Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 906
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Вчера забелязах една нова (поне за мен) боя на Арома
не намирам снимка в нета, но каза момичето, че има и пакетче с кристали. Ще потърся по-късно
Някой ползвал ли я е?
Доволни ли сте от боита на Арома?

От новата на Арома много съм доволна. Преди това се правих 2 пъти професионални , защото покриват хубаво и цвета е много по-хубав и уж отговаря на каталога. Принципно искам цвета ми да е графит, сега видях в новите на Арома че ги има тези цветове и защото боята е 3 лв. не се чудих много . Цвета не е много по различен от с професионалната и със сигурност не е по-лош.
С предишните на Арома със се правила не съм доволна.

# 136
  • Варна/Благоевград
Ето тук, ако ви е интересно може да видите любимите ми гримове за до 5 лева. Simple Smile

http://blogbyzara.blogspot.com/2013/09/5.html

# 137
  • София
Преди години ползвах боята на Арома и много падаше косата от нея. Сега може и да е подобрена.

# 138
Нищо не е подобрено в боята на Арома. Само изгаря и изтощава косата.
Който иска да си изгори косата - Арома е неговата боя.

Рубела (която е и на същата цена) и ММ Бюти са много добри и наистина щадящи бои.

# 139
  • София
+1 и от мен за боите за коса на Рубела и ММ Бюти. Simple Smile

# 140
Нищо не е подобрено в боята на Арома. Само изгаря и изтощава косата.
Който иска да си изгори косата - Арома е неговата боя.

Рубела (която е и на същата цена) и ММ Бюти са много добри и наистина щадящи бои.
Peace

# 141
+1 и от мен за боите за коса на Рубела и ММ Бюти. Simple Smile

Само аз ли не съм доволна от ММ Бюти - еми, след 2 измиване  е все едно, че не съм се боядисвала. Пада много бързо, иначе наистина е щадяща, ама като и не покрива и се измива за какво ми е? Ползвах безамонячната.

амонячната или безамонячната  е добра?

# 142
  • София
kaly*, в неделя се боядисвах и отново с ММ Бюти. Косата ми беше точно на 30 дни от последното боядисване и можеше поне още 10 дни да изкара, но аз доста често в боята си слагам и масла, и бързах да я подхраня, защото получих лек косопад.
Да не би да ти е много бяла косата? Или може би стоиш по-малко време?  newsm78
Аз имам много малко бели коси, но си стоя по 40 мин. с боята. И цветът става разкошен.

# 143
И аз забелязах, че ММ бюти пада за седмица. А ползвах амонячната, уж като по-трайна.
Коя точно боя на Рубела хвалите?
http://www.rubella.bg/series/index/34

# 144
Здравейте момичета . Нуждая се от шампоан за чуплива/къдрава и изтощена коса  до около 5лв. Нещо изпитано да ми препоръчате  Hug

ако искаш биж нещо на Балея, напоследък имат доста добри неща.
Аз сега ползвам шамп.+балсам + кристали от профи сериата им и съм доста доволна
[/
За малко да забравя - http://2.bp.blogspot.com/-8D4_g5PWwVw/UasAJNpdVaI/AAAAAAAABT0/Cy … s320/IMG_1998.JPG С Д-Пантенол,керавис,масла от ший,маслина и авокадо Wink много подходяща за къдрава/чуплива коса  Peace

Благодаря mar91  За Балея - та ще почака малко , че скоро нямам път до DM  , но на Дева балсама  ще потърся още днес  Grinning Надявам се да го има в някой от кварталните магазинчета , че живея в малък град .    bouquet

моля Wink

# 145
  • София
FASHION COLOR не е лоша. Аз съм доволна, но от няколко месеца ползвам ММ Бюти с амоняк.

# 146

За малко да забравя - http://2.bp.blogspot.com/-8D4_g5PWwVw/UasAJNpdVaI/AAAAAAAABT0/Cy … s320/IMG_1998.JPG С Д-Пантенол,керавис,масла от ший,маслина и авокадо Wink много подходяща за къдрава/чуплива коса  Peace

Това е една от любимите маски. Ползвам вместо балсам, намирам я само в големите вериги, затова я ползвам по-рядко  Cry Косата ми става много мека и гладка, жилава ...  Simple Smile
[/quote]

Случайно я видях в Карфур. Наистина прави косата жилава,направо прекрасна   Party

# 147
  • София

FASHION COLOR не е лоша. Premium-а също е хубава. Аз съм доволна, но от няколко месеца ползвам ММ Бюти с амоняк.

# 148
  • Варна
За тази боя на Елеа какво ще кажете?
Скрит текст:

Имат нюанс, който търся /долу в скритите текстове/ -  медно-червено ли е, какво е.  Rolling Eyes
Други бои с такъв нюанс да се сещате?  newsm78
Скрит текст:
Скрит текст:

# 149
  • Варна
ММ Бюти безамонячна пада по-бавно отколкото Лореал Кастинг, поне на моята коса.

Общи условия

Активация на акаунт