Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 960
  • 732
  •   1
Отговори
# 240

ейй.. немога да ти изпратя съобщение затова спамят тук  Embarassed Embarassed Embarassed ако може да ми прикрипиш снимки може и от инт-нет

# 241
Днес си се сдобих с поредния душ-гел на Балеа - този път с хавайска зелена ябълка - невероятен аромат; (1.99)
- пудра за крака пак на Балеа;(3.79)
- крем за ръце Билка с бяло вино;(0.99)
- измиващ гел на Нивея със затоплящ ефект (6.99)
- и вода за лице на Mixa, но не мицеларна ... за съжаление в пловдивския Елитис беше свършила мицеларната, то всъщност се води "почистващ тоник с оптимална толерантност" (7.20 ако не се лъжа)

# 242
Рядко пиша, но редовно си ви чета Simple Smile Та не се сдържах и си изпробвах две от днешните покупки:
- измиващият почистващ гел на Нивея със затоплящ ефект: още след първото полване кожата по челото и от двете страни на носа е видимо по-чиста. За носа разлика няма, но не съм и очаквала - за там ми помага само Гарниер пюр 3в1 с бялата четката, но не съм сигурна дали е за тази тема Simple Smile
- тоникът на Микса: въпреки че помпата пръска доста силно, с две помпания върху тампона си обтрих лицето, шията и деколтето - първата минута ми се стори, че лепне, но после си попи и кожата ми стана нежна, гладка и мека, без опъване - дори нямам мужда от крем слем след това.

# 243
  • Бургас
Дай линк на почистващия гел на Нивея, че не мога да открия за кой точно става въпрос, обичам всякакви затоплящи неща

# 244
  • Варна
Днес си се сдобих с поредния душ-гел на Балеа - този път с хавайска зелена ябълка - невероятен аромат; (1.99)

Колко мл са душ-геловете?

# 245
  • Сливен
Мисля,че бяха по 300мм

# 246

Оказа се чудесен, супер лек крем за мазна кожа. Simple Smile Пише, че е с невен и без парабени. Хем хидратира много добре, хем не е мазен, но го използвам само вечер.  Peace

# 247
Балсам за устни на Алверде с мандарина и ванилия. Рядко повтарям продукт, но от този и ще потретвам - много добре подхранва устните, въпреки че стои матово. Цена 2 лв в ДМ:

http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … le-mandarine.html

# 248
Аз пък въобще не харесах този балсам за устни на Алверде. Много, много тежък ми е

# 249
  • България <3
Можете ли да ми препоръчате:
гел за лице
лосион за тяло
душ гел
интимен гел

без парабени и др. вредни съставки?

# 250
Можете ли да ми препоръчате:
гел за лице - ако става въпрос за почистващ за ежедневно ползване, не мога да препоръчам (ползвам една пяна на Нивеа, но тя може би съдържа парабени, не съм сигурна), но пък съм доволна от ексфолианта на Биотен
лосион за тяло - отново Биотен, ползвах този с розовата капачка, но предполагам, че и другите са хубави. Други любими са ми Лаура Вандини, те са по-мазнички като за суха кожа, и Лирен, които се намират доста трудно по магазините.
душ гел - аз съм фен на Дав, повечето им душ-гелове са с парабени, но имат един такъв, който е без тези съставки.
интимен гел - фаворит ми е Леокрема, друг много сполучлив е на Билка, но за него не знам дали съдържа парабени.

без парабени и др. вредни съставки?
Hug

# 251
Да, душ-геловете на Балеа са по 300мл - 1.99, но предишния си го взех за 1.69 имаше някаква акция.

# 252
Нищо не направих и аз с постването на снимка, затова давам линк към гела на Нивеа.  Laughing
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://wizaz.pl/kosmetyki/fo … QEwBA&dur=951

# 253
Аз пък въобще не харесах този балсам за устни на Алверде. Много, много тежък ми е
Аз затова го харесвам.  Laughing Другите балсами са ми все едно водичка мажа.  Laughing

# 254
Стелияна, тук имаше добри отзиви от интимния на Дженера /има го в Метро/. Аз си го купих и съм доволна
Душ гел ползвам на Venus. Има ги в дрогерии Лили

Общи условия

Активация на акаунт