имах леко прокървяване. Даже не е и цикъл установих.На гинеколог ходих скоро.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 12:30 от bubanka

# 591
Напомням, че всякакви подкани "пишете ми лично съобщение за повече информация" ще бъдат считани за нарушаване правилата на форума и санкционирани по съответния начин.

# 592
Здравейте!
Някой пробвал ли е околоочния крем с овча плацента? Има ли добър ефект?

# 593
  • Бургас
Здравейте!
Някой пробвал ли е околоочния крем с овча плацента? Има ли добър ефект?
Здравейте, братовчедка ми го ползва, много е доволна, клепачите и сякаш се повдигнаха, имаше сенки под очите, които вече няма, а мимическите и бръчки сякаш се изпариха.Вчера и поръчах нова опаковка

# 594
Здравейте,

според вас дали може да ползвам фиточая златен корен и фиточая с орталия заедно?

# 595
  • Бургас
Здравейте,

според вас дали може да ползвам фиточая златен корен и фиточая с орталия заедно?
Не!Пият се по схема, никога в комбинация!

# 596
  • София
Здравейте, искам мнение, по възможност от хора, които са пробвали, за следните продукти:
- чорапи и колан с турмалин
- крем за клепачи против бръчки (18,50лв като ориентация)
- от кой околоочен крем и крем за свиване на пори сте доволни?

Моля дистрибутори да не ми пишат, имам на кого да си поръчвам. Та моля за реални мнения.

# 597
Споделете тук впечатленията си, ще са полезни за всички.
Аз пък търся отзиви за детоксикационните пластири, тъй като съм си поръчала, дано наистина действат.

# 598
  • Бургас
Споделете тук впечатленията си, ще са полезни за всички.
Аз пък търся отзиви за детоксикационните пластири, тъй като съм си поръчала, дано наистина действат.

ще споделя, но пак казвам-споделям като клиент, а това, че съм консултант ми е показало през годините, че е изключително важно да познаваш продуктите, за да си закупиш подходящия!
-кремът за клепачи-изключително нежна консистенция, много икономичен, спомогна за повдигане на леко виснаия клепач, видимо бръчките пачи крак са заличени
-относно порите-обикновено широките пори са характерни за мазна или склонна към омазняване кожа, моята е таква!Аз лично ползвам 2 пъти седмично пилинг лимон, както и измивния гел от серията Мастър херб

# 599

Общи условия

Активация на акаунт