Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 837
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Термалната на Авен 50мл ако е около 6лв, то 300мл е ~16лв и е доста по-изгодна.
Аз я ползвам и за почистване на лицето и съм доста доволна  Peace

# 511

Почистване от какво?

# 512
Не мисля, че термалната вода е подходяща за почистване на лице. Аз я използвам вече след почистване, напръсквам цялото лице с нея и оставям да попие.

# 513

Почистване от какво?

Както от ежедневните замърсявания ако не съм се клепала с други неща, така и като свалям грим с тоалетно мляко винаго ми остава спирала след това недоизчистена, а с водата пада. Не знам дали е добре да се ползва така за тази зона, ама аз съм си я оползотворявам така  Laughing

# 514
Термалната на Авен 50мл ако е около 6лв, то 300мл е ~16лв и е доста по-изгодна.
Аз я ползвам и за почистване на лицето и съм доста доволна  Peace
написала съм че две бутилчета по 50 мл струваха 6 лв.
за почистване баш не става и според мен

Много бях доволна преди от една хидратираща маска на Българска роза. Освежаваше и кожата ми ставаше много хубава от нея и е евтина , но не съм я търсила скоро.
http://www.rozata.com/index.php?main_page=product_info&products_id=371
ама човек трябва да обича рози де Grinning

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 16:10 от raz_nejena

# 515

Почистване от какво?

Както от ежедневните замърсявания ако не съм се клепала с други неща, така и като свалям грим с тоалетно мляко винаго ми остава спирала след това недоизчистена, а с водата пада. Не знам дали е добре да се ползва така за тази зона, ама аз съм си я оползотворявам така  Laughing Като постои няколко секунди и попия и памучето остане зацапано значи чисти...

# 516
  • Стара Загора
Използвали ли сте разредител за лак? От кой сте доволни? Вчера видях в Lilly разредител на Flormar на цена 2.55лв. До сега не съм използвала такъв продукт и не съм търсила по магазините, но имам някои лакове, които пълни повече от половината, но са се сгъстили.

# 517
  • Пловдив
Използвали ли сте разредител за лак? От кой сте доволни? Вчера видях в Lilly разредител на Flormar на цена 2.55лв. До сега не съм използвала такъв продукт и не съм търсила по магазините, но имам някои лакове, които пълни повече от половината, но са се сгъстили.

от този съм доволна

# 518
  • Варна

от този съм доволна
И аз съм доволна от този  Peace

# 519
  • Стара Загора
Всъщност разредителя, който съм видяла, не е бил на Flormar, а на Perfect, този, който е показан на картинката (объркала съм се). Ще си го взема. Благодаря за отговорите Simple Smile

# 520
Здравейте! Искам и аз да се включа в темичката. Simple Smile

По принцип кожата ми и с двата крака влиза в категорията "смесена" - хем лющеща се при силно изсушаващи препарати, хем бързо лъсваща при прекалена хидратация. Вчера си взех от тези трици: http://static1.framar.bg/product/trici-kleopatra.jpg, постоях с тях 15-тина минутки, след което за десерт нанесох този крем: http://www.bochko.bg/bg/защитен-крем. Почти съм убедена, че кожата ми не е била толкова бистра и мекичка от преди пубертета! Laughing Триците ми излязоха 55 ст., а кремчето - около 2,60 лв. Simple Smile

Чакам да видя действието на този балсам: http://ariescosmetics.com/prestashop/product.php?id_product=116 (3 лв). Видях, че сте похвалили серията много, затова тая големи надежди! Simple Smile А скоро и ще потърся още от нея.

Супер доволна съм от балсамът на Балеа за боядисана коса с кокос. Мекичка, ароматизирана, косицата ми успя да се усмихне след безмилостното ми третиране с бои. Laughing

Взела съм си и някакъв крем за ръце на Орифлейм от по-ниската класа, които пускат на цената от 2,20 с "намаленията" по тематични празници. Отначало ми направи впечатление, че много бързо попиваше и до половин час след нанасяне можеше да си топна ръцете във вода, без да се разлигави. Ефект обаче - слаб. Сега дори не попива така, както преди. Почти съм на кантар дали въобще ще разгърна техен каталог оттук-нататък. Rolling Eyes Бях си поръчвала и тяхната спирала Black Out за 2,90. Много обемни, много плътни мигли, но капне ли вода на тях или започна ли да ги чиста, спиралата слепваше на кичури. А как се боря да я сваля, когато реша, че искам пак "дебели" мигли... #Cussing out

Гледам, че сте похвалили шампиоаните на Здраве против косопад. А някоя ползвала ли е на Милва хининовия, катранения, този с бирена мая? Също ме блазни и стимулантът на Икаров. Питам, защото фината ми коса скоро няма да насмогне на шепата косми, които падат при всяко миене. Sad

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 22:45 от Audrina Adare

# 521
  • Варна
На Милва изсушават косата страшно много. Аз си купих този с хумата и още един (не помня какъв) и двата седят.

# 522
На Милва изсушават косата страшно много. Аз си купих този с хумата и още един (не помня какъв) и двата седят.

мий си пода с тях  Wink

# 523
Момичета помагайте. Миналата зима използвах един гланц на Nivea, мисля че беше Nivea Fruity Shine Pink Guava. Сега не мога да го намеря по магазините. Да не би да са го спрели?  Rolling Eyes Ако наистина са го спрели, може ли да кажете кой наподобява този  newsm78 Когато реших да си купя друг, избрах прекалено червеникав и не ми отиваше  Laughing Благодаря предварително Simple Smile

А за да не е поста ми само питанка, да кажа, че крема за ръце който ползвам аз зимата и смятам пак да си купя е на Bilka с гроздови семки  Peace

# 524
  • Варна
Бубанке, жива да си.  Laughing

Купих си маската за лице на vip's prestige.

Скрит текст:
Кожата ми стана много мекичка, за изглаждане на бръчките може и да почакам.

Общи условия

Активация на акаунт