Мартенски бебок се крие – той ли, тя ли – ще го видим вече ние

• 21 948
  • 688
  •   1
Отговори
# 405
  • София
лора др, бебето си взема всичко необходимо от твоя организъм. Но заради себе си може да си пиеш витамини.  Wink

# 406
Аз вече не мога да преценя колко съм качила... не се теглих преди забременяване, последното ми теглене беше май месец - 58 кг, сега съм 62.. но дали съм ги качила по време на стимулация или после нямам идея. Мен не са ме теглили още, предполагам като ида в края на септември. Ям каквото ми се яде - което е тестено и солено - демек баничка със сирене  newsm03

Дебеланка или не - това е положението.

Имаше момичета които щяха да ходят в Щерев на БХМ - може ли да споделят какво точно представлява това там и кога се дава кръв.

Благодаря

# 407
  • Пловдив
tiny,нямам идея колко струва възглавницата,предполагам няма да е много скъпа.Но е суперррррр Party Party Party
Да ви се похваля ,че най -накрая си харесах дрехи за бременни и си поръчах  от този сайт:peace: Party
Скрит текст:

# 408
armira страхотен сайт

# 409
Армира какво си взе?
Аз съм си купила само една рокличка от Китай и я чакам и едни дънки лидълски, които незнам дали ще нося, защото са ми ок в краката, но доста широки в дупето..

Възглавниците май са скъпички, ние на една колежка купувахме.
Нещо такова :
http://www.spelta.biz/mothers_hose.php

# 410
Възглавнички за бременни има и по 15-25 лв, има разбира се и такива от 40-80 лв.
Аз бях харесала един модел на бертони за 25 лв

# 411
  • Велико Търново
Здравейте,

такава възглавница бяха пуснали в Лидл на доста прилична цена 22лв някъде беше май и съжалявам, че не си я взех. Не беше много отдавна, така че може и да е останала някъде.
Иначе и аз обичам да спя по корем, но няма как налага се да променим навиците. Предната бременност имах страшни киселини последните месеци и спях полуседнала. После трудно свикнах да спя нормално пак.

# 412
  • Пловдив
Черната риза с дългият ръкав,черно- бялото каре риза с къс ръкав и сивият потник с интересният гръб Peace Много ми допаднаха жилетките и палтото,и тях ще поръчам но по натам Peace

# 413
Черната риза с дългият ръкав,черно- бялото каре риза с къс ръкав и сивият потник с интересният гръб Peace Много ми допаднаха жилетките и палтото,и тях ще поръчам но по натам Peace

Като пристигнат сподели как са като качество

# 414
Здравейте и от мен  Wink
Виждам, че сте де разприказвали за дрехи. Някой гледал ли е сайта www.reni-fashion.com? Видях техен магазин в Стара Загора и много ми допаднаха дрешките. Но...според мен и те са скъпички  Crossing Arms Изобщо не ми се дават толкова пари за нещо, което ще нося само няколко месеца.
Иначе, някой беше споделил един китайски сайт: еми къде -къде е по-приемливо  Peace

# 415
Аз бях с китайския сайт. Чакам още рокличката, защото си има там поне 20 дена за доставка. Иначе има много яки клинове, цветни дебели... всички туники обаче са с картинка, но има  готини роклички. Аз обаче ще ида първо на пазара в Димитровград и тогава ще гледам другаде. Не ми се дават много пари за дрехи за бременни определено. Не че нямам желание, просто за лекарства ми отиват прекалено много и просто нямам.

# 416
Аз имам клин от рени. Заслужава си парите и може да се носи и след това. Цяла бременност изкарах само с него, но и не излизах много по разходки, че доста контракции имах

# 417
  • Велико Търново
Аз имам от Рени 2 чифта дънки и един летен панталон. Едните дънки летни, другите зимни. Доволна съм от качествено. Едните вече не стават, но ги носих почти през цялата бременност и след като родих доста време.

# 418
Момичета след малко съм на преглед и ми е много притеснено, надявам се всичко да е наред. да стискате палци  Praynig

# 419
Гери има ли причина да се притесняваш?

Общи условия

Активация на акаунт