Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 952
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
  • България <3
Мога да изкажа мнение за спрея за топлинна защита на Сайъс, моят е този:
най-вдясно

Първо искам да кажа, че го препоръчвам през този на Шварцкопф, защото от него косата ми ставаше на клечки и лепнеше. С този на Сайъс нямам такива проблеми - нито лепне, нито на клечки, нито омазнява. Впръсквам при всяко миене на косата, също и в корените, преди да я изсуша със сешоар. Преди като дръпнех с пресата се вдигаше пара от самата коса и се чуваше този специфичен звук 'пссс', но откакто го ползвам няма пара и шум. Моята коса си беше нацъфтяла и преди да го ползвам, и още си е така по краищата, и не мога да кажа дали предотвратява цъфтежи, трябва да се пострижа и да го използвам известно време, за да кажа, но мисля, че има поне някакъв ефект, защото не са ми се увеличили цъфтежите (от юни не съм се постригвала). Аз съм малко недоверчива и смятам, че никой продукт не може да предотврати изгарянето на косата от пресата, но определено трябва да се ползва нещо, за да се предотврати максималко изтощаването на косата. Ползвам също и аргановата терапия на Ейвън (8 лв мисля, че струваха), но можеш да намериш всякакъв друг заместител на тази терапия - кристали, олио-та, арганови масла и т.н. Преди години ползвах кристалите на Сери (тогава ми беше мазна косата, но с времето се оправи) и ми действаха добре на краищата, нямах абсолютно никакви цъфтежи. Предполагам сега са излезли нови по-добри марки, но тези кристали определено имаха видим ефект. Peace Освен това ползвам маска за коса на Глис Кюр ( http://parfumi-kozmetika.com/common/images/20130902-VFESRBXBK.jpg)  от около година вече, но освен да ми прави косата по-мека, не виждам да я подсилва и заздравява, естествено и балсам за коса.

# 226
Аз за термозащита ползвах един продукт на Лореал г/д 7лв май беше и бях доволна, не ми утежняваше косата и цъфтеше по-малко. Продукта по принцип се води за изправяне, но аз го ползвах и понеже исках къдравата ми коса да се позаглади малко  Grinning

ето го

# 227
  • Пловдив
Май забравихте името на темата... Wink

# 228
Не сме, не сме .... продукти в интервала от 5-7лв. са си перфектни за тук ....  Joy

# 229
Аз да кажа за ГАрние Олия - изсуши ми доста косата ( спрямо др. бои)

# 230
Не сме, не сме .... продукти в интервала от 5-7лв. са си перфектни за тук ....  Joy

Не разбирам за какво става въпрос? За написаният от мен пост ли? Доколкото съм запозната с темата и с продуктите изброени в началото на всяка една.. има например маски за коса, които прескачат "интервала 5-7"  Wink

Ако не е заради това, пак не мога да разбера с това, че съм ползвала продукта, останала съм доволна и го препоръчвам ли не съм права?

Извинявам се, ако нещо не съм разбрала, както и за спама ..

# 231
  • Бургас
За по-скъпи неща има други теми.
Аз примерно смятам продуктите на Garnier, които се предлагат в България за пълна трагедия, но за това също има друга тема
Тук се опитваме да намерим сполучливите неща до 10-15 лева МАX
Като препоръчваме даден продукт нека и да му казваме приблизителната цена, какво ще кажете?!
И за да не абсолютен спам поста купували ли сте от новите серии на Рефан с рози?
 Soft Rose   
 Rose Touch   
 Oriental Rose   
 Moroccan Rose

Днес ги гледах продължително време и накрая пак си излязох със захарен ексфолиант - 8 кинта

# 232
И аз не мисля, че продуктите (масовите) на Лореал или Сайъс са скъпи. СЪщо преди време съм взимала термо крема на Лореал, но при мен нямаше достатъчно предпазващ ефект. Иначе цената му беше около 7-8 лв, не е много скъп. Мисля, че и на Сайъс е на подобна цена.  Rolling Eyes Не са скъпи, евтини са. Кристалите, които съм купувала, са били на цена 10-15 лв. То ако се търси предпазващ крем/спрей/кристали за 2-4 лв  надали ще се намери. Има малки разфасовки за по 4-5 лв, но те излизат по-скъпо (от кристалите имам предвид). Всеки продукт си е в определена ценова категория. То не е крем за ръце, че да струва 2-3 лв, за някои продукти 6-7 лв си е евтино.  Rolling Eyes

# 233
ето едни съвсем евтини кремове за ръце и крака не Рубела  Sunglasses

пп не си спомням как вървеше като цени козметиката на Рефан, последно съм купувала преди доста години измиващ гел със салвия, бях сравнително доволна, но не беше от най-евтините продукти /имаше такива гелове за левче, а той беше пет май/

# 234
# 235
Не сме, не сме .... продукти в интервала от 5-7лв. са си перфектни за тук ....  Joy

Не разбирам за какво става въпрос? За написаният от мен пост ли? Доколкото съм запозната с темата и с продуктите изброени в началото на всяка една.. има например маски за коса, които прескачат "интервала 5-7"  Wink

newsm10

И аз не мисля, че продуктите (масовите) на Лореал или Сайъс са скъпи. ................ Иначе цената му беше около 7-8 лв, не е много скъп. Мисля, че и на Сайъс е на подобна цена.  Rolling Eyes Не са скъпи, евтини са. Кристалите, които съм купувала, са били на цена 10-15 лв. То ако се търси предпазващ крем/спрей/кристали за 2-4 лв  надали ще се намери. Има малки разфасовки за по 4-5 лв, но те излизат по-скъпо (от кристалите имам предвид). Всеки продукт си е в определена ценова категория. То не е крем за ръце, че да струва 2-3 лв, за някои продукти 6-7 лв си е евтино.  Rolling Eyes

newsm10

# 236
Много ми допадна това мляко за тяло  Simple Smile Цена - 6 лв.

# 237
Аз препоръчвам лосиона на Биофреш от серията Йогурт:

# 238
Аз препоръчвам лосиона на Биофреш от серията Йогурт:

Аз също. В събота беше на цена около 4.59 в Carrefour.

# 239
ето едни съвсем евтини кремове за ръце и крака не Рубела  Sunglasses

пп не си спомням как вървеше като цени козметиката на Рефан, последно съм купувала преди доста години измиващ гел със салвия, бях сравнително доволна, но не беше от най-евтините продукти /имаше такива гелове за левче, а той беше пет май/

На Рефан не са им евтини нещата. Купувала съм си техен гел за измиване за лице, но бях по-недоволна от него, отколкото от този с краставица и пъпеш на "Билка" примерно, който е 2-3 пъти по-евтин.  Пристрастена бях обаче към техните body butter-и, много хубав аромат имат и добре ми действат на кожата, но си купих 2 бр. още, когато бяха по 10 лв. Не съм си взимала, откакто направиха новите опаковки по 12 лв. за 200 гр., защото не са икономични и за тази цена с почти същото качество има по-евтини продукти. За почти всички неща на "Рефан" съм на това мнение. Продължавам да си взимам от тях единствено антибактериалния гел за ръце и някои от сапуните им, но гелът на "Бочко" също не е лош, а излиза доста по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт