Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 228
  • 741
  •   1
Отговори
# 465

Аз искам Ария да е с Джейк ...  Heart Eyes
+1  Heart Eyes Peace

И аз не съм фен на Езра.. като цяло ми е безличен, скучен.. (имам предвид преди да го подозираме за А)

+1

Много се радвах, когато Езра и Ария се разделиха, но за жалост беше за кратко.

# 466
На мен пък ми е все тая какъв е Езра. То па бива,  бива, ама един мъж да няма в тоя сериал! Да не говорим колко неприятна двойка са ми с Ариа. Май само аз съм абсолютен анти ЕзраАриа фен. Направо не ги понасям. Тоби и Спенсър ми станаха скучни, досадни, не ги харесвам вече. Искам Ариа с Ноъл Кан. Другите са много зле ooooh! Кейлъб беше единственото хубаво момче тук, те го разкараха. И като образ беше готин.
Оо да, Ноъл.  Heart Eyes И аз искам да е с него. Много са ми сладки. И нямам търпение той да се появи.
Спомням си, че преди си мислих, че той е "А".  Joy Но тогава беше доста подозрителен.

# 467
Като цяло Ария ми е доста неприятна, без основателна причина, просто самия персонаж, външен вид дори. Двамата с Езра направо са  Sick Джейк е по - подходящ. Изведнъж много съмнителен го направиха Езра, а по принцип си е смотан. Simple Smile Чакаме епизода в сряда. И аз препоръчвам Рейвънсууд.

# 468
Точно преди ми убягна думата, с която да опиша Езра - смотан  Mr. Green
Ария най-не я харесвам от момичетата.. странна ми е, малко е особнячка  Peace

Сега се сетих този, с който Ария говори относно Майк и Мона ми изглеждаше доста съмнителен.. и като цяло ми се струва, че Мона нещо планува..  newsm78

# 469
На мен пък ми е все тая какъв е Езра. То па бива,  бива, ама един мъж да няма в тоя сериал! Да не говорим колко неприятна двойка са ми с Ариа. Май само аз съм абсолютен анти ЕзраАриа фен. Направо не ги понасям.
А така Силве напълно подкрепям с две ръце. Hug

# 470
На мен пък ми е все тая какъв е Езра. То па бива,  бива, ама един мъж да няма в тоя сериал! Да не говорим колко неприятна двойка са ми с Ариа. Май само аз съм абсолютен анти ЕзраАриа фен. Направо не ги понасям.
А така Силве напълно подкрепям с две ръце. Hug

Ааа, не си само ти. Още от самото начало са ми безинтересни и антипатични като двойка (а и по отделно честно казано).

# 471
Относно Джейк много го харесвам, голям симпатяга е, но не го виждам с Ария , а може би с Хана или Емили. Ария не я харесвам като визия  Peace

# 472
  • В две мънички очи...
На мен изобщо ми омръзна от всичките любовни истории на Аря - малко повече да и обърне внимание някой и е вече започнала да го целува

# 473
Четох интервю с Марлин Кинг и там казва,че ДА,Езра е част от отбора на А и той преследва Алисън.Също така има двама човека,които знаят за това ( според мен Мона и Ариа).Причините били основателни,ще дават флашбек. Но има още един човек,който е А. Тоест явно не е Езра "Big A" както се говореше,а само е част от отбора.Също Кинг намекваше,че причините не са му като тези на Тоби. Изглежда интересна развръзка...

# 474
На мен изобщо ми омръзна от всичките любовни истории на Аря - малко повече да и обърне внимание някой и е вече започнала да го целува

+1  Mr. Green

# 475
Забелязахте ли, че, когато Езра си тръгна от кафето и Спенсър остана сама, сервитьорката й донесе останалата част от поръчката му, която беше бира - а на нея пишеше "board shorts"?

# 476
Хайде, честит ни епизод  Laughing
А 19 изглежда страхотно...

# 477
Хайде, честит ни епизод  Laughing
А 19 изглежда страхотно...

Алисън май ще започне да си погазва рогата от следващия епизод  Laughing

А накрая на 18 епизод,тези бележки на Рен означават ли,че и той е част от отбора на А?Той ли беше с качулката?

# 478
Алисън май ще започне да си погазва рогата от следващия епизод  Laughing

А накрая на 18 епизод,тези бележки на Рен означават ли,че и той е част от отбора на А?Той ли беше с качулката?
Скрит текст:
СТРАХОТЕН ЕПИЗОД  Sunglasses Много ми хареса, не видях много добре какво беше това с името на Рен, но си помислих, че са рецептурни книжки, Езра гледаше досието на Спенсър и видя, че е имала психичен проблем, а нали Рен е психиатър, може би ще направи нещо, за да върнат Спенсър в Радли, поне така си мисля... Laughing Разтреперих се, когато Езра се появи зад Ариа в хижата  #Crazy Имам чувството, че този сезон Хана е необяснимо по-умна от преди  Grinning

# 479
Да,бяха рецепти с името на Рен.Въпроса е това с качулката той ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт