"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 189.5

• 53 171
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро Hug
Романтиче  bouquet
Стели  bouquet
На Сиси за темата голямо благодаря. newsm51
Наде,мн семейно щастие желая. Hug
Неси,както винаги на ниво.Благодаря ти.  bouquet
На всички  bouquet  bouquet  bouquetза снимките,постовете и размишленията.Страхотни сте момичета.Ето я една от причините наникъде другаде да не се ориентирам. Peace
Подкрепям начинанието по повод РД на Чаатай. Hug
Да идва 13.09.,че съм любопитна. Simple Smile
Приятен ден! Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 08:33 от megi7

# 211
Добро утро и хубав ден!  Hug Hug Hug

Неси,    bouquet  bouquet  bouquet

Mr. Green Mr. Green

# 212
  • София
здравейте,

снощи е имало фрагман  Peace

И на мен не ми е толкова интересно, като знам какво ще стане, ама това е положението  Tired
Засега ме впечатляват Ча и Баръш, другите са ми леко сковани  Peace

Виждам, че Яман сега ще види, какво й е било на Фериа  Wink (гардеробчето е 1:1)  Laughing

# 213
  • Стара Загора
Добро утро Чаатайки  Laughing  food010

Иве,   bouquet

Да помоля Неси да хвърли око на този материал, не се отнася за Ча и Хазал. Интересува ме с 2-3 думи за какво иде реч, че е много спорен въпрос в момента и ме гложди. ooooh! Hug Rolling Eyes

Скрит текст:
İntikam, 12 Eylül Perşembe akşamı başlıyor
 Kanal D’nin, başrollerinde Beren Saat, Nejat İşler ve Mert Fırat’ın oynadıkları, geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizilerinden “İntikam”ın yeni sezon çekimleri başladı. Oyuncu kadrosuna yeni isimlerin ve karakterlerin de katıldığı dizide izleyicileri yeni sezonda da sürprizler bekliyor.
   Annesinin yaşadığını öğrenen Yağmur’un (Beren Saat), onu bulmak için Hakan’dan (Engin Hepileri) yardım istediği ve ayrılık sonrası Emre (Mert Fırat) ile ilk karşılaştığı sahnelerinin çekildiği diziye; Alican Yücesoy  “Ali Sülen”, Zeynep Özder  “Aslı Sağlam”, Tilbe Saran “Hale Çelik”, Nesrin Kazankaya  “Nurdan Gümüşçü” ve Beyza Şekerci de “Dicle” karakterleri ile dahil oldu.
   Sürprizlerle dolu sezon finalinin cevapları merakla beklenirken "İntikam"ın yeni bölümü 12 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Скрит текст:
''Отмъщението започва на 12-ти септември/четвъртък/
Започнаха новите снимки на ''Отмъщението'' с главните роли Берен Саат, Нежат Ишлер и Мерт Фърат, който е един от сериалите на Канал Д, оставили отпечатък през изминалия сезон. Зрителите очакват изненади и през новия сезон на сериала, към който се присъединиха нови артисти.
Към сериала, в който заемат място сцената, в която Ямур(Берен Саат) научува, че майка й е жива, сцената, в която иска помощ от Хакан(Енгин Хепилери), за да я намери и сцената, в която за първи път след раздялата им се среща с Емре(Мерт Фърат), се присъединиха Алиджан Юджесой - ''Али Сюлен'', Зейнеп Оздер - ''Аслъ Салам'', Тилбе Саран - ''Хале Челик'', Несрин Казанкая - ''Нурдан Гюмюшчю'' и Бейза Шекерджи в ролята на ''Диджле''.
Очаквайки с любопитство отговорите от края на сезона, пълен с изненади, новият епизод на ''Отмъщението'' ще се излъчи на 12 септември/четвъртък вечер/.

Злато си Heart Eyes Hug
Много ти благодаря. newsm51

Фрагмана ми хареса, още от началото се започват интригите. Дано не го ступват много Ча, че да е все посинен. Достатъчно го биха в ПЕ. Mr. Green Naughty
Мирата засега бива, ще гледаме как ще играе занапред. Blush

Усмихнат, слънчев и спокоен ден! Hug

# 214
Скрит текст:
Да Ви почерпя, че днес имаме годишнина от сватбата ни.
Скрит текст:
Скрит текст:
Желая ви още дълги години семейно щастие!  :b
ouquet:[/b][/b][/color]

Скрит текст:
Жалко,че правят римейк,не ми е толкова интересно като знам какво ще се случва.
Аз пък не знам какво ще се случи и съм развълнувана Flutter

Много неочаквано този път! Влизам в Туитъра и какво да видя: фрагманчИ Laughing

Браво на Селим! Много ми харесва отношението му към Яман. Ама този Оркун какво да го правим, а?! Как може да вика на Яман
мърша ?! Rolling Eyes И как може да го тупа?! ooooh!

С бг. субс:

http://vbox7.com/play:a680b9b6ac
  bouquet
На мен, ще ми е интересно, защото не съм гледала ОК.

# 215
Вани, Стели,  bouquet  bouquet

Ай, още тогава се е откроявал сред другите Crazy

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 11:29 от nesi_

# 216
С коя актриса бе видян Чаатай Улусой нощем?

Чаатай Улусой е с хубавата актриса нощем.

Чаатай Улусой бе видян от страна на обективите на Стар Тв Старлайф миналата вечер да излиза заедно с Деря Шенсой от развлекателно заведение в Куручешме.

Според новината на Ayaklıgazete.com Чаатай Улусой, който и преди това многократно се е забавлявал с Деря Шенсой в едно и също заведение, излизайки от нощния клуб, отговори на въпросите на журналистите.

Във връзка с излезналите в пресата новини за това, че е заедно с Деря Шенсой, привлекателният актьор каза ''Понеже с Деря сме в една приятелска компания, нормално е да ни виждате често заедно. Само приятели сме. Такиви новини са само клюки, няма вероятност да бъдат истина''.

Източник:
http://www.ayakligazete.com/Section/content/13/6813

# 217
Неси, Hug ах тоя Ча  Heart Eyes

# 218
Привет,  Hug Hug Hug Hug Hug

Неси, благодаря   bouquet

Аз нещо не му вярвам, че са само приятели, нещо случайностите взеха да стават повече, ама няма начин Хазал дасе покаже с гадже, а той да е по-назад  Laughing

Хубав ден,

# 219
Ча какво парче е, много ми харесва! Heart Eyes

Аз му вярвам, че са приятели и не мисля, че се показва за да не остане по - назад от Хазал. Peace Млад е нека да излиза и да общува - сега му е времето. Peace

Неси, благодаря за преводите! Hug

# 220
Харесва ми Ча на тези снимки,колкото до приятелството,не съм много убедена в това Simple Smile

# 221
Ча какво парче е, много ми харесва! Heart Eyes

Аз му вярвам, че са приятели и не мисля, че се показва за да не остане по - назад от Хазал. Peace Млад е нека да излиза и да общува - сега му е времето. Peace

Неси, благодаря за преводите! Hug
И аз така мисля, млади хора са и си живеят живота кой както го разбира.

# 222
Че Дерята нали беше руса кога се боядиса  newsm78

# 223
Че Дерята нали беше руса кога се боядиса  newsm78
Да, руса беше. Даже в момента профилната й снимка в Туитър е тази:
Скрит текст:

Деметката пак се изказа Laughing

Демет Акалън: ''разпознахте ли привлекателният мъж от лявата ми страна на концерта на открито през 2010? донесла съм му късмет бе''

# 224
  • София
Уфф, на профилната снимка не е хубава  Tired Ама, тя си знае  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт