Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 788
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • при моите деца .....
Искам да си взема крем за по-студеното време.... колебаех се между Билка Био и Биофреш Йогурт, но днес ми казаха, че на Хималая с домат бил много хубав...
Та искам да прегледам и вашите отзиви....

# 571
биофреш без да съм пробвала хималая  Peace

# 572
кой точно е крема?
и какъв крем бихте препоръчали за очи? нормална, 30+, леко чувствителна кожа.

# 573
Искам да си взема крем за по-студеното време.... колебаех се между Билка Био и Биофреш Йогурт, но днес ми казаха, че на Хималая с домат бил много хубав...
Та искам да прегледам и вашите отзиви....

И с трите съм се клепала , определено на Хималая си вземи .

# 574
Някой ползвал ли е серума за сухи краища на Гарниер?

# 575
Аз миналата зима си купих и още ползвам крема на Арома със зелен лимон. Нормален крем доволна съм, води се защитен, евтин е и исках да заложа на българското.  Peace
calopsita оценявам, че дори само си си го помислила   bouquet
И аз съм на вълна Elseve но ползвам лилавия - шампоан и маска. Аромата е уникален и приятеля ми много го харесва  Heart Eyes

# 576
Вчера в Дм гледах тези комплекти http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-elseve-arginine-resist-x3-%D1% … %D0%B9-p8458.html Виждам, че тук сте похвалили шампоана. Смятам да си взема серията, отдавна не съм използвала нищо на Лореал. Спрея кога го нанасяте (преди или след сешоар) и само в краищата ли? Благодаря Simple Smile

# 577
На мен от Елсев ми излиза страшен пърхот. Явно скалпа ми е някакъв по-изнежен Laughing и силно ароматизираните като Елсев и Глис не са му по вкуса.
Пролетта намерих един шампоан, направо не вярвах че изобщо ще стане нещо от него, понеже струва има няма 3 лв., но аромата на ягодов млечен шейк така ме плени, че реших да му дам шанс. И съм страшно доволна. Шампоана е на някаква непозната за мен фирма Алберто Балсам.
Скрит текст:
Ползвам го заедно с ето тази маска и съм много доволна. Косата ми е много гъста с плътен косъм и доста буйна, а крайщата ми са много сухи и заплетени. Нямам проблеми от комбинацията.
Скрит текст:

# 578
  • Deutschland
Видях този крем за 2,60 и смятам да го купя. Ползвала съм други на Дав и са супер овлажняващи. Доволна съм. Ех, води се за тяло, но ще го ползвам за лице.

# 579
Вчера в Дм гледах тези комплекти http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-elseve-arginine-resist-x3-%D1% … %D0%B9-p8458.html Виждам, че тук сте похвалили шампоана. Смятам да си взема серията, отдавна не съм използвала нищо на Лореал. Спрея кога го нанасяте (преди или след сешоар) и само в краищата ли? Благодаря Simple Smile

Този спрей се нанася предимно в корените, за да расте косата здрава Simple Smile Но предполагам и за краища ще има някакъв заздравяващ ефект.

На Гарние има нови /поне за мен/ шампоани. Този ме привлича  Joy

# 580
  • Стара Загора
А тези шампоани Алберто Балсам къде могат да се намерят? Не съм ги виждала до сега.

# 581
Аз случайно ги видях в една парфюмерия в Бургас. За другите градове не мога да кажа. Другаде и аз не ги бях виждала до сега. Внасят ги някъде от Англия явно, а там са безбожно евтини. Има и други видове. Потърсих из интернет и излязоха няколко места на които има такива, дори в Продавалник видях. Laughing

# 582
Аз също намерих различни видове в един бг. сайт  Peace

# 583
Аз случайно ги видях в една парфюмерия в Бургас.
Къде се намира тази парфюмерия?

# 584
Аз случайно ги видях в една парфюмерия в Бургас.
Къде се намира тази парфюмерия?

В Зорница, в зоната където е 5Д-то. Отсреща има една нова кооперация. Срещу спирката на 4-ката е точно. Не знам дали обясних читаво, защото хич ме няма в обясненията и не знам кой е блока.

Общи условия

Активация на акаунт