Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 197
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Този епизод съвсем спокойно можеха да го пропуснат. Нищо интересно, както все по-често взе да се случва.  Crossing Arms

# 586
  • КиТ
Верно,още не съм го гледала,ама като гледам лъжкините,гледам да правя и нещо друго  Crazy

# 587
Пламе и аз така  Mr. Green

# 588
Едва сега успях да гледам.. не беше скучен епизода  Peace
Пейдж определено дразни, дано Емили я разкара  Sick Мисля, че не толкова се притеснява за нея, колкото я ревнува от Алисън..  Peace

Промото за следващия епизод:

# 589
Забележете какво има в гардероба на Ария под червената рокля- не е ли червено палто?!

Ария тръгна да му казва "Защото миналото лято...", но се спря когато видя Хана и Спенсър.

Доста неща водят до Ария, но все още не ми се вярва тя да е "А". Все пак и на нея й причиниха толкова ужасни неща.. А пък и не мисля, че би могла толкова добре да се прикрива и да се прави на загрижена приятелка на другите, а зад гърба им да прави мръсотии. Но вече очаквам всичко от този сериал.  Laughing

# 590
И аз имам червен шлифер в гардероба ама не съм А  Laughing

Тоя полицай.... много сладък, пък оня другия - пълен смешник (забравих му името на момчето, чийто баща съдеха в тоя епизод) - та надявам се Хана да намаже полицая  Mr. Green

# 591
Нали в един стар епизод червеното палто, което намериха остана в Ария?
Иначе аз също мисля, че има вероятност тя да е А. Има доста доказателства за това в нета. Пък може и да ни изненадат много, знае ли човек.

Сега в сряда ще е последния епизод за сезона, а кога започва 5 сезон?

anbibian Този полицай е направоо smile3508 smile3521 Flushed

# 592
  • В две мънички очи...
Сравнено с другите А. причини най-малко вреда на Аря. Все пак Спенсър се провали в ученето, Хана изгуби почти всичко, Емили изгуби плуването, Аря - семейството си, но това преди да е изчезне Али е било на път да се случи.
Ако Езра само пише книга защо ги следи? Толкова да се е вживял ли? А и Мона не изглеждаше да му помага за първи път още като отиде в кабинета му си личеше че си имат бизнес заедно.

# 593
Теория за Рен от tumblr:
Скрит текст:
Преди Марлене е казала, че "А" е в пилотния епизод. Рен е в този епизод.
Когато "А" разруши офиса на доктор Съливан написа ”NOSEY BITCHES DIE”. Звучи като поредното съобщение от "А", но ако се загледаме е написано "nosey" вместо "nosy". Британците пишат "nosey", а както знаем Рен е британец.

Сезон 2, Епизод 23, Джена казва нещо, с което бихме се съгласили:

"Обзалагам се, че дори и лъжа би звучала добре с този акцент."
Рен има достъп до медицински записки, а виждаме доста често "А" да ги използва.
"А" открадна страници от аутопсията на Али.
"Виждаш ли колко е лесно за мен да ти взема от кръвта?!" Съобщение от "А" към Хана.
Рен има достъп до файлове и записки, "А" също има.
Лъжкините получиха съобщение от "А" - "Покажете ми гърдите си". А Рен е прекалено закачлив и доста често сме го виждали да флиртува с момичетата.
Любимото питие на Рен е водка сода, а няколко пъти сме виждали "А" да пие точно това.

Рен масажира Спенсър и тя казва, че е страхотно. В сезон 2, епизод 10 "А" масажира Емили и тя остава доста доволна от масажа.

Защо и как Рен постоянно се появява при лъжкините, когато се е случило нещо? (Когато момичетата са в болницата, той е в болницата. Когато Мона беше изпратена в Радли, той също се появи в Радли и т.н.)
Говорейки за Радли.. "А" прави така, че Мона да има право на посетители. Рен може лесно да направи това.

Тези дрехи в бърлогата на "А" изглеждат като нещо, което Рен би носил.

Много от покупките на "А" са направени във Филаделфия. А Рен има апартамент във Филаделфия.

Защо Рен рисува момиче, което много прилича на Вивиан Даркблум с червено палто?!

# 594
За мен Ария не е А.
Ако приемем, че А е жена и е онази от погребението на Уилдън с черната рокля и маската или някоя от жените в червения шлифер, понеже се убедихме, че е повече от една - беше с доста тънко кръстче - нито Али, нито Ария могат да се похвалят с такова, за разлика от Спенсър - която обаче беше на погребението и сестра й - която не беше там...
Няма други толкова слаби актриси в сериала освен Спенсър и Мелиса.

# 595
Сезонът няма ли 25 епизода ?
Вече нямам търпение..

# 596
Сезонът няма ли 25 епизода ?
Вече нямам търпение..
В уикипедия пише, че 24-ти епизод е финала на сезона, ще се казва "A is for Answers" и ще бъде излъчен на 18-ти март.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pretty_Little_Liars_(season_4)

Ето какво ще видим в епизода в сряда:

Спенсър получава бележка с надпис "Ти изкопа гроба й, сега аз копая твоя."
Интересно ми е какво е направила Спенсър на Али в нощта, когато тя изчезна. Дали наистина я е ударила?! Нямам търпение да разбера.

# 597
И на мен не ми се вярва Ариа да е "А" ,но да видим  Crazy

# 598
DMCA-removal-from-Google- пак нещо има проблем
zamunda.se- още го няма качен
arena.bg- има го  Party Ето и субтитри.
http://www.addic7ed.com/serie/Pretty_Little_Liars/4/22/Cover_For_Me
В коментарите има промо за 23Е, значи този не е последен newsm78

# 599
Ще се влачи довечера  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт