TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 238 304
  • 896
  •   1
Отговори
# 600
Ако езикът не е причина, но пък може да се кликне на "преведи на бълг. език", може да следите и отзивите на рускините, в случая за крема за очи /въпросът над моя пост/. Подробни са, със снимки, на мен ми бяха доста полезни, за продукти, които ме интересуваха, разнообразни мнения, може да се ориентира човек. И все пак е индивидуална поносимостта към един или друг продукт.

# 601
Момичета, вярно ли е че тези превръзки липсват от известно време или ме излъгаха от сайта, от който поръчвам? Предложиха ми същите, 25бр. в пакет ..
Скрит текст:
Исках да попитам и за тези розовите с анионите, какви са ви впечатленията?

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 10:11 от krystal93

# 602
  • Бургас
Момичета, вярно ли е че тези превръзки липсват от известно време или ме излъгаха от сайта, от който поръчвам? Предложиха ми същите, 25бр. в пакет ..

Исках да попитам и за тези розовите с анионите, какви са ви впечатленията?

липсват наистина, има малка разлика между тези и другите, които сте ползвали до момента/по 20бр/-тези, които са 25бр се водят супер тънки, идват малко по тънки от другите, но като полезни качества са същите.
Относно превръзките с аниони - Ползвала съм ги, разликата спрямо останалите превръзки е анионния чип, а това са неговите така да кажа полезни действия:
-микроциркулацията на кръвта
-противовъзпалителен ефект
-положителен ефект върху микрофлората
-помага за нормализиране и възстановяване на менстуралния цикъл
При мен лично подобри микрофлората, те са по-скоро профилактични

# 603
да споделя моето мнение за слим чая на тианде Simple Smile ефект 00000000 Simple Smile)))) не си давайте парите. докато го приемах храната беше ограничена

# 604
Понеже дистрибуторите на Тианде всячески създават ореол на нещо невиждано и свръхефективно около тая марка. Марка като всички останали. Нито са лечебни предлаганите продукти, нито нищо. В едни случаи могат да облекчат положението, но нищо повече, в други козметиката на един ще свърши работа, на друг - не. Същото както с подобни продукти на пазара. Индивидуално е. Затова са безсмислени призивите купувайте, чудодейна е или не си давайте парите. Който иска, нека опита, но да не очаква чудеса.
И да допиша, понеже в Русия отдавна се използва, в преден пост писах да се погледнат отзивите в руските сайтове, много са, дават представа и човек може да се ориентира. У нас е от не много отдавна и и се приписват какви ли не чудотворни свойства от разпространителите.

# 605
Точно така, съгласна съм, НО аз също съм дистрибутор и ако едно нещо не върши работа, не бих го препоръчала.
Разбира се, че продуктите ще действат на едни по-добре, на други по-малко, а на трети въобще. Аз също съм против призивите "Не купувайте", "Не си давайте парите" и т.н.
Аз чета в ireccommend.ru - има отзиви за много неща, не само за тианде.

# 606
Точно така, съгласна съм, НО аз също съм дистрибутор и ако едно нещо не върши работа, не бих го препоръчала.
Скрит текст:
Разбира се, че продуктите ще действат на едни по-добре, на други по-малко, а на трети въобще. Аз също съм против призивите "Не купувайте", "Не си давайте парите" и т.н.

Понеже с приятелки доста отдавна изпробвахме продукти /не абсолютно всичките, разбира се, но достатъчно/ на Тианде, та за вършенето на работа - да, на един ще свърши, на друг не. Примерите са пак от кръга приятелки. Така, както една беше възхитена от един от шампоаните за коса, не помня точно названието му, за растеж и сгъстяване, нещо такова беше по спомен, другите 5 установихме, че не е нищо особено, т.е. не установихме очаквания резултат. Но на доволната факт, косата изглеждаше като по-бухнала, по-гъста, по-плътна някак. И с кремове за лице имаше такива случаи, просто нищо различно от продуктите на всяка друга марка, върху един има ефект, върху друг - не. Затова написах, че съм против призивите купувайте или не купувайте, но ми е смешно като чета за чудодейно действие, едва ли не лекуват сериозни проблеми, тайни обяснения на лични, все едно лекарство срещу не знам какво ще се купува и използва. Ами който има какво да обясни за продуктите, да го прави в темата, защо на лични. Нали темата е затова, а не за набиране на клиенти. Иначе отзиви има на много сайтове, и рейтинги всякакви. Разбира се, че не са лоши продуктите на марката, но в никакъв случай не бих се съгласила, че еднозначно оправят всякакви проблеми, единствени са и са с чудодейно действие. Просто пробва човек, както с останалите марки, като му действа добре, продължава, като не, търси друго.

# 607
Съгласна съм с по горните мнения.
Аз също съм дистрибутор на Тианде, марката както всяка друга марка има добри и лоши продукти.
Факт е обаче, че продуктите са по-качествени и помагат за някои проблеми.
Докато другите марки които са на същия каталожен принцип не могат да помогнат. Не говоря за медицинската козметика.

# 608
Не мога да се върна да прочета тема 1 или тази отначало и затова питам направо: имате ли отзиви за турмалиновите топчета за пране на дрехи? Искам да ги взема заради кожен проблем и наиситина бих ги взела ако знам, че ще помогнат /донякъде разбира се едва ли биха решили изцяло проблема/.

# 609
  • Варна
...........
И да допиша, понеже в Русия отдавна се използва, в преден пост писах да се погледнат отзивите в руските сайтове, много са, дават представа и човек може да се ориентира. У нас е от не много отдавна и и се приписват какви ли не чудотворни свойства от разпространителите.

Срещала ли си в руските сайтове отзиви за шампоана и маската против побеляване на косата?

# 610
Скрит текст:
...........

Срещала ли си в руските сайтове отзиви за шампоана и маската против побеляване на косата?

Ето тук на прима виста, тук още, и тук, още, тук един, но положителен отзив, тук също. Със сигурност и още има, като потърси човек. В първия линк трябва да се отворят целите отзиви, кликате на "Читать весь отзыв". Всъщност, ако езикът е проблем, с десен бутон върху текст или празно място, излиза прозорче и малко след средата има "Превод на български". Не е идеален, но става, за да се разбере.

# 611
  • Варна
labrex, благодаря!

# 612
  • Пловдив
Не мога да се върна да прочета тема 1 или тази отначало и затова питам направо: имате ли отзиви за турмалиновите топчета за пране на дрехи? Искам да ги взема заради кожен проблем и наиситина бих ги взела ако знам, че ще помогнат /донякъде разбира се едва ли биха решили изцяло проблема/.

Здравейте, аз си купих турмалиновите сфери също заради кожен проблем и честно казано не бих си ги купила отново. Причината - не виждам какво точно правят на прането и дали пера с чиста вода или с тях, все тая. Неслучайно на самите сфери е написано, че не са подходящи за бели дрехи (там със сигурност ще се види, че не вършат абсолютно никаква работа Simple Smile). Не успяха да се справят с петна от кафе по дънките на съпруга ми, но ако искате просто освежаване на неособено замърсени дрехи, стават. Как се справям с прането и с чувствителната кожа: по препоръка на моята дерматоложка използвам течен бебешки перилен препарат (има огромен избор на пазара) и нямам проблеми.

# 613
Здравейте,
Бихте ли изказали мнението си за крема, който се адаптира към цвета на кожата и изглажда несъвършенствата. Пише, че е с плацента и има вид на фон дьо тен. Благодаря

# 614
прави впечатление, че предимно представители пишат в темата, потърсих мнение за чая не открих. Платих 50 лв и имам вече лично наблюдение, което споделям и заставам твърдо зад него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт