Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 220
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Докато гледах епизода от тази седмица и споменаването на близнаците (което макар и да изглеждаше случайно, според мен не е), започнах да си мисля, че няма да се откажат от идеята за близнаците, но едва към края на серията ми хрумна нещо, което ми звучи логично - че близнаците няма да са Алисън и сестра й, а други - Езра и неговият брат близнак. Само идея, която ми се появи в главата след като в тази серия някак много изведнъж се променяше Езра и сякаш беше на 2 места едновременно.

# 481
Докато гледах епизода от тази седмица и споменаването на близнаците (което макар и да изглеждаше случайно, според мен не е), започнах да си мисля, че няма да се откажат от идеята за близнаците, но едва към края на серията ми хрумна нещо, което ми звучи логично - че близнаците няма да са Алисън и сестра й, а други - Езра и неговият брат близнак. Само идея, която ми се появи в главата след като в тази серия някак много изведнъж се променяше Езра и сякаш беше на 2 места едновременно.

Оха,щеше да е супер!Има шанс,макар че мисля,че близначката ще е на Алисън..наистина пак ги споменаха и според мен не е случайно.

# 482
Все още мисля, че А е жена.
Спрете на кадър края на серията с рецептурната книжка на Рен. Пръстите в ръкавиците са по-къси от моите... няма мъж с по-малки ръце...

# 483
Все още мисля, че А е жена.
Спрете на кадър края на серията с рецептурната книжка на Рен. Пръстите в ръкавиците са по-къси от моите... няма мъж с по-малки ръце...

Да,жена е,официално уж са потвърдили.Но коя да е,ако не близначка на Алисън?

# 484
Възможно е ръцете на края да са били и на Мона.. все пак тя е свързана с Рен, Радли и има опит в А-отбора  Naughty
Спенсър с тези хапчета хич не отива на добре.. Хареса ми Хана, беше загрижена за нея и мисля, че ще и помогне да се справи с това.. и определено е доста по-умна от преди  Peace
Все пак не мисля, че Езра е А, не знам защо, но ми  се връзва той да е шефа  Stop Предполагам ще се опита да изкопчи информация от психолога.. явно не му хареса, че Ария говори с него.
А тази Алисън, която видяхме ми изглеждаше доста различна от това, което до сега са ни показвали от нея.. Как тя е злобна, високомерна, отмъстителна... И според мен  в ситуацията с Шона би било логично да започне да я заплашва, да се ядоса, а тя изглеждаше отчаяна и безпомощна, сякаш не е Алисън  Thinking Което пак води към версията близначки...  Thinking

# 485
Тя и в миналите епизоди беше доста кротка и беззащитна,но може това да е от уплахата и страха,който изпитва.Тя самата каза,че много се е променила.На мен по-скоро ми се видя различна на външен вид,косата й беше друга,не че това има значение де.
Но в Хелоунския епизод преди даваха как разказва за две близначки,как едната убива другата.И двете бяха руси,и според мен е имала предвид себе си и сестра си.

# 486
Вече официално мисляяя, че има близначка !! То не бяха разкази, намеци, ся и плаката... Просто трябва да има ! Алисън ми е толкова сладка ..изглежда толкова безпомощна.. Sad Вижда ми се променена в лице..все едно имаше белег на бузата..може на мен да ми се е сторило, но факт, че беше отчаяна. А къде замина тя, не видях, към Рейвънсууд ли ?
Фитц ми е отвратителен, дори да се окаже, че не е А, пак ми е анти. Ария е голяма шматка.
Спенсър е умна въпреки всичко, това ми харесва.
Дано следващия епизод е по - интересен.

