Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 906
  • 732
  •   1
Отговори
# 150

За малко да забравя - http://2.bp.blogspot.com/-8D4_g5PWwVw/UasAJNpdVaI/AAAAAAAABT0/Cy … s320/IMG_1998.JPG С Д-Пантенол,керавис,масла от ший,маслина и авокадо Wink много подходяща за къдрава/чуплива коса  Peace

Това е една от любимите маски. Ползвам вместо балсам, намирам я само в големите вериги, затова я ползвам по-рядко  Cry Косата ми става много мека и гладка, жилава ...  Simple Smile

Случайно я видях в Карфур. Наистина прави косата жилава,направо прекрасна   Party
[/quote]

И аз от там, но по-рядко Simple Smile В малък град живея, и тука големи вериги нямаме ...  Cry

# 151
  • Пловдив
Доволна съм от омекотяващия крем за крака на Биофреш

# 152
ММ Бюти не покрива бели коси добре, поне цвета с който аз се правех. Пада много бързо и на мен лично много ми изхаби косата . Ползвах я доста време само защото има цвета който ми трябва а, другаде не го намирам. № 24. За експерименти с цвета е перфектна , именно заради лошата си покриваемост ,после лесно се сваля .Окислителят им е в повече и като падне цвета , отдолу е доста руса , поне при мен така ставаше. Боя на Рубела , нямаМ спомен да съм ползвала.

# 153
Вчера видях че детските продукти на Микса са на промоция до края на септември - всичко по 4,99.
Загледах тези
Скрит текст:
Кремче за лице и тяло
и душ гел за коса и тяло
Скрит текст:
Дайте отзиви,
Също съм си набелязала и два продукта на Пенатен  newsm78
Скрит текст:

Като цена  - Микса и Пенатен в момента са еднакви  newsm78

# 154
deriel, продуктите на Микса не се виждат  Peace

# 155
  • Пловдив
Момичета,аз сполучих алергия към боята за коса на ММ Бюти безамонячната.
Взех си доста тъмен цвят.Още при бъркането миришеше много силно.Уж безамонячна и по-щадяща,а ми изсуши много косата.По време на боядисването нямаше проблем,но след няколко часа,след като вече се бях измила,започна непоносим сърбеж по скалпа,ушите и врата-там,където беше капнала боята.Мих я още два пъти посред нощ с хладка вода,но пак имах чувството,че ще ми се запали главата.
Моят извод е,че като няма амоняк,има хиляда други химии,които не са ми понесли.
Преди това съм се боядисвала със всякакви други бои.Палете мус,Гарниер колор нейчърълс,Арома,Престиж и др. но такова нещо не ми се беше случвало.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 17:17 от Di83

# 156
deriel, продуктите на Микса не се виждат  Peace
Мда, сега видях, пробвах по няколко начина  newsm78.... ами не става .... да не би да са защитени по някакъв начин ...
Ок, без значение ... ако имате наблюдения върху детската серия на Микса ... моля споделете  Simple Smile

# 157
  • България <3
Аз искам да похваля един мъжки продукт на Cien. Става дума за дезодорант против изпотяване. Приятелят ми казва, че върши работа, аз мога да потвърдя, че миризмата не изветрява бързо и има хубави миризми (синия и зеления е ползвал):

# 158
  • София
Днес си купих дълго търсения балсам за ръце с алое вера и един крем за крака, който много ми похвалиха.
Ползвах ги. На "първо четене' - харесват ми, попиват бързо, не оставят мазни следи и аромата е добър.

# 159
Купих си измиващия гел за лице на Joghurt of Bulgaria. http://beautycosmetic.biz/images/PROBIOTIC%20ULTRA%20MILD%20FACI … %20WASH%20GEL.jpg

Премахна ми от раз дебелия пласт спирала и мазничкия молив Импала. Много съм доволна на първо ползване. Simple Smile Кожата ми е мазна и проблемна, ще видим нататък как ще се отрази.

# 160
  • някъде другаде
Купих си измиващия гел за лице на Joghurt of Bulgaria. http://beautycosmetic.biz/images/PROBIOTIC%20ULTRA%20MILD%20FACI … %20WASH%20GEL.jpg

Премахна ми от раз дебелия пласт спирала и мазничкия молив Импала. Много съм доволна на първо ползване. Simple Smile Кожата ми е мазна и проблемна, ще видим нататък как ще се отрази.

Този гел и аз го харесвам.

# 161
Хубав е, но ми се зачерви едното око...Иначе добре почиства!

# 162
  • България <3
Почивстващите гелове не са ли само за лицето, без очите? Tired

# 163
Може и да са, но има много потребителки, които предпочитат да си измият грима.  Peace

# 164
  • Бургас
Може и да са, но има много потребителки, които предпочитат да си измият грима.  Peace
и аз знам че не са за очи и не ги и използвам. Грима махам в момента с двуфазния разтвор на Микса и после с гел и вода чистя лицето  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт