Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 763
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
ММ случайно ми го каза като бяхме на плаж че косата ми е станала на много хубави вълни. Вярно беше така. И аз не бях чувала.
Аз съм си я направила (сол и топла вода, за да се разтвори) в едно шише от "кристали" на Глис. Става всякакво с подобен пулвелизатор.
На влажна коса го пръскам и после по познатият начин суша на слаба струя и висока температура. Става хубаво и ако си на плитки примерно да напръскаш с нея. Но става само на влажна коса или мокра. Но моята коса е природно чуплива и не й трябва много. С права коса не знам дали се получава.

# 631
  • Варна
Здравейте,Видях,че коментирате крема за къдрици на ЛинеаБио,Аз си го купих миналата година/с дълга,гъста и чуплива коса съм/и така го хвърлих наскоро,Все едно си мазах косата с мед,Ужасно лепне и изобщо ужасен е,Лек ден ви желая Hug

# 632
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Между другото крема за къдрици по мои спомени беше доооста хвален в темата...
Аз ползвах този за изправяне...точно 2 пъти...И го подарих - ужасен беше....

И между другото тъй като темата е към края си...Пишете (може и на ЛС) кое да включа и махна в първия пост, тъй като за някои продукти има двуполюсни мнение

# 633
Аз вчера си купих фиксатора за къдрици на ЛинеаБио....и за първо ползване съм доволна от резултата!Не ми лепне и добре оформи косата!Аз сложих 2 помпички....и изсуших със сешоара....много добре се получи!

# 634
  • Варна
Ето от мене едно олио,което определено ще си купя отново,Доста по-евтино е от обичайните кристали за коса,и специално аз съм много по-доволна от него отколкото от тях,И струва 3,50,Аз съм от Варна и си го купих от Елитис,Ще пробвам и шамплоана и ще дам оотзиви и за него,Дано не съм ви досадила Peace

# 635
  • Варна
Ето от мене едно олио,което определено ще си купя отново,Доста по-евтино е от обичайните кристали за коса,и специално аз съм много по-доволна от него отколкото от тях,И струва 3,50,Аз съм от Варна и си го купих от Елитис,Ще пробвам и шамплоана и ще дам оотзиви и за него,Дано не съм ви досадила Peace

Това на Рубела ли е? Колко мл е шишето?
Аз в момента ползвам тези  кристали и съм много доволна, но скоро ще свършат и се чудя дали да взема пак от тях или да пробвам нещо друго.
Скрит текст:
Повече ми харесват от това арганово олио на Avon, от което бях доволна, докато не порбвах горните.  Simple Smile
Скрит текст:

# 636
  • Варна
Да,на Рубела и е 50мл.

# 637

А пък аз ползвам на същата марка тези и съм много доволна

# 638
  • Перник
ММ случайно ми го каза като бяхме на плаж че косата ми е станала на много хубави вълни. Вярно беше така. И аз не бях чувала.
Аз съм си я направила (сол и топла вода, за да се разтвори) в едно шише от "кристали" на Глис. Става всякакво с подобен пулвелизатор.
На влажна коса го пръскам и после по познатият начин суша на слаба струя и висока температура. Става хубаво и ако си на плитки примерно да напръскаш с нея. Но става само на влажна коса или мокра. Но моята коса е природно чуплива и не й трябва много. С права коса не знам дали се получава.
И аз съм забелязала, че като ходим на море косата ми винаги е оформена на хубави къдрици, но не съм се сещала за солената вода. Определено ще го пробвам! Благодаря за идеята!  Hug

# 639
  • Варна
И аз съм забелязала, че като ходим на море косата ми винаги е оформена на хубави къдрици, но не съм се сещала за солената вода. Определено ще го пробвам! Благодаря за идеята!  Hug

Не е ли вредно за косата? Като съм на плаж или гледам да не си мокря косата или като се прибера веднага я измивам.

# 640

Не е ли вредно за косата? Като съм на плаж или гледам да не си мокря косата или като се прибера веднага я измивам.

Солената вода изсушава косата  newsm78

# 641
  • Перник
За това не се бях замисляла...

# 642
Спиралите за обем на Еssence. Останах много доволна и от двете.
1+1 подарък Heart Eyes

Скрит текст:
Два дена подред влизах в ДМ - и понеделник, и вторник, но това съм го изпуснала. Явно в провинциален град като Велико Търново ги прескачаме подобни промоции. Confused
Аз имам запитване: някоя от вас попадала ли е на достъпен продукт, който бързо да се справя с възпалено акне? Измих се с един катранен сапун и не знам от него ли е, от смяната на сезоните ли е, цялата цъфнах. Embarassed

# 643

Аз имам запитване: някоя от вас попадала ли е на достъпен продукт, който бързо да се справя с възпалено акне? Измих се с един катранен сапун и не знам от него ли е, от смяната на сезоните ли е, цялата цъфнах. Embarassed[/b][/color]

Розова вода + капка масло от чаено дърво?
Компреси с лайка?
Чист гел от Алое (тука цената вече става фактор.... но пък мисля че вече има достъпни ампулки, трябва да се поразпита по аптеките...)

# 644
Пробвай и с крем Здраве.

Общи условия

Активация на акаунт