Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 212
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Може ли снимка на това за което говориш...за влака, почерка на Ария и почерка от бележките...че не откривам ? Simple Smile

Eто.

# 511
Аз също мисля, че Ария може да е замесена. Ето едно от клипчетата с подобни доказателства: http://www.youtube.com/watch?v=r8Yop26FWTw

Относно книгите и филма, според мен не е задължитено, да съвпадат напълно. Ясно е, че от тях са взели идея за филма, но това не значи, че е задължително Ноел, да има някъква роля например. В книгите той е гадже с Ария, във филма Езра и е гадже.

Най - вероятно е Али, да има близначка, но не само заради книгите, а заради това, че много пъти са го намеквали. Тя разказваше на момичетата история за две близначки, има такъв плакат в стаята и прочие. Друг е въпроса, че ако искат, да ни изненадат много с А е възможно, да бъде някой който изобщо не очакваме. Например Али е имала близначка, която е погребана вместо нея и убита от А, който е мислил, че убива Али.
Най - придвидимо е Алисън или близначката и, да бъде А. По - интересно ще бъде, ако е някой друг.

# 512
Предполагам става въпрос за това- http://pllmysteries.tumblr.com/post/59889457131

Но аз лично не вярвам някое от момичетата да помага на А. Може би е свършила нещо по негово нареждане, но не и целенасочено  Peace Всяка от тях е била потърпевша от действията на А, пък и неговата цел е да ги тормози, а не да ги привлича на своя страна Peace

# 513
Аз мисля,че има близначка,която е А и е с черна коса.Помните ли,че Али искаше да се прави на някой друг и си слагаше черна перука? Това може да е било Кортни.
В стаята на Джейсън пък има снимка на Али,Джейсън и пак Али (или по-скоро Кортни).
Също имаше една реплика на Алисън "Омръзна ми да бъда Алисън Дилорентис повече"
Гледах и че в нощта,я която изчезна първо я дават къдрава,после права.

Четох и една история,че Кортни не била добре,опитала се да убие Али,но не успяла.После Алисън убива Кортни,като Сиси й помага. Накрая Алисън и Сиси играят някаква игра,която още не разбирам аз лично.При пожара явно Сиси е помогнала на Али да спасят момичетата,защото червеното палто,което намериха изгоряло няма качулка,а Алисън беше с качулка.

# 514
А ето как Али е успяла да оживее след като са я заровили - може да задържа дъха си за дълго. Нали имаше такава сцена как се кара с майка си и задържаше въздуха си,за да получи каквото иска.Явно не дават нищо случайно в този сериал и всичко си има причина.Просто трябва да се навържат нещата.В тази връзка съм сигурна,че и много ясни знаци за това кой е А ни дават. Трябва да се гледа много внимателно  Simple Smile

# 515
А ето как Али е успяла да оживее след като са я заровили - може да задържа дъха си за дълго. Нали имаше такава сцена как се кара с майка си и задържаше въздуха си,за да получи каквото иска.Явно не дават нищо случайно в този сериал и всичко си има причина.Просто трябва да се навържат нещата.В тази връзка съм сигурна,че и много ясни знаци за това кой е А ни дават. Трябва да се гледа много внимателно  Simple Smile
Да,така мисля и аз за задържането на дъха  Peace

# 516
  • В две мънички очи...
Майката на Али разказваше и че като малки Али и Сиси много често да се правили една на друга.

# 517
Ехоо гледахте ли епизода ?  Party
Малко се разочаровах, очаквах нещо повече от тази серия Crossing Arms
Ария взе да ме дразни с тоя Езра, бива ли толко да е заблудена  ooooh! Предполагах, че Мона ще има нещо общо в Езра  Peace

# 518
Супер тъп епизод. Мразя епизоди дето са в някаква друга реалност, някой сънува, в кома е, снимат риалити или подобни.

# 519
Съгласна съм, че епизода беше изключително тъп. Изобщо не харесвам подобни измишльотини. Целия шум беше, за да разберат на края, как някой е сменил страниците в дневника. Езра ми е много неприятен. Ария още повече.
Да не говорим колко мразя лесбо историйките на Емили и Пейдж.
През целия епизод се говореше "Алисън е жива", еми знаем, че е жива..

Много ми харесаха предните коментари, за това как Али може, да задържа дъха си под вода и че вероятно са си разменяли ролите със Сиси. Подкрепям напълно.

# 520

Следващият епизод изглежда интересен, дано не ни подведат..  Peace

# 521

Има логика в това, което казва Емили.. ами ако Езра е натопен от истинския А?  Thinking

# 522
Ох, и аз да си кажа, че епизода си беше скучничък...но аз нямам против..обожавам да ги гледам :3 ... А Спенсър какво тяло вади ... ooooh!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дано следващия е по-интересен епизод..

# 523
В стаята на Али има някаква картина с надпис,че " всичко е двойно,когато си благословен с близнаци - двойна радост и двойни проблеми" .Значи явно близначката е нейна,макар че има шанс и да е на Сиси.Обаче ако наистина някой е погребан в ковчега,този някой поразително прилича на Али,щом полицията е потвърдила,че уж това е тя. Тогава пък ако въпросната близначка е мъртва,кой е А и от кой се бои Алисън ..егати кашата  ooooh! Също в аутопсяита пише,че е момичето е загинало от удар с тъп предмет (вероятно стика за голф). Е,очевидно някой е мъртъв,очевидно е близначката и очевидно Алисън я е убила  Laughing но тогава се чудя кой е А.

# 524
Ами другото изчезнало момиче, дето лъжкините се срещнаха с приятелките й...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт