Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 216
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • В две мънички очи...
Вчера зачетох книгите по специално първата и после проверих първи епизод. Първият смс който пращам А. е към Аря - в момента в който разбира че Езра е новият учител.
Освен това още в началото когато Мая се нанесе в къщата вещите на Алисън бяха изнесени навън. Много ми е чудно как после майката на Алисън подреди отново стаята и със всичките и стари вещи.

# 496
Сега гледах пак епизода във влака на Хелоуин. Значи на него са били Мона,Тоби,Сиси и Езра, но как е възможно всички да са били А по едно и също време?И ако Езра не е лош,тогава защо затвориха Ариа в сандъка и той не я измъкна?

даваха и русото дете,призрака,което се яви на майката на Хана..обясняваше как със сестра й се карали постоянно ,вече съм почти сигурна,че Алисън има близначка и тя е главната А. Защото след като мона,тоби,сиси и езра са били на влака са вършели "мръсната работа" така да се каже,едва ли истинския А ще се яви във влака като има кой да изпрати да свърши всичко.Тоест нито един от тях не е А,а са само от отбора.

# 497
Да бе Езрата защо ги следи  Shocked

# 498
Аз мисля, че е от А-отбора, но не е главния  Peace

Сега гледах пак епизода във влака на Хелоуин. Значи на него са били Мона,Тоби,Сиси и Езра, но как е възможно всички да са били А по едно и също време?И ако Езра не е лош,тогава защо затвориха Ариа в сандъка и той не я измъкна?
Защо да не е възможно да са били в отбора по едно и също време. Доколкото помня Тоби и Мона се засякоха и бяха по едно и също време.  Thinking

# 499
Интервю с Тамин (Джена).
Има доста лоши неща, които ще се случат. Ще разберем кой е -А , но ще се окаже, че всъщност не е -А.. И след това ще стане ясно, че някой има сестра близначка и всичко е толкова.. Не мога да издавам много, защото ще трябва да ви убия.

Според мен близначката няма да е на Алисън, защото много пъти казваха, че ще има близнак, но няма да е на Али. Но пък може и да ни лъжат, не знам.

# 500
  • В две мънички очи...
Близнак на Езра  #Crazy

Добре де, как така този човек А може да манипулира толкова много хора че да ги кара да вършат черната работа за него  newsm78 С какво ги държи всички тези хора  newsm78.
Уф само въпроси се раждат в главата ми

Всичко започва с появата на Аря, Майк, Ела и мъж и,  и Езра в града. Преди това 3 години мълчание. Какво е правил през тези 3 години А че не е търсил Алисън? Ако Алисън е била далече за 3 години спокойно е можела да започне на чисто след като А. не я е открил, защо ще се връща назад.

# 501
В интервюто сигурно става въпрос за Езра.. показват го като А, но ще се окаже, че не е..  Peace

А за близначката.. щом ще има такава не виждам на кой друг, освен на Алисън може да е..  newsm78
Няколко пъти вече ни показват руси момиченца  Peace

Алисън 3 години преди да започне сериала ли е изчезнала?  newsm78 Аз си мислех, че е малко преди това..  newsm78

# 502
В интервюто сигурно става въпрос за Езра.. показват го като А, но ще се окаже, че не е..  Peace

А за близначката.. щом ще има такава не виждам на кой друг, освен на Алисън може да е..  newsm78
Няколко пъти вече ни показват руси момиченца  Peace

Алисън 3 години преди да започне сериала ли е изчезнала?  newsm78 Аз си мислех, че е малко преди това..  newsm78

Може пък някое от момичетата да си има близначка ...например Ария :O Grinning  Но аз съм за Алисън, поне се надявам де..

Алисън мисля, че изчезна в края на 7 клас..и да това е май  3 години преди началото.

# 503
Пуснах първия епизод.. когато Ария се връща в Роузууд Алисън е изчезнала от 1 година  Peace

# 504
Добре де, близнаците не е задължително да са две сестри или двама братя. Може да са брат и сестра близнаци.

# 505
И аз това си помислих и се сетих за Оливия и Люк от Ravenswood...

# 506
Добре де, близнаците не е задължително да са две сестри или двама братя. Може да са брат и сестра близнаци.

Кой би могъл да има сестра близначка, нали Джена така е казала - сестра ? Езра, Ноел, Джейсън ? Не знам, но ако близначката не е на Алисън, то тогава се губи целия смисъл да заимстват от книгата, защото това е основното в книгата - близначката на Али... А като сравнявам до този момент книгите и сериала то те идеално съвпадат... Така, че не знам какво следва... В книгата приятеля на Ария помагаше на близначката на Алисън..Може би във филма Ноъл ще има някаква роля..поо такаа .... Grinning хиляди неща ми се въртят в главата...

# 507
Като се замисля за версията близнаци има нещо важно според мен:

Който и да има близначка, той знае за нейното съществуване, т.е. би трябвало да знае, че неговата близначка седи зад всичко. А до сега изглежда, че единствено Алисън знае защо и от кого се крие. Ако примерно Езра има близнак/чка то би следвало да покажат поне, че (добрия) Езра се притеснява от някого.  newsm78

Не съм сигурна дали хубаво обясних и ме разбрахте.  Rolling Eyes

# 508
Като се замисля за версията близнаци има нещо важно според мен:

Който и да има близначка, той знае за нейното съществуване, т.е. би трябвало да знае, че неговата близначка седи зад всичко. А до сега изглежда, че единствено Алисън знае защо и от кого се крие. Ако примерно Езра има близнак/чка то би следвало да покажат поне, че (добрия) Езра се притеснява от някого.  newsm78

Не съм сигурна дали хубаво обясних и ме разбрахте.  Rolling Eyes

Aз разбрах,права си. И аз съм твърдо на мнение,че близначката е на Алисън -тя дори има портрет на руси близначки в стаята си,също разказваше такава история. Тя знае от кой се страхува и защо може да я преследва. Най-логично е те да са близначки.

А в интервюто става въпрос за Езра според мен,не е той А в действителност.

Също и във филма може Ария да помага на А ( близначката,както в книгите) понеже във влака като си написа името на изпотеното стъкло написа втората буква А с наклонена черта,точно както А я пише в бележките. Също гледах и много клипчета с доказателства,че и Ария е замесена,който иска може да разгледа в ютуб.

# 509
Може ли снимка на това за което говориш...за влака, почерка на Ария и почерка от бележките...че не откривам ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт