Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 918
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Свалям грима от очите с бебешки шампоан. Здраве в момента.

# 166
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Почивстващите гелове не са ли само за лицето, без очите? Tired

Зависи какво пише на всеки гел.Някои изрично пише, че не са за очи, други са подходящи и за там.
Като бях ученичка миех всичко, без значение какво пише... сега се чудя как да не си съсипвам кожата около очите, защото пари за пластика нямам
  Mr. Green

# 167
На този никъде не пише да се избягва зоната около очите...От пяните на Нивеа съм по-доволна - почистват всичко, не се налага след това да се използва мляко или лосион за допочистване. Но повечето гелове наистина са само за лице.

# 168
Аз използвам маска за коса с мед и пчелен прашец на Beauty Formulas. Има общо укрепващо и възстановяващо действие. Взех си я от Кауфланд за 5 лева. Косата ми е къдрава и много суха, от тази маска става много мека и ухае страхотно.
Вие ползвали ли сте я?
 Има и още два вида:с масло от авокадо и екстракт от къна.

# 169
  • Пловдив
deriel, продуктите на Микса не се виждат  Peace
Мда, сега видях, пробвах по няколко начина  newsm78.... ами не става .... да не би да са защитени по някакъв начин ...
Ок, без значение ... ако имате наблюдения върху детската серия на Микса ... моля споделете  Simple Smile
Загледай се в съдържанието - в доста от тях има парабени (не съм гледала всички, може и във всички да има). Конкретно в детските шампоани има парабени.

# 170
  • София
Да похваля тази паста за зъби на Билка!  В началото ми беше странен вкуса и , но свикнах и мога да кажа, че много ми харесва. От бременноста не понасям ментови пасти , но все не оцелвах друга, която да ми допадне като вкус и усещане за чистота.

# 171
Препоръчайте ми нещо, което да предотврати цъфтящите краища. Като цяло косата ми е в добро състояние, не е суха, но краищата й започнаха да изтъняват и да цъфтят.  Rolling Eyes

# 172
Аз използвам маска за коса с мед и пчелен прашец на Beauty Formulas. Има общо укрепващо и възстановяващо действие. Взех си я от Кауфланд за 5 лева. Косата ми е къдрава и много суха, от тази маска става много мека и ухае страхотно.
Вие ползвали ли сте я?
 Има и още два вида:с масло от авокадо и екстракт от къна.

Вчера я погледнах в Хит-а, но не си я взех. Имам ексфолианта с кайсия и много ми харесва. Купила съм си маска на Билка в момента, чакам една на Орифлейм, но след това може да пробвам тази! Simple Smile
Да похваля тази паста за зъби на Билка!  В началото ми беше странен вкуса и , но свикнах и мога да кажа, че много ми харесва. От бременноста не понасям ментови пасти , но все не оцелвах друга, която да ми допадне като вкус и усещане за чистота.
И аз съм я ползвала - хубава е. На мен от ментата ми се зачервява брадата и откакто ползвам тази, нямам този проблем. В момента съм с другата - с лимон - избелваща...Засега нямам наблюдения да избелва, но като качество е същото като другата с грейпфрут.

# 173
На "Билка" много ми харесват повечето им неща, но точно от маските им за коса не съм впечатлена никак.

# 174
Препоръчайте ми нещо, което да предотврати цъфтящите краища. Като цяло косата ми е в добро състояние, не е суха, но краищата й започнаха да изтъняват и да цъфтят.  Rolling Eyes

Серумът за сухи краища на Avon сега е 7.50, но много често го намаляват до 4.90. Наистина е много добър продукт. Има и вариант с арганово масло, също върши чудесна рбота.

# 175
Препоръчайте ми нещо, което да предотврати цъфтящите краища. Като цяло косата ми е в добро състояние, не е суха, но краищата й започнаха да изтъняват и да цъфтят.  Rolling Eyes

Серумът за сухи краища на Avon сега е 7.50, но много често го намаляват до 4.90. Наистина е много добър продукт. Има и вариант с арганово масло, също върши чудесна рбота.
Да, и аз съм доволна! Макар че косата ми не цъфти, ползвам го, защото е много суха!

# 176
Момичета, бихте ли ми препоръчали лосион за тяло, от който сте доволни. Трябва ми за суха кожа, дори доста суха, да хидратира добре и да има по-дълготраен аромат  Heart Eyes
Досега ползвах на Гарние тези, но искам да разнообразя, моля дайте предложение   bouquet  bouquet

# 177
  • Бургас
Бих ти препоръчала лосионите за тяло на Ziaja с зехтин, чудесни са за на 7-8 лева 400мл, но не са някакви супер ароматни.

Този на Laura Vandini също е хубав и ароматен, ето информация:
http://limitedbeauty.bg-damma.com/2013/06/22/laura-vandini-pearl … 1%8F%D0%BB%D0%BE/
Цената му е 9-10лв.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 12:16 от rajnaa

# 178
Благодаря за отговорите   bouquet  Виждала съм кристали с арганово масло, може би ще заложа на тях.

# 179
deriel, продуктите на Микса не се виждат  Peace
Мда, сега видях, пробвах по няколко начина  newsm78.... ами не става .... да не би да са защитени по някакъв начин ...
Ок, без значение ... ако имате наблюдения върху детската серия на Микса ... моля споделете  Simple Smile
Загледай се в съдържанието - в доста от тях има парабени (не съм гледала всички, може и във всички да има). Конкретно в детските шампоани има парабени.

Благодаря  bouquet , не съм се заглеждала в състава ... а и не съм предполагала, че в подобен продукт с "претенции" за "толерантност" към кожата би имало парабени  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт