Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 875
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Този избелващ Биотен с фактор директно замина в коша при мен така ми изсуши кожата при съвсем минимално нанасяне. Смесена кожа.

# 481
не хейтвам, но питам - защо гръцки продукти са по-евтинджос от българските? а добрите български неща рядко са под 10 лв.  Thinking
не съм ползвала нещо на биотен /цял продукт, не мостри/, точила съм лиги на цените им пред стелажите, но не се престраших ...

# 482
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ами те и Нивея не са бг, но са предимно в графа евтини.
И са производство на Сарантис, което си е Франция.Дори контактната форма в сайта им е за връзка с Фр.

http://www.biotencosmetics.com/en/linkuri/contact.aspx

# 483
И моята кожа е смесен тип, но вече около очите е страшно суха...и околоочен крем ще търся.
П.П. Намерих един Витасин и ще ползвам него временно, пише че и регенерира.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 10:28 от Julia_21

# 484
Да предупредя тези, които са тръгнали да взимат избелващи кремове за лице, в никакъв случай да не взимат на Балеа избелващия - много е зле. Изсуши ми кожата, даже почна да се бели и го хвърлих. Преди доста време го ползвах, но не бих препоръчала на никой да го взима, освен ако кожата му не е свръх мазна и има нужда от нещо дето да я изсушава.

Друго, което мисля да направя аз е домашен тоник с лавандула. Нещо нямам вяра нито на тези в магазина, нито на био стоките, ето рецепта за домашен тоник и забележете какво пише - след направата да се съхранява в хладилник максимум 2 седмици. Ето това е нещо натурално, не като биото уж без консерванти, дето издържат по 1 година след отваряне, при все че не се съхраняват и в хладилник. Ако на някой му е интересно, може да види как става (лесно е). Днес мисля да си взема лавандула от някоя аптека, дано намеря.  Praynig И вазелин също. Довечера ще пробвам как е махането на грим с вазелин.  Simple Smile
Натурален тоник с лавандула (четох, че лавандулата е подходяща за чувствителна кожа):

http://fitwell.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0% … l.a_i.211964.html

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 10:31 от HAPPY_QUEEN

# 485
Имаше едно време един магданозен тоник на Регал - от него кожата ми действително се избистри! Е, бях и десетина годинки по-млада, де Simple Smile Сега не го намирам. Което ме навежда на мисълта, че доста неща, които съм харесвала и са били достъпни, вече не се произвеждат или са трудно намирани.

# 486
Че това си е чай от лавандула  Simple Smile Приеман вътрешно, също е полезен - действа като успокоително преди заспиване, но трябва да се внимава с дозировката.
А сушена лавандула се продава във всяка аптека и струва около левче, само грамажа не си спомням.

# 487
Хепи куин, решила да експериментираш с лавандула, опитай да намериш пресен цвят. /нямам идея дали в този сезон има/
Аз лично не бих си почиствала лицето с такъв тоник:roll:

Малко спам,  когато чуя за лавандула се сещам за детството си и за "бягащите" молци от гардероба на баба ми  Joy

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 11:57 от deriel

# 488
  • в страната на абсурдите
Търсих дневен крем за смесен тип кожа. Купих масло от гроздови семки, попива бързо, кожата след нанасяне е много мека. С помпа е, не малка разфасовка, за 4,85 лв е повече от супер.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 12:50 от *Silver*

# 489
Като  сме на тема крем за ръце - търся си такъв с глицерин, приемам всякакви предложения? Работя с пари и си мия ръцете много често през деня. Ползвала съм един с червена опаковка, кръгла кутия, но си търся нещо по-евтино?    bouquet
За цената си от 2 лв. това е най-доброто нещо което ми е попадало върху ръцете, а съм пробвала доста. Страшно икономичен, обаче е доста мазен и е по-подходящ за вечер. Има го в Лидл.

не съм ползвала нещо на биотен /цял продукт, не мостри/, точила съм лиги на цените им пред стелажите, но не се престраших ...
Единственият крем от който съм се изривала е на Биотен.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 12:54 от Lemy

# 490

Мляко за почистване на грим -3.90  Hug

# 491
но не 200 мл за 3.90 или?

# 492
  • Варна

Мляко за почистване на грим -3.90  Hug

Shocked да не е 13,90  newsm78

# 493
  • Пловдив
Vichi за 3,90  Mr. Green