Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 928
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • София
ina-mina, кристалите за коса са много добро решение за сухи и цъфтящи краища. Може да си купиш арганово масло или масло от макадамия и да слагаш в краищата, след измивана на влажна коса.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 14:50 от nikolinanik

# 181
rajnaa Много ти благодаря  bouquet
Вторият съм го виждала в магазините, но първият на Ziaja не го знаех, навсякъде ли би трябвало да се продава или само в определени магазини  Blush  

# 182
  • Бургас
В последно време ги има на доста места, само кажи от къде си и дамите ще те ориентират къде се продава Ziaja. В предната тема мисля, че беше коментирано доста.

# 183
Фризьорки сами препоръчвали бебешко олио за много суха коса, но когато ми беше наистина много суха, и то не ми помагаше. Косата ми се пооправи, когато ми се подобриха нивата на хормоните. Вече не е толкова суха, прилича си на жива коса, а не на овча вълна.  Crazy

# 184
  • Бургас
rajnaa в Бургас имаше в Лили (което все още го ремонтират) и някъде на центъра май беше казвала ? Ще ми припомниш ли  Praynig

# 185
За да се сдобия с чисто масло от арган или макадамия, трябва да поръчвам от чуждестранни сайтове, а нито ми се занимава, нито ми се чака  Mr. Green  Май ще отида до "Златна рибка" и ще взема олио или спрей за подхранване на Макадамия.

# 186
  • Бургас
За да се сдобия с чисто масло от арган или макадамия, трябва да поръчвам от чуждестранни сайтове, а нито ми се занимава, нито ми се чака  Mr. Green  Май ще отида до "Златна рибка" и ще взема олио или спрей за подхранване на Макадамия.
има в http://www.zoya.bg/
доставка на следващия ден и са био масла  Peace

# 187
Глицерин от аптеката, малко зехтин , може А и Е  витамини да добавите, /кисело мляко о жълтък /може и без тях/ /,  разбърквате, мажите , седите колко можете, може и да спите с маската. Миете с шампоан за мазна коса , ако ви пада трудно може да добавите малко оцет или лимонов сок. Косата става супер. По добре е от всяка купена маска.

# 188
Жая съм виждала и в Карфур  Simple Smile

# 189
  • София

Аз направих точно така - отидох до магазина на Златна рибка и си купих масло от макадамия. Ако си от София, намира се на бул. Хр. Ботев.

# 190
  • Пловдив
Маслото от макадамия на Икаров  е хубаво.

# 191
  • София
Маслото от макадамия на Икаров  е хубаво.

В една друга тема ми казаха, че не е хубаво и аз купих от скъпото.

# 192
  • Бургас
А от кои продукти на Жая сте доволни ? В темите хвалят мицеларния разтвор със зехтин, освен него какво друго харесвате?

# 193
На този никъде не пише да се избягва зоната около очите...От пяните на Нивеа съм по-доволна - почистват всичко, не се налага след това да се използва мляко или лосион за допочистване. Но повечето гелове наистина са само за лице.

да и аз съм доволна, но само от синята. Розовата ми се струва по лека и не почиства добре.

# 194
  • Бургас
rajnaa в Бургас имаше в Лили (което все още го ремонтират) и някъде на центъра май беше казвала ? Ще ми припомниш ли  Praynig
На Фердинандова в една козметика, след кафе Кристъл Палас, на витрината на магазина има щендер на Ziaja (там има два козметични магазина - втория нагоре по улицата). В подлеза на Операта има едно магазинче, но там има 2 продукта и половина на марката.
В Лили не съм влизала, изключително рядко ходя в Галерия.

Дами, ако имате познати, които работят в Гърция, помолете ги да ви донесат или пратят зехтин за коса и изобщо за козметични цели - фантастичен е и цената няма да ви отреже главата от кръста.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 22:48 от rajnaa

Общи условия

Активация на акаунт