Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 806
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Влизам да похваля и аз концентрата за много сухи и напукани ръце на Cien( 1.99 лв).https://www.google.bg/search?q=cien+sos+hand+concentrate&rlz … .html%3B530%3B530
Днес бях в Лидл и се сетих, че тук четох за него и си го взех. Много бързо попива, кожата веднага става мека , чудесен е. Но за мен ,специално ,има един недостатък-мирише ми неприятно Sad Но ще го ползвам със сигурност

# 76
  • вече Пловдив
За цепещи се/чупливи нокти си взех цинк биотин - цена 5,40 лв. за 30 капсулки. http://apteka.framar.bg/30020628/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%84%D0%B0% … B0%D0%BF%D1%81-30
Доволна съм, още не съм свършила опаковката, но ноктите ми се оправиха. Помага и за косопад и възстановяване на косата.

# 77
  • София
Аз съм изпила безброй опаковки бирена мая. Помага ми и не съм напълняла с нито един грам.

# 78
Здравейте,момичета!Скоро не съм се включвала.Понеже тук сте големи експериментаторки и сте в час доста,искам да ми предложите крем за лице.Кожата ми е склонна към акне,по-точно черни точици,не е мазна,даже на места е суха.Хубаво кремче,което да хидратира,но да не запушва порите  Praynig
От Гарниер разните им кремове доволни ли сте?

Може да пробваш йогурт серията на Биофреш, пробиотичния дневен крем не запушва порите, много добре хидратира, универсален е и няма кофти съставки. Цена около 5-6 лв. Също детокс маската от серията е много, много добра  Peace

# 79
Момичета, на ноктите много добре действа рициновото масло, намазва се вечер примерно и се стои колкото е възможно по-дълго време. Разбира се, трябва постоянство, но наистина страшно заздравява ноктите  Peace

# 80
Искам да БЛАГОДАРЯ на съфорумка за препоръчания шампоан п/в пърхот на Евтерпа-невероятен е!След 2измивания почти нямам сърбеж и бели люспи,ще си взема и лосиона от същата серия  Heart Eyes Не помня името на момичето,да е жива и здрава Hug  bouquet

# 81
Здравейте! Много хубава темичка!Доволна съм от: водоустойчивите моливи за очи на Импала, Ейвън бъзосъхнещи лакове( 5 дни изкарах). За и печати използвам предимно Голден роуз-найл арт-тънките шишенца,Mina с тънка четка  лакове,  както и за основи и за печата лакове Бруклин, които са много добри, наситени. За друго не мога да се сетя в момента..
Доволна съм и от дезодоранта Rexona crystal pure silver.Няма бели следи при мен, а прекрасен аромат, сякаш съм с парфюм който остава повече от половин ден. И отгоре на всичко е с защита ако случайно детето ви иска да го пробва-заключва се.
Скрит текст:
Доволна съм и обожавам душ гела на Балеа кокос, смокиня,Нивея душ гел free time с карамбол, който понякога се ползва у нас за супер измиващ шампоан, а ароматът му просто е прекрасен. В Лидл е ~ 4 лв.  Лосионът  за тяло Фрутини със страстниче и джинджер ми е любим-лилавите големи опаковки.Също така обожавам ванилия и манго-лосиони от Ейвън, на алверде кремовете за лице.
Скрит текст:
Кожата ми  е странна и попива бързо всякакви аромати, затова обичам да слагам от ейвънските лосиони, които на другия ден при леко затоплне или изпотяване на кожата не мириша на пот, а божествено.
За лятото и плаж харесвам шампоана на Гарниер с масла. Харесвам гела на Гарниер с кактус-hard, опаковката е чисто зелена.
Да ви кажа отървах се от леките скапани гелове, от ужасните бели частици като искам да се среша. Косата е бетонирана! Трябва здравата да я намокриш, за да се разреше. Недостатък е че малко лепне и е кофти лепкава консистенция.Да добавя косата ми е много мека, не и соти никакво топиране, нито къдрене-след 2 часа и е права. Харесвам и хидратиращия лосион на Ейвън с овес-големите опаковки.
Искам мненията ви да ми помогнете в избора на крем за лице за зимата и почистващ тоник, мицеларна вода или нещо подобно. От есента до края на зимата кожата ми става много суха, започват да се виждат люспички и лющене около носа, устата, бузите. Преди проблема се решаваше с скраб авокадо Ейвън, след това с зимен крем със соя и екстракт от дрожди пак на Ейвън. Сега вече го няма крема и не съм го срещала много години. Преди лятото ползвах тоник на Гуерлайн, но сега не мога да го намеря лесно.
Също търся хидратиращ душ гел и лосиони за тяло с дълготраен аромат. Това 2 часа не ми върши работа. Обичам да ухая дълго когато съм примерно в пресконференции и командировки и в претъпканите зали не искам  да преливам от пот като другите. Също спешно търся добре измиващ шампоан за мазна коса. Пак лятото косата ми става мазна.Laughing Извинявам се за дърлгия пост.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 16:54 от Анонимен

