Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 806
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Аз пия бирена мая, ама няма ефект....И други витамини съм взимала, ама е същата работа...Няма спасение...Какво стана, не знам! Преди имах дълги и здрави нокти, сега нещо не ми се получава много!

# 61
  • Бургас
И аз да се включа, защото в момента водя същата война за възстановяване на ноктите и вече пробвах няколко неща.
Micro-cell 2000 продуктите са много добри (но не са за тази тема  Mr. Green) http://www.kozmetika.bg/browse/249_Micro-cell-2000-/-%D0%9C%D0%B … %D0%B5%D0%BB-2000 - подбери си нещо подходящо, но недей да пиеш добавки и мая - от тях само се пълнее.
Вземи си задължително крем за ръце и нокти, потресаващо за мен - този на Билка с бяло грозде е супер, мажеш по няколко пъти на ден. И мий чинии и чисти само и единствено с домакински ръкавици. Постоянно, досадно и неудобно е но се свиква.
След 1-2 седмици почват да се подобряват малко по малко.
Ето го кремчето:

# 62
Препоръчайте ми нещо за меки,чупещи и цепещи се нокти. Пробвах 3в1 заздравителя  на Пърфект,но нямаше ефект.Сега четох за калциев гел,бил добър.Вие какво ще ми предложите.

Калциевия гел би ги предпазил по-скоро от чупене, отколкото цепене /поне при мен ефекта е такъв/
В аптеката с ми препоръчвали маслото на Икаров
и това
Скрит текст:
Балсама го ползва свекито /при силно нацепени и релефни нокти/ Казва, че е доволна Simple Smile Цена: 6-7лв.

# 63
  • България <3
Аз също съм ползвала калциев гел, но нямаше никакъв ефект. Също в момента ползвам на Перфект един заздравител лилав на цвят и горе долу не ми се чупят ноктите. При мен за ноктите много ми помага добрата храна, спорта и липсата на стрес. Peace Подсили организма отвътре, не отвън, но и го има момента с генетичната предразположеност - някои хора просто имат меки нокти. Също гледай да не натискаш с нокти (в смисъл примерно копчетата на дистанционното на телевизора, копчетата на телефона или тъч скрина)

# 64
  • Varna
Дано да го намеря някъде, от сайта си харесах и ББ кремчето. Fluffy^^ случайно да си го ползвала ?

Не, сега го видях.  Mr. Green
Наистина звучи добре, като прочетох описанието.  Thinking

# 65
Аз съм ползвала това: http://apteka.framar.bg/30061085/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE-phaner … 0%D0%B6%D0%B5-120
и това: http://apteka.framar.bg/13002682/%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%86-%D1%81 … B-%D0%B4%D1%80-60
като хранителни добавки. На Фито ми харесват повече (имаше осезаем ефект), но са доста по-скъпи. Трябва да се има предвид, че този род добавки подобрява състоянието на косата и ноктите, но само на новорастящите. На вече израснали нокти и коса не може да помогне - затова е добре и външно да се третират с нещо проблемните нокти или коса. Иначе 2 месеца, колкото е курсът на лечение и разфасовката на таблетките, са горе-долу достатъчни за повечето хора да се обнови изцяло един нокът. Не взимам постоянно такива хранителни добавки, а 2 пъти годишно, когато чувствам, че не приемам достатъчно естествена и качествена храна.
Моите нокти иначе са много твърди. Забелязала съм, че при повечето хора с твърда коса е така. Имала съм проблеми с ноктите, даже по-скоро с кожата на ръцете и около самите нокти, когато ми се беше случило да работя с доста силни химикали и от глупост не сложих ръкавици. Оправи се с течение на времето, но може би помогна и това, че вечер си мажех ръцете с мехлем от свинска мас и невен, към който творчески бях добавила малко Тривитаминол, а после цяла нощ си спях така намазана и с ръкавици отгоре.

