Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 199
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
И аз го предполагах ...

# 571
И ся ще вземе да изкочи злия брат-близнак на Езра  Sick

# 572
Безсмислено ми се струва за една книга Езра да ги следи толкова- не бяха камери, подслушване, не беше чудо. И предната му бърлога, която откриха в съседния град..

# 573
Езра не ми харесва и това е Crossing Arms иначе серията много повече ми допадна от предната.

# 574
  • плевен
някой може ли да ми каже кой пее заглавната песен на сериала и как се казва,че много ми харесва и искам да си я изтегля

# 575
Да,тази серия и на мен ми допадна повече от другата  Peace

# 576
# 577
  • плевен
благодаря ти sisi   bouquet

# 578
Гледахте ли?

Скрит текст:
Хана и полицаят ще бъдат много гореща двойка, ако се хванат заедно.  Wink
Дано скоро Спенсър се оправи!
Иначе подкрепям Пейдж за това, че каза на полицията за Али.

# 579
Скрит текст:
Честно казано омръзва ми вече да тъпчат на едно място..

# 580
Скрит текст:
Наистина, Хана и полицаят ще са много добра двойка. Иначе беше интересен епизод, остават още 2 серии до грандиозния "A is for A-N-S-W-E-R-S". Преди месец е изтекъл сценарият точно за този епизод, но са го изтрили бързо. Най-накрая ще получим някакви отговори...

# 581
Скрит текст:
Много ми е анти приятелката на Пейдж.  SickИ в лице е една груба и като човек ме дразни. Преди  излезе на среща уж да разузнае нещо, когато Хана я следи... За коя точно се взе сега , че взе плика на Пейдж и тръгна да й поставя ултиматоми... Все си пъха носа нагло, където не й е работа...

# 582
Гледахте ли?

Скрит текст:
Хана и полицаят ще бъдат много гореща двойка, ако се хванат заедно.  Wink
Дано скоро Спенсър се оправи!
Иначе подкрепям Пейдж за това, че каза на полицията за Али.
+1 Шон Ферис ми е любимец  Mr. Green

# 583
Скрит текст:
Много ми е анти приятелката на Пейдж.  SickИ в лице е една груба и като човек ме дразни. Преди  излезе на среща уж да разузнае нещо, когато Хана я следи... За коя точно се взе сега , че взе плика на Пейдж и тръгна да й поставя ултиматоми... Все си пъха носа нагло, където не й е работа...

Можи би имаш предвид приятелката на ЕМИЛИ ?  Mr. Green

# 584
Скрит текст:

Можи би имаш предвид приятелката на ЕМИЛИ ?  Mr. Green

Да, точно,  Mr. Green Laughing Joy

Общи условия

Активация на акаунт