Априлска Мама бременее, щастие в очите грее :)

• 32 713
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Аз понеже много се радвах, че не страдам от това пусто гадене, вече мога да кажа, че чудесно ви разбирам и искрено ви съчувствам. Съботния ден си го изкарах в леглото и банята, от някъде лепнах т.нар. "летен вирус", понеже освен повръщането, беше придружен и със стомашно-чревно разстройство. За щастие отмина за един ден, пожелавам ви скорошно отшумяване на неприятните неразположения!
Искрено съжалявам за тези, на които се наложи да се отпишат от темата, кураж и не губете надежда!  Hug

# 556
Diana, MissBluzls, съжалявам за загубата ви! Стискам палци бързо да се възстановите и когато му дойде времето да се похвалите с нова бременност и бебче.
Кости, стискам палци при теб ситуацията да се развие по най-добрия за теб начин. Възхощавам се на спокойствието ти!

Днес се регистрирах в Женска консултация, пуснах си изследвания и се надявам всичко да е ок. Видях и бебчо - въртеше се и махаше с крачета и ръчички. В сряда съм при лекаря, който ще ми следи бременността паралелно и при когото живот и здраве ще раждам. Някой да знае в 12-та седмица с какъв ехограф гледат - коремен или вагинален? Не ми се иска да си притеснявам лекаря за такава дивотия, а се чудя дали да взема бъдещия батко с нас или да го отложа до следващия преглед.... newsm78

# 557
Здравейте  Grinning Отдавна се съм писала, изкарах една настинка, повръщане, температура, но днес съм много радостна. Днес си направих първата ФМ и БХС, видях бебето и съм толкова щастлива  Heart Eyes сега вече всичко изглежда реално. Термина ми се запази 31 март и всичко изглежда добре за момента  Praynig
 Желая ви прекрасен ден   bouquet

# 558
Усещате ли все още напрежение ниско долу?Вече съм в 10та седмица и все още понякога се появява леко неразположение и напрежение в корема,а пия Нош па ..дали е от увеличаване на матката,вече определено се подава малко коремче?

# 559
Здравейте и от мен
И аз се присъединчвам в тази групичка с априлските майчета Simple Smile Аз съм за 28 Април
Дайте ми някакъв съвет как да се боря с киселините.... много редко ми се гади и повръщам, но имам си чувството, че ще изгоря от киселини Simple Smile

# 560
Здравейте  Grinning Отдавна се съм писала, изкарах една настинка, повръщане, температура, но днес съм много радостна. Днес си направих първата ФМ и БХС, видях бебето и съм толкова щастлива  Heart Eyes сега вече всичко изглежда реално. Термина ми се запази 31 март и всичко изглежда добре за момента  Praynig

Честито Simple Smile Дали ти казаха пола на бебето или не? До колкото знам на тази ФМ има вероятност да познаят..

Аз съм в понеделник на същите изследвания Simple Smile)

# 561
Здравейте и от мен
И аз се присъединчвам в тази групичка с априлските майчета Simple Smile Аз съм за 28 Април
Дайте ми някакъв съвет как да се боря с киселините.... много редко ми се гади и повръщам, но имам си чувството, че ще изгоря от киселини Simple Smile

Четох някъде, че естествено газираната вода като Михалково е много ефикасно средство при киселини  Peace

# 562
Здравейте и от мен

С първата бременност имах ужасни киселини към края и единствено ми помагаше Талцид, но ми го изписа доктор.
Иначе съм чувала за сок от лимон, суров магданоз, суров джинджифил и сигурно има още друго бабини илачи Simple Smile

# 563
  • elhovo
Здрвейте и от мен.Искам да ви кажа ,че за киселините и аз сам чувала за лимоновия сок или да се хапнат 2 или 3 обикновенни бисквитки.Дано да има ефект и при вас.Иначе и на мен ми беше гадно-2дни само ми се гадеше,повръщах и нищо не бях хапнала през тези 2дни.
Дано всичко да е наред с вас,момичета!До скоро!

# 564
Аз да се похваля, май усещам движения вече.

За киселините единственото и най-ефетивно средство е да внимавате какво ядете. Обърнете внимание след консумация на кои храни ви става лошо и просто ги премахнете от менюто. При миналата бременност аз имах проблеми с млечните и доматите.
При налични киселини, ябълката (обелена) е много ефективна Simple Smile.

# 565
И аз към края на първата си бременност имах ужасяващи киселини. На мен, честно да ви кажа ми помагаше една глътка узо...Simple Smile) то и това ме спаси, спях седнала в леглото. По принцип не пия никакъв алкохол:))

# 566
И аз към края на първата си бременност имах ужасяващи киселини. На мен, честно да ви кажа ми помагаше една глътка узо...Simple Smile) то и това ме спаси, спях седнала в леглото. По принцип не пия никакъв алкохол:))
Не е странно, в узото има анасон, а анасонът влияе благотворно върху сума стомашни неразпложеня, включително и киселини: http://apteka-optima.com/183/%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B … 0%B8%D0%BD%D0%B8/

# 567
  • Варна
И аз изкарах първата си бременност с Талцид изписан ми от гинеколога ми. Без него бях загубена.

# 568

Честито Simple Smile Дали ти казаха пола на бебето или не? До колкото знам на тази ФМ има вероятност да познаят..

Аз съм в понеделник на същите изследвания Simple Smile)

Мерси  Hug
Казаха ми че е много рано още, ще видим след 2 месеца живот и здраве. Аз си мисля че е момиче, да видим дали ще е така, ще се радвам  каквото и да е, само да е здраво.

# 569
Благодаря Ви за съветите
Имам голям ефект от газираната вода..... усетих една лека и спокойна нощ.
Браво на миналите по този път и браво че споделяте опита си Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 08:54 от gerichka88

Общи условия

Активация на акаунт