Априлска Мама бременее, щастие в очите грее :)

• 32 719
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
И аз искам да се запиша във фейса Simple Smile

# 541
Момичета, аз рядко се включвам в последно време. Толкова ми се повръща и то денонощно, че гледам да се разсейвам с небебешки теми. Не че помага. През последната седмица имах 2 или 3 дни, в които имах моменти от по няколко часа, в които не ми се гадеше. Дано да отшумява.

Имам един въпрос. От няколко дни имам едни болки - странично от ляво и от дясно. Появяват си примерно като се изправя и се усещат като схващане на сухожилие например. Идеи? Случвало ли ви се е?

# 542
Аз пък имам гадене нулево. Цяла сутрин до обяд усещам някакъв дискомфорт, като тежест в стомаха....след обед минава и после никакви симптоми за нищо. Само един ден повръщах и то веднъж. Имам ужасен глад за портокали, само те са ми в очите и устата Simple Smile Иначе съм вече +2кг, което е супер странно поради липсата на апетит поне до следобедните часове, но се дължи или на витамините, или на морето и неговите изкушения.....сега като си вляза в нормалния ритъм се надявам качването да намали скорост.
Mademoiselle Chocolate, сутринта усетих същото, което описваш. Една силна и остра болка, всъщност появи се постепенно, засили се за няколко секунди и после отшумя, леко в ляво. Не знам какво беше, на преглед съм чак на 24-ти, а преди това може би ще се запиша на ЖК и ще ме видят там.

# 543
Mademoiselle Chocolate Аз също я карам зле, постоянно ми се гади, повръщах няколко пъти (6-7), не мога да ям, вие ми се свят. Общо взето съм като парцал, отслабнах 4кг  Cry Вече 3 седмица съм така и силно се надявам след 2 сед като влезна в 4 месец да спре, искам да се радвам на бременността си и да съм спокойна за бебето. Нямам болки като теб, но те разбирам колко е тежко...
Всичко ще мине  Simple Smile Wink Sunglasses

# 544
Здравейте и от мен Simple Smile Да ви се оплача - при мен започнаха световъртежите, които при първата ми бременност стигаха и до припадъци. Побърках се с тоя айрян и шоколад за закуска,  но не се получава. Почивка няма как да си дам когато съм на работа...

# 545
  • До Балкана
Добро утро, момичета!
Първо искам да пожелая успешна учебна година на всички малки и големи ученици, учители (ако има в темата) и на всички онези, които носят духа на учебната година в сърцата си!  bouquet
Дами, дано неразположенията ви преминат много бързо и неусетно! Hug
На мен ми изпратиха резултатите от изследванията (кръв урина, микробиология и цитонамазка) - казаха, че съм отличничка и ми е малко по-спокойно!
Прекрасна седмица, дами!

# 546
Добро утро и успешна седмица и от мен  Hug

# 547
Здравейте момичета!Много време не съм писала тук,но вече 3-4 седмици ми е ужасно лошо и не ми е до никакви сайтове и тем подобни...толкова повръщах,че бях в болница понеже се обезводних,но малко вече закрепвам фронта и съм по-добре....аз съм с термин 9 април по видеозон....9 или 10 седмица съм вече...заради късната овулация имаме 2 седмици разминаване!!!Дано на всички,които ни е лошо СКОРО ДА НИ МИНЕ И ДА СЕ РАДВАМЕ ПЪЛНОЦЕННО!

# 548
  • София
Момичета и аз не се бях включвала тези дни, но имах малко грижи. Отново ми се появи кафеникаво зацапване и след като отидох на преглед се установи, че имам раничка от която има кървене. Поне се успокоих, че всичко е точно с бебчо и кървенето не е свързано с това. Сега очаквам резултата от цитонамазката. Някой да е имал подобен проблем. Имате ли идея дали може да се лекува по време на бременността? Тази седмица ще се запиша и на ЖК.
Успешна седмица на всички  Hug

# 549
  • в 1001-та нощ
при кой лекар ходи? на колпоскоп гледаха ли те? обикновена цитонамазка ли взеха?

# 550
  Момичета, и аз имам тази болка ниско в ляво от време на време. Малко се притеснявам, на преглед съм чак на 24.09. Някой знае ли дали това са "нормални" симптоми на бременността? На мен ми е първа бременност и всичко е ново за мен. Гаденето, повръщането и виенето на свят няма да ги споменавам  Grinning

# 551
  • в 1001-та нощ
болките ниско при небременните - най-често са  при дебелото черво  Peace ако те притеснява - по-добре се консултирай с лекаря и обсъдете - какви болки са възможни и кога да се тревожиш  Peace

# 552
  • София
При др. Джонгова в мц. Лора. Ами предполагам обикновена не знам. Направи ми преглед и после с УЗ видяхме и бебето, че всичко му е ок. Утре ще се обадя да видим какъв е резултата.

# 553
  • в 1001-та нощ
цитонамазката не излиза за един ден  Peace

# 554
  • София
Аз бях на преглед в петък сутринта и се надявам да стане резултата до утре.

Общи условия

Активация на акаунт