# 487
Възможно е лошата близначка, да иска да убие Али и да ги тормози. Тоест тя да е А. Пък може и погребаната, да е едната от тях. Все пак си мисля, че А е някое от 4-те момичета.
В епизода Али ми изглеждаше по - различно, някак напълняла.  Grinning

Езра е изключително неприятен. Sick
Дразнят ме, когато крият разни неща момичетата една от друга. Ария можеше, да им сподели, че се е събрала с него. Ще и мрънкат малко и толкова. Те от своя страна, също могат, да и кажат съмненията си. Тоест фактите, че Спенсър го е видяла в онзи бар. Поне да си има Ария едно на ум. Уж са най - добри приятелки, пък все крият.

Трябваше Спенсър и Хана, да влязат в бърлогата на Езра. Какво се правят на ударени. Имало камери, еми ще има. Не им ли е ясно, че винаги някой ги следи. Те продължават, да ровят. Ясно е, че А ще разбере с или без камерата от апартамента на Езра. Или ако се страхуват, че Езра ще ги види? Най - добре беше, да рискуват и поне да видят, какво се крие там.

Как пък един път не помолиха родителите си за помощ или дори полицията?!

# 488
Много се съмнявам някое от момичетата да е А.. звучи ми много странно и невъзможно..  Rolling Eyes
Според мен има близначка и тя тормози и Алисън, и момичетата..

В апартамента на Езра нямаше да намерят нищо, все пак колко пъти Ария е била там, едва ли ще остави доказателсвто.. както видяхме "работното му място" е в хижата..  Mr. Green Ария наистина ме дразни.. щяла да си ходи, не искала да лъже.. пък накрая пак му се върза  ooooh!

Мисля, че Спенсър постъпи правилно като не сподели подозренията си с Ария.. ако и беше казала само щеше да я настрои срещу себе си и може би Ария ще се ракаже на Езра.. по-добре първо да има сериозно доказателство  Peace

Полицията едва ли би им помогнала... колко злополуки, нападения и т.н. преживяха, а полицията нищо не им помогна.. Tired

А Алисън беше по-различна.. по-руса, но това може да е просто случайност  Peace

# 489
Наистина е странно, ако някое от момичетата е А, но не и невъзможно. Wink
Мисля, че Ария не е била в този апартамент на Езра, нали апартамента, който Спенсър намери се намира в Рейвънсууд? Или аз съм се объркала?

Относно полицията, вярно е, че не им помагаше до сега. В крайна сметка на Гарет и Уилдън не им беше чиста работата, но дали сега пак не биха им обърнали внимание? Онзи полицай май флиртуваше с Хана. Simple Smile

# 490
Онзи полицай май флиртуваше с Хана. Simple Smile

А тя от своя страна може да го използво за информация... Grinning Така, че позволено им е, пък и Хана не стои безразлична Grinning

# 491
Ама те в Рейвънсууд ли отидоха?  newsm78 Мислех, че са в апартамента му в Роузууд.. Thinking

# 492
Сега върнах назад - Спенсър и Хана бяха в апартамента на Езра в Роузууд.  Peace
Спенсър каза, че подозира, че Езра има апартамент и в Рейвънсууд, а Хана каза, че дори и да има нещо свързващо го, то няма да е в ап. в Роузууд.  Peace

Според вас кой изпраща снимките на Езра? Все си мисля, че е Мона.. много бяха съмнително като се срещнаха..  Naughty

# 493
Деси, щом апартамента е в Розууд, наистина нямаше, да открият нещо там.

Мона пак е съмнителна. Ту се прави на добра, ту минава към лошите. Сега пък се хвана и с брата на Ария. ooooh!

# 494
Езра много ме дразни и ми е доста неприятен. Дори и да не е "А" си е доста откачено да следи всяка стъпка на момичетата. Ужас!  ooooh!
Спенсър много ми харесва, какво проучване направи само.  Laughing Не се спира пред нищо.
Ария и тя започна да ме дразни. Щом толкова не иска да лъже приятелките си да им беше казала, а не да се връзва на Езра.
Стана ми много мъчно за Али накрая. Горката.   Rolling Eyes Нито има къде да отиде, нито има на кого да се довери.

Общи условия

Активация на акаунт