Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 735
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Шампоан Арома Фреш за всеки тип коса с алое, 400мл за няма и 3лв - изненада ме приятно. Идеята ми беше просто да го пробвам и евентуално да го използвам за душ-гел, изобщо не предполагах, че ще ми хареса. Сега не мисля да го сменям скоро.

# 31
  • Sofia
Това стикче на " Glory" от къде може да бъде закупено?
Пяната на " Cien" става ли за околоочния контур?

# 32
  • София
...Козметиката на Cien се оказа доста добра.
Лилавите  шампоан  и балсам за боядисана и изтощена коса са просто чудесни! Нищо друго на марката не съм пробвала, но смятам да поправя тази грешка Simple Smile

# 33
  • Варна
princess_des, мицеларната вода на "Жайя" от къде я купи?
От '"Лили"
Това стикче на " Glory" от къде може да бъде закупено?

Аз го купих от билковата аптека и не е под формата на стикче,а е коректор-в шишенце с четчица като коректора за хартия.

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 23:02 от princess_des

# 34
  • sofiq
записвам се и аз в новата тема Peace

# 35
  • Sofia
Princess_des, благодаря много!

# 36
Записвам се и аз да ви следя.
Лак за коса на Cien
ШЕЛИ ЛОСИОН ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО АЛОЕ ВЕРА 500мл -3лв. много съм доволна
Подкрепям и аз продуктите на genera

# 37
  • България <3
За Cien - Да, от Лидл и гела е 2,79лв. мисля, че беше. Има и още един вид, който е скраб и изглежда така:

Цената мисля, че е същата. Гела е в синя опаковка, а пилинга е по-скоро някакво тюркоазено или и аз не знам какъв цвят, но са лесно различими. Пак пише нормална и комбинирана кожа. Наистина препоръчвам. Имам на Clean&Clear да доизразходвам една опаковка гел за лице и направо я оставих и почнах с новата на Cien  Laughing

# 38
  • Varna
Привет и от мен в новата тема!   bouquet

Да ви похваля това кремче против акне и комедони:
http://bodid.net/index_bg.php#/bg/Series/Bile_GD/04/
Успешно ми замени друг доста по-скъп и неикономичен крем. Много ми харесва, защото успокоява възпаленията (обичам да се чопля... редовничко  Mr. Green ) и предотвратява последващата поява на пъпки. Бях го ползвала преди доста години - и тогава много ми харесваше. Като по чудо не са го развалили и до днес. Не пресушава кожата, но тъй като моята си е сухичка, мазвам отгоре от лилавата Арома (не си спомням дали я бях похвалила преди Thinking )

Искам и да ви попитам пробвали ли сте нещо от новата серия на Garnier- Goodbye damage:
Скрит текст:
Загледах най-вече серума, но не се реших да го взема преди да се допитам до вас.  Mr. Green

# 39
Здравейте,момичета!Скоро не съм се включвала.Понеже тук сте големи експериментаторки и сте в час доста,искам да ми предложите крем за лице.Кожата ми е склонна към акне,по-точно черни точици,не е мазна,даже на места е суха.Хубаво кремче,което да хидратира,но да не запушва порите  Praynig
От Гарниер разните им кремове доволни ли сте?

# 40
Здравейте, записвам се и аз в темата  bouquet
И да кажа, че съм много доволна от шампоаните на Гарниер за суха и за боядисана коса

Скрит текст:
както и от балсамите към тези шампоани  Heart Eyes

# 41
  • Бургас
Fluffy^^ кремчето против акне и комедони продава ли се в аптеките ?

# 42
Привет и от мен в новата тема!   bouquet

Да ви похваля това кремче против акне и комедони:
http://bodid.net/index_bg.php#/bg/Series/Bile_GD/04/

Откъде си го взимаш кремчето

# 43
Маските за лице на Балеа. Всичките.  Laughing Въпреки че недолюбвам тази марка, маските и кремовете им за крака ме изненадаха много приятно.

# 44
  • някъде другаде
Аз си купих крем за крака на Арома с ментол за 2 лева и съм доволна
http://www.aroma.bg/catalog/omekotiavasht-krem-za-kraka-aroma-gr … nline-menthol-46/

Общи условия

Активация на акаунт