Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 804
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • вече Пловдив
Взех си на Елеа , ББ крема, светлия. Тестера ми хареса , утре като се нацапотя "официално ", ще пиша как е . Сравних тестера с този на Биотен , Биотен светлия ми дойде тъмен .
Каква е цената на ВВ-крема на Елеа?

# 601
Момичета,кажете един добър фиксатор за къдрици!  bouquet

# 602
  • Бургас
http://superfinish2000.com/gallery/index.php?type=img%2FHair+Car … FHair+Fluids+Magi
Аз съм много доволна, има ги из кварталните магазета

# 603
http://superfinish2000.com/gallery/index.php?type=img%2FHair+Car … FHair+Fluids+Magi
Аз съм много доволна, има ги из кварталните магазета

Лепне ли?

# 604
Днес си взех маската с шоколад и кератин на Лорис. Мирише уникално, направо ми се прииска да я изям, ще видим как ще действа. Консистенцията й е точно на шоколадов мус.
Вчера си взех и на ЛинеаБио крема за къдрици. Още не е изпробван.
И крем за изправяне на Byphasse.
Ще ги видим всичките и ще докладвам. Laughing

# 605
Не знам дали е ставало дума, но да похваля тази серия лакове на Перфект, уникално издържливи, не мога да го сравня с нищо друго.

# 606
Tinkerbella,ще чакам отзиви за крема за къдрици на ЛинеаБио!Може ли картинка,да знам какво да търся!  bouquet

# 607
Ето това представлява кремчето. Взех си го за 3.50 или нещо такова. Утре ще го ползвам и ще дам отзиви как се е представило.  Laughing
При мен и с обикновена солена вода се получават къдриците, но да пробвам и това. Laughing
Скрит текст:
Искам да попитам дали някой е ползвал TreSemme шампоани и балсами? Забелязах до нас комплект по 500мл. 12 лв.

# 608
  • Бургас
Днес си взех маската с шоколад и кератин на Лорис. Мирише уникално, направо ми се прииска да я изям, ще видим как ще действа. Консистенцията й е точно на шоколадов мус.
Вчера си взех и на ЛинеаБио крема за къдрици. Още не е изпробван.
И крем за изправяне на Byphasse.
Ще ги видим всичките и ще докладвам. Laughing
може ли снимка и на крема за изправяне Simple Smile

# 609
  • Бургас
Какво бихте препоръчали за обем в корена на тънки коси  Rolling Eyes ползвах спрея на Вела, не беше лош, но много втвърдява корените.

# 610

Ето го. Беше на промоция
Скрит текст:

# 611
  • Бургас
Лепне малко по ръцете, но за продукт под 10 лева оформя хубаво.

# 612
Взех си на Елеа , ББ крема, светлия. Тестера ми хареса , утре като се нацапотя "официално ", ще пиша как е . Сравних тестера с този на Биотен , Биотен светлия ми дойде тъмен .
Каква е цената на ВВ-крема на Елеа?

Около 5 лв. от Елитис. Очаквах покривност почти като на фон дьо тен , но уви. Поне от гримиране на полумрак сутрин не видях кой знае какъв ефект, иначе не е лош.

# 613
Аз отдавна не ползвам кремове за оформяне на къдрици, ползвам си само пяната на Тафт, но искам спрей за обем, без този лилавия на Лореал, Вела и Wash&go. Идеи?

# 614
  • вече Пловдив
Не знам дали е ставало дума, но да похваля тази серия лакове на Перфект, уникално издържливи, не мога да го сравня с нищо друго.
Точно вчера се лакирах и днес връхчетата на 3 нокътя са обелени  Twisted Evil Ще пробвам и този, дано и при мен да е траен  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт