TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 238 300
  • 896
  •   1
Отговори
# 630
Ако става въпрос за състава на този крем, ето го от кутията:

Скрит текст:

# 631
Здравейте,
Бихте ли изказали мнението си за крема, който се адаптира към цвета на кожата и изглажда несъвършенствата. Пише, че е с плацента и има вид на фон дьо тен. Благодаря

Аз съм със смесено мнение- харесва ми, има лека покривност, но омазнява кожата.

# 632
  • Бургас
Здравейте,
Бихте ли изказали мнението си за крема, който се адаптира към цвета на кожата и изглажда несъвършенствата. Пише, че е с плацента и има вид на фон дьо тен. Благодаря
Кремът е подходящ за всеки тип кожа, но ако кожата ви е мазна, желателно е да се ползва матиращ продукт, защото идва мазничък.Иначе не създава маска ефектът на фандьотените, защото се абсорбира в кожата, не запушва порите!Ако ви трябва още информация-насреща съм да помогна!

# 633
Моля Ви, моля Ви препоръчайте ми нещо против косопад - изгубих половината си коса.

# 634
Моля Ви, моля Ви препоръчайте ми нещо против косопад - изгубих половината си коса.

Emili?!, хиляди продукти има против косопад. Установи първо причините за него и след това търси продукти. Иначе може да ти отиде и останалата коса, ако налетиш на нещо много препоръчано, но неподходящо за теб.

# 635
  • волно калдъръмче
Веднага биотин и после ендокринолог.

# 636
  • Бургас
При моя позната помогна серията Био рехаб-шампоан и маска

# 637
Благодаря Ви момичета за бързите коментари, но за съжаление заради коронавируса не съм в града и нямам възможност да отида на лекар. Затова толкова много се притеснявам, но вие не препоръчвате изпозлването на продукти преди да съм се консултирала така ли ?

# 638
Винаги можеш да започнеш да използваш от шампоаните на Тианде, но ти говориш за голям косопад, а това говори за хормонален или някакъв друг сериозен здравословен проблем. И докато не се провери от лекар, какъвто и шампоан да ползваш ако ще и 200 лева да струва, няма да ти помогне.
Иначе аз препоръчвам шампоана от серията Мастър Херб против оплешивяване, много мои клиенти повече са доволни от него отколкото от Био Рехаб.

# 639
Благодаря Ви момичета за бързите коментари, но за съжаление заради коронавируса не съм в града и нямам възможност да отида на лекар. Затова толкова много се притеснявам, но вие не препоръчвате изпозлването на продукти преди да съм се консултирала така ли ?

Emili?!, може би тая тема ще ти е по-полезна, пишещите в нея са с твоя проблем. Не че ще ти го решат, но има доста неща споделени и по отношение на изследвания, храна и т.н. Това в случай, че не си влизала в нея.

# 640
....
Здравейте на мен ми помогна комплекта с жив корен жен-шен...

# 641
  • София
Здравейте!
Някой пробвал ли е околоочния крем с овча плацента? Има ли добър ефект?

Аз също го ползвам и има ефект поне за под очите.

# 642
Здравейте аз съм консултант на Тианде и на мен лично ми помогна серията Био рехаб.След като започнах да използвам продуктите след около месец косопада ми заначително започна да намалява и след четири месеца нямаше и следа от него.Серита Био рехаб е помогнала на много хора да преборят косопад.Ако желаете мога да ви дам линк за продуктите или да ви ги снимам.

# 643
  • Варна
Имам въпрос към ползвалите шампоана и маската против побеляване, като може да са ползвали тези продукти и по други причини няма значение.
За колко време ви стигат по една опаковка шампоан и маска.? Имам усещането че май слагам по много, та да направя сравнение.

# 644
  • София
Аз да питам, шампоаните против косопад/оплешивяване на Тианде съвместими ли са с бременност?

Феритина и желязото са ми в норми, макар и на долна граница, имам таласемия и дори, когато бях на вливки и бяха добре, косата не спря да ми пада. Скоро пак ще правя, но не ми остана коса и търся качествен шампоан. Надявах се като с първата бременност да ми се сгъсти косата, но уви.

Общи условия

Активация на акаунт