Трудно проговаряне! - Тема 14

• 46 952
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Дони, честит ти рожденик и от мен! Жив и здрав да е!

# 151
  • София
Дони, Честит Празник и от мен! Да ви е жив и здрав Хриси, само да ви радва и да се гордеете все повече с това, което постига  Hug

# 152
  • Бургас
Дони, честит рожденик и от нас! Да е жив и здрав и да ви радва много!
И аз се нареждам на опашката за тортата  Wink.

# 153
Доника честит рожденник. Златна и на теб честита рожденничка. На всички с празник честито!

Влизам да се похваля. Току що моя човек напълно сам, без никой никога да го е карал или учил използва тоалетната чиния по предназначение.  Laughing
Отиде до гърнето, врътна се и отиде на тоалетната чиния. Определено виждам промяна тези дни и то каква.  Sunglasses

# 154
Дони, честит ти рожденик. Да ти е жив и здрав и голям бъбривко да стане.

Дея се опитва да кара тротинетка, което за дете с ДЦП си е голямо постижение.

# 155
ednakaka, гала, браво на дечицата! Party

# 156
За диспраксията http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=5655

гала браво на детето.
ednakaka браво, прав ли ходи в тоалетната?

# 157
За диспраксията http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=5655

гала браво на детето.
ednakaka браво, прав ли ходи в тоалетната?

Прав, да.
Днес между другото за първи път на големия батут с пързалка в центъра той се престраши да се качи до горе и да се пързаля като останалите деца. Обикнвенно само скача в ниското или се търкаля.

# 158
  • София
Тада - да ви покажа кривогледите луди кокошки  hahaha

Благодаря ви момичета за поздравите. Лудницата беше пълна, но този път Гого изкара целия рожден ден Simple Smile На два-три пъти го хванах,ме да приказва, когато си мислеше, че не го чуваме и нарече една приятелка по име Mr. Green

# 159
  • София
Дони, много добре си се справила! Браво  Hug

А за Гого, не се учудвам! Скрита лимонка е той  Simple Smile

# 160
  • Бургас
Дони, Златна, честити ви рожденици! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

Дони, отново страхотно си се справила с тортата   chef Майстор си! Да видим аз как ще успея да сътворя Маша и Мечока за р.д. на Мишо  Rolling Eyes
Браво на Гого, дано да е вид отприщване и скоро да не можете да му запушите устата  Hug

Гала, браво на Дея за тротинетката. Мишо също все още се затруднява да кара нашата, въпреки, че отзад е с две колела и е не пада. Той я подкарва, но не се сеща като се засили да си качи и другото краче  Rolling Eyes

# 161
Дони как правиш птиците?

# 162
  • София
ами имаше една снимка в нета стъпка по стъпка. Иначе са от фондан.
Миленка, Маша и Мечока са висш пилотаж за мен, но са любимите на Гого и си гурно и неговата торта ще е с тях. Имам 5 месеца за тренировки :0

# 163
  • Бургас
Имам 5 месеца за тренировки :0
Аз имам по-малко от 3 месеца... А още не съм почнала да търся "стъпка по стъпка"  Whistling Ако попаднеш на нещо по темата, мятай на лични  Hug

# 164
Дони, честит ти рожденик да ти е жив и здрав. Тортата е страхотна! Дано скоро и гого се отпусне да говори пред хората.
Ние вчера бяхме на цирк. На малката много и хареса даже не искаше да си тръгва. Беше избрана за асистентка от фокусника и тя се справи  Simple Smile. После реши, че ще ходи на сцената Joy. Фокусника избра и мен и моя мъж за асистенти, но фокуса не се получи  Simple Smile Simple Smile. Важното е, че е пораснала и 2 часа стоя да гледа.

Общи условия

Активация на акаунт