# 66
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз съм ползвала това: http://apteka.framar.bg/30061085/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE-phaner … 0%D0%B6%D0%B5-120
и това: http://apteka.framar.bg/13002682/%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%86-%D1%81 … B-%D0%B4%D1%80-60
като хранителни добавки. На Фито ми харесват повече (имаше осезаем ефект), но са доста по-скъпи. Трябва да се има предвид, че този род добавки подобрява състоянието на косата и ноктите, но само на новорастящите. На вече израснали нокти и коса не може да помогне - затова е добре и външно. Иначе 2 месеца, колкото е курсът на лечение и разфасовката на таблетките, са горе-долу достатъчни за повечето хора да се обнови изцяло един нокът. Не взимам постоянно такива хранителни добавки, а 2 пъти годишно, когато чувствам, че не приемам достатъчно естествена и качествена храна.
Моите нокти иначе са много твърди. Забелязала съм, че при повечето хора с твърда коса е така. Имала съм проблеми с ноктите, даже по-скоро с кожата на ръцете и около самите нокти, когато ми се беше случило да работя с доста силни химикали и от глупост не сложих ръкавици. Оправи се с течение на времето, но може би помогна и това, че вечер си мажех ръцете с мехлем от свинска мас и невен, към който творчески бях добавила малко Тривитаминол, а после цяла нощ си спях така намазана и с ръкавици отгоре.

От Мерц и аз бях доволна като ги пиех...и не пълнеех, както някои споделят  Peace

# 67
Да, забравих да кажа - също не съм забелязала пълнеене при мен. Специално бирена мая не съм пила. Може би тя има такъв ефект, но съм чувала че е по-скоро за проблемна кожа с акне. Като възможно най-евтин вариант на хранителна добавка за коса и нокти, за която има отлични отзиви, мисля, че тази става: http://apteka.framar.bg/21001707/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2% … B0%D0%BF%D1%81-60  Фирмата е известна с качествените си и достъпни като цена продукти.

# 68
Ейй това Фито - супер скъпо удоволствие.

Доволна съм от вит. А+Е /герикапс, абогерит .../3-4лв.

# 69
Препоръчайте ми нещо за меки,чупещи и цепещи се нокти. Пробвах 3в1 заздравителя  на Пърфект,но нямаше ефект.Сега четох за калциев гел,бил добър.Вие какво ще ми предложите.
Бих ти препоръчала Frenchi заздравителите,но те не са за тази тема..въпреки,че бях видяла една мацка в продавалник да ги продава по 3 лв,но незнам дали още има.
Иначене очаквай много от "заздравител" за 2 лв!
Мога да ти предложа домашни маски за нокти на лс,които наистина помагат,но тези евтините заздравители не помагат...само макси балма може д аима някакъв ефект...

# 70
  • София
Момичета, внимавайте с хранителните добавки за коса и нокти! Добри са, но.......и килограми се качват от тях. Sad

# 71
  • Варна/Благоевград
Накрая на миналата тема видях, че сте говорили за сол и сода против враснали косъмчета. Да знаете нещо за груби лакти -  така наречената пилешка кожа. Не са ми толкова груби, колкото по скоро имам малки точици, като пъпчици, но не са пъпки.  Мазило някакво или нещо бабешко домашно ? Simple Smile

# 72
  • Бургас
Майка ми беше много доволна от този продукт преди няколко години, сега не знам как е
http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/img/large/1164617.jpg

# 73
  • най-шареното място
Накрая на миналата тема видях, че сте говорили за сол и сода против враснали косъмчета. Да знаете нещо за груби лакти -  така наречената пилешка кожа. Не са ми толкова груби, колкото по скоро имам малки точици, като пъпчици, но не са пъпки.  Мазило някакво или нещо бабешко домашно ? Simple Smile
Тривка.

# 74
Момичета, внимавайте с хранителните добавки за коса и нокти! Добри са, но.......и килограми се качват от тях. Sad

Да трябва да се внимава да не се прекалява - каквито и да е било добавки не се пият непрекъснато, има си курс на прием/почивка.
Аз не напълнях, но ноктите ми се оправиха.

И за мен правилната формула се оказа отвътре (добавка за коса и нокти) + отвън (крем за ръце и нокти, масло, основа/заздравител, избор на щадяща пила...)

Общи условия

Активация на акаунт