# 82
Jelezni_krile, потенето си е човещинка и е нужно на тялото, за да може да се охлажда. Но все пак по-добре да потърсиш редуциращи потенето средства, вместо да се ароматизираш върху изпотеното. Има кремове за тяло с парфюмни съставки, които имат по-дълготраен аромат от обикновените лосиони и млека за тяло. Също така, ако имаш претенциите да си някак по-възвишена от останалите, с които ходиш по конференции, освен върху парфюмирането, можеш да обърнеш внимание и върху общата си култура. Смятам, че всеки, който има средствата да си позволи да си закупи нещо на Герлен, би трябвало да успява да го произнася правилно.

# 83
Аз съм изпила безброй опаковки бирена мая. Помага ми и не съм напълняла с нито един грам.

Да потвърдя - пия редовно бирена мая и нямам проблем напълняването. Аз основно я ползвам за сила на организма, но и за венците - открих, че действа идеално на венците ми.

# 84
Момичета, днес си купих нов лак на Голдън Роуз - много приятен цвят, прасковен, шишенцето е много симпатично. Продавачката каза, че били бързосъхнещи и дълготрайни. За тези става въпрос:
https://www.google.bg/search?q=%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0 … 2F213%3B777%3B800
Още не съм го пробвала.
Взех си и калциев гел за меки нокти на Флормар и изсушител и топ лак, също на Флормар. Някой ползвал ли ги е? Преди ползвах на Перфект, но нямаше ефект(за калциевия гел става въпрос). Този се надявам да ми помогне!Отзиви?

# 85
  • Пловдив
Аз от няколко дни пия ето тези витамини за коса и нокти - http://www.doppelherz.bg/index.php?option=com_productcenter& … d=135&catid=0. Аз ги пия повече за косата отколкото за ноктите, защото са ми здрави по принцип, само на големите пръсти леко ми се цепи нокътя. Ще видим след 2 седмици или месец дали ще съм доволна.

# 86
  • Варна
Последните витамини съм ги пила,не видях ефект.
От известно време косопадът ми се завърна и отново съм в чуденка ooooh!Не съм пила тези на Фитовал,някой с впечатления от тях?
Днес си взех този лосион,ще видя как е,дано има добър ефект.
Доволна съм от лаковете на Gabrini и Catherine arley,особено от вторите-издържливи,добра покривност и блясък/гланц.
Доволна съм от това кремче-свен че мирише мн приятно е с идеалната за мен консистенция и попиване.Харесва ми и тази маска.
Да ми препоръчате наистина хубав скраб/пилинг и почистваща или някаква друга маска,че кожата ми е станала някакъв ужас.То не са черни и други точки,то не е чудо ooooh!Плаче за козметик горката.

# 87
1.Скраб - седефени трици на Христина - аз съм много доволна, а и са на много достъпна цена
2.freeman - всичките маски съм изпробвала и са супер. Цена 8-10лв.

3.Хималая - също имат доста добри продукти, изпробвани  са и съм много доволна от Ексфолиант за лице с кайсиеви черупки, Почистващ ексфолиант за лице с нийм , Пилинг крем за лице  с ябълката
http://www.himalaya.bg/category/57/pochistvashti-produkti-za-litse.htm
Специално хималаята не отстъпва по нищо(освен цена Laughing) на продукти от по-висок клас, които съм използвала.

Много добра почистваща маска е:Цялата серия е доста добра.

ПП: Моята кожа е много чувствителна, смесена.

За косопад - след използване на скъпи шамп. ампули и т.н, майка ми ми изпрати от БГ на Здраве от новата серията и той ми спря косопада за 2-3 седмици. Сега го ползвам по 1-2 пъти на месец, когато се сетя. Цена към 10лв.

# 88
  • Варна
kaly* благодаря Hug
На Христина сега привършвам едни седефени и исках да пробвам нещо друго(иначе и на мен ми харесват).
За Хималая много пъти съм срещала добри отзиви,ще взема да ги пробвам.
Противокосопадният на Здраве верно ли е толкова добър?Аз бях намислила да взема този,всъщност съм използвала мостра от него и наистина мн загряваше скалпа.
Извинявам се на момичетата за спама,защото някои от споменатите продукти определено не са в графа "евтини".

# 89
на мен ми повлия добре Здравето.
Поне няма да те е яд ако не стане(все пак е индивидуално и зависи от много фактори) струва към 10лв.

Скрит текст:
От Давинес наистина ми загряваше, че чак ми пареше и ме дразнеше. не видях много голям ефект. И хем съм го купувала от чужбина

Общи условия

Активация на акаунт