Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 242
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Така е,аз напоследък се замислям дали не е близначката на Али,няколко пъти намекваха в сериала за тази теория.Алисън разказваше за две близначки и как едната убила другата,после се появи духа на някакво момиченце...може наистина Кортни да са я включили в сериала,както в книгите.

# 451
И аз мисля, че Мая не беше важен персонаж и едва ли има смисъл да я връщат. И дори и да я върнат много ме съмнява тя да се окаже А... най-малкото какъв би бил мотивът й?  newsm78

Относно Езра съм склонна да мисля, че е принуден да е в А-отбора, т.е. не по собствено желание както Тоби, а може би с нещо го изнудват? Все си мисля, че наистина е добродушен и не е способен на такива ужасни неща... Или пък е някаква приумица на сценаристите да обърнат характера му на 360 градуса, но не ми се вярва.  Rolling Eyes

Версията с близначките ми се струва все по- достоверна. Просто не виждам от кого може Алисън да се страхува толкова много и кой друг може да има основателен мотив да наранява всички момичета, а и близките им? Най-логично ми се струва да има близначки - добра и лоша  Peace

# 452
И аз си мисля,че е добродушен,но като закара Ария в хижата,много странно погледна към пода,където имаше заключена врата или тъй ми се е сторило  newsm78

# 453
И аз си мисля,че е добродушен,но като закара Ария в хижата,много странно погледна към пода,където имаше заключена врата или тъй ми се е сторило  newsm78

Имаше,да. Мисля, че е скривалището на "А", т.е. Езра..а може би и самата Алисън се крие там  newsm78 #Crazy ...

# 454

Имаше,да. Мисля, че е скривалището на "А", т.е. Езра..а може би и самата Алисън се крие там  newsm78 #Crazy ...
Ух,дано е от добрите той.

В сряда ли имаме епизод ?

# 455

Ух,дано е от добрите той.

В сряда ли имаме епизод ?

Да, сряда.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 456
Ще чакаме  Hug

# 457
Добре, че ги дават лъжкините, че като спряха Отмъщението се чудя какво да гледам  #2gunfire
Нещо не мога да си намеря друг сериал, който да ми хареса.. гледах Игра на лъжи, но и него го спряха  #Cussing out
Вие какво друго следите ?

# 458

Да,имаше нещо под пода...а ако е добър,защо издаде къде е Алисън на брат й? Той нали беше пуснал обява,че я издирва ,после някой му се обади и парите се озоваха в шкафчето на Езра?

# 459
Ух,не знам ,все си се надявам

# 460
Добре, че ги дават лъжкините, че като спряха Отмъщението се чудя какво да гледам  #2gunfire
Нещо не мога да си намеря друг сериал, който да ми хареса.. гледах Игра на лъжи, но и него го спряха  #Cussing out
Вие какво друго следите ?

Много харесвам Отмъщението, следя го с огромен интерес  Laughing
Гледах и Игра на лъжи, но не ми допадна особено.

А иначе в момента следя Ravenswood, който е спин-офф на Лъжкините.
Това е темата на сериала http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=744558.0
Интересен е, много харесвам мистерии и ужаси, а пък и винаги има някаква връзка с моя любим сериал  Mr. Green

Между другото Хана ще посети Кейлъб в тазседмичния епизод.  Heart Eyes
Скрит текст:

# 461
Аз гледах първите 2-3 еп. на Рейвънсууд нещо не ме грабна особено, но сега като няма какво да гледам ще го пробвам пак  Peace

# 462
На мен пък ми е все тая какъв е Езра. То па бива,  бива, ама един мъж да няма в тоя сериал! Да не говорим колко неприятна двойка са ми с Ариа. Май само аз съм абсолютен анти ЕзраАриа фен. Направо не ги понасям. Тоби и Спенсър ми станаха скучни, досадни, не ги харесвам вече. Искам Ариа с Ноъл Кан. Другите са много зле ooooh! Кейлъб беше единственото хубаво момче тук, те го разкараха. И като образ беше готин.

# 463
На мен пък ми е все тая какъв е Езра. То па бива,  бива, ама един мъж да няма в тоя сериал! Да не говорим колко неприятна двойка са ми с Ариа. Май само аз съм абсолютен анти ЕзраАриа фен. Направо не ги понасям. Тоби и Спенсър ми станаха скучни, досадни, не ги харесвам вече. Искам Ариа с Ноъл Кан. Другите са много зле ooooh! Кейлъб беше единственото хубаво момче тук, те го разкараха. И като образ беше готин.

Аз искам Ария да е с Джейк ...  Heart Eyes

# 464

Аз искам Ария да е с Джейк ...  Heart Eyes
+1  Heart Eyes Peace

И аз не съм фен на Езра.. като цяло ми е безличен, скучен.. (имам предвид преди да го подозираме за А)

Общи условия

Активация на акаунт