Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 764
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Ето това представлява кремчето. Взех си го за 3.50 или нещо такова. Утре ще го ползвам и ще дам отзиви как се е представило.  Laughing
При мен и с обикновена солена вода се получават къдриците, но да пробвам и това. Laughing
Скрит текст:
Искам да попитам дали някой е ползвал TreSemme шампоани и балсами? Забелязах до нас комплект по 500мл. 12 лв.

Едно от любимите ми бюти гурута (Ингрид Нилсен - MissGlamorazzi) много хвалеше heat protection продуктите на Tresemme - казваше, че направо вече не може без тях като тръгне да си изправя косата с преса.
Но за шампоаните им не помня да е говорила newsm78
Ако решиш да си вземеш, моля те да дадеш отзив. Praynig
Много искам да пробвам нещо на марката, дори не знаех, че я има в България...

# 616
Спиралите за обем на Еssence. Останах много доволна и от двете.
1+1 подарък Heart Eyes

# 617
Спиралите за обем на Еssence. Останах много доволна и от двете.
1+1 подарък Heart Eyes

Къде това?

# 618
навсякъде в дм

# 619
Здравейте момичета, скоро пазарувах и си купих много неща (така става с тези дрогерии). Да споделя какво ми направи впечатление - за огромната разлика между BB кремовете на Garnier. По начало съм си доста тъмничка - както казва мама имам си една слънчева баня по рождение  Laughing Преди време си бях купила обикновения в цвят Medium - дойде ми тъмен, което ме изненада. Добре, че имах един стар светъл ФДТ та да ги смесвам. И на всичкото отгоре лъщях с него. А иначе ми допадаше. Сега реших да си купя този за мазна/смесена кожа. Пастна ми мн по-добре. Пак си взех цвят Medium, но той няма нищо общо с обикновения - мн по-светъл е. Другото, което е, че въпреки че е ужасно течен матира мн добре кожата, не мога да си го обясня как става. Покривността ми харесва. За момичета който се чудят дали да си купят BB на Garnier, бих казала че по-добрият е този за мазна кожа. Като два различни продукта са, все едно не са на една и съща марка Simple Smile

Скрит текст:

# 620
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате балсам за коса, който да не утежнява и омазнява, но да помага при разресване?

# 621
За момичета който се чудят дали да си купят BB на Garnier, бих казала че по-добрият е този за мазна кожа. Като два различни продукта са, все едно не са на една и съща марка Simple Smile

На същото мнение съм. Без да съм с мазна кожа го използвам и много ми допада. Преди Гарние си бях напоръчла няколко вида от от корейските марки ББ, но никак не ми допааха - прекалено тжки, а и цветовете бяха ужасни. Този н Гарние ми е перфектен.

# 622
  • Пловдив
Може ли някой с мазна кожа да сподели мнение за коментирания ББ крем на Гарние?

# 623
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Може ли някой с мазна кожа да сподели мнение за коментирания ББ крем на Гарние?

От повечето ББ-та на Бг пазара този най-добре матира.При мен за около 3-4 часа с пудра.Прилича повече на ФДТ, отколкото на бб....

# 624
Да похваля крема за свиване на пори на Евелин. Усетих характерното опъване и доста бързо попи, което за мен е водещо. Ще видим в дългосрочен план какво ще свърши.

# 625
  • В друго измерение
Може ли да ми препоръчате балсам за коса, който да не утежнява и омазнява, но да помага при разресване?

Да се включа, за да ви следя и да отговоря на Стасита с нещо, което наскоро преоткрих.

С гъста и тежка, силно чуплива коса съм и най-прекрасният балсам, който струва стотинки, но прави косата ми мека и лесна за разресване, си остава Пантенол.
Бях забравила за него и наскоро се присетих, макар и след доста години, още ми действа разкошно. Струва към 2 и нещо, май около 2,90 беше.
Не знам дали ще действа добре на всяка коса, но пък си струва да се пробва.

И ме извинете, ако вече е обсъждан  Hug

# 626
Мога да похваля друг балсам от същата серия - антистатик се води.
Конкретно за антистатичните му качества не мога да дам отзив, не съм забелязала такъв ефект,
но той също като посочения от Heartbeat прави косата мека и лесна за разресване, добавя обем.
Доволна съм и го препоръчвам.  Peace

# 627
Аз ще дам още един последен шанс на крема за къдрици на ЛинеаБио, който показах.
Не останах особено впечатлена от него. Лепне страшно докато се нанася, косата става суха, на клечки, ако неволно прекалиш на някое място. Напомня ми на един Брилянтин, който продаваха преди време.
Ефекта, който постигам със солената вода е по-добър, а с един пакет сол сигурно ще карам докато стана на 50. Laughing

# 628

Да се включа, за да ви следя и да отговоря на Стасита с нещо, което наскоро преоткрих.

С гъста и тежка, силно чуплива коса съм и най-прекрасният балсам, който струва стотинки, но прави косата ми мека и лесна за разресване, си остава Пантенол.
Бях забравила за него и наскоро се присетих, макар и след доста години, още ми действа разкошно. Струва към 2 и нещо, май около 2,90 беше.
Не знам дали ще действа добре на всяка коса, но пък си струва да се пробва.

И ме извинете, ако вече е обсъждан  Hug

Подкрепям!

Бях го забравила този, но помня, че имаше много добър ефект.

Преди известно време започнах да ползвам балсамите за коса от Лидъл и бях доста доволна, но сега вече ползвам маската на ЛинаБио, а балсама от Лидъл, който ми остана го ползвам като крем за бръснене... Малко странно може да ви звучи, но ефекта в/у крачетата ми след бръснене с балсам за коса е страхотен!

# 629
  • Перник
Аз ще дам още един последен шанс на крема за къдрици на ЛинеаБио, който показах.
Не останах особено впечатлена от него. Лепне страшно докато се нанася, косата става суха, на клечки, ако неволно прекалиш на някое място. Напомня ми на един Брилянтин, който продаваха преди време.
Ефекта, който постигам със солената вода е по-добър, а с един пакет сол сигурно ще карам докато стана на 50. Laughing
Какво правиш със солената вода? обливаш косата след като се изкъпеш ли? Извинявай за глупавия въпрос, но за първи път чувам за такова нещо  Embarassed  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт