Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 813
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Някой който е ползвал тези 2 бои на Арома може ли да ги сравни?
  и
Мога да коментирам първата, няма да повторя ... През първата седмица всичко беше ОК, после косопад, цвета падна бързо ... и като цяло косата ми се изтощи. Цвета обаче се получи точно по каталог, с равномерно покритие вкл. и на белите ми косми  Mr. Green

# 661
Аз съм ползвала тези две бои за коса.
Първата, в червената кутия, не ми хареса особено. Тя няма никакви допълнителни съставки. Цветът е траен, но според мен изсушава косата.
От втората, в синя кутия, съм доволна. За сега тя е "моята" боя. Косата ми става мека. Нямам странични реакции. Трайна е.
Моята коса е тънка. Много лесно ми пада цвета. Боядисвах се на две седмици с всяка друга боя.
Бих препоръчала Арома в синя кутия   bouquet

# 662
  • Стара Загора
Да сте попадали на шампоан или балсам/маска, който заглажда косата. Моята след баня хвърчи напосоки и става една пухкава, брр.

Киса, мисля че сме обсъждали тук ето тази маска на Дева, аз ползвам вместо балсам
Скрит текст:
На моята коса действа заглаждащо, не става прекалено мека ... а жилава Wink

Тази маска си я взех след хвалбите във форума, тъй като моята коса е чуплива и доста суха, а тази маска е точно за такава коса. За сега само веднъж съм си слагала от нея, не видях кой знае какъв ефект. Като я нанесох върху косата не стоеше както останалите балсами/маски, някак си доста рядка ми се стори и след изплакване косата не беше мека и гладка като след други маски/балсами.

# 663
Да сте попадали на шампоан или балсам/маска, който заглажда косата. Моята след баня хвърчи напосоки и става една пухкава, брр.

Киса, мисля че сме обсъждали тук ето тази маска на Дева, аз ползвам вместо балсам
Скрит текст:
На моята коса действа заглаждащо, не става прекалено мека ... а жилава Wink

Тази маска си я взех след хвалбите във форума, тъй като моята коса е чуплива и доста суха, а тази маска е точно за такава коса. За сега само веднъж съм си слагала от нея, не видях кой знае какъв ефект. Като я нанесох върху косата не стоеше както останалите балсами/маски, някак си доста рядка ми се стори и след изплакване косата не беше мека и гладка като след други маски/балсами.

Аз съм доволна от въпросната маска и като цяло на Дева шампоаните ги ползвам от определено време  но не защото цената им е ниска , а защото не са по лоши от по скъпите .

+1 от мен за на Арома боите в синята опаковка .

# 664
  • Стара Загора
А тази маска при теб като консистенция като другите маски ли е? Моята ми се струва не толкова плътна. Може моята да не е нещо в ред.

# 665
А тази маска при теб като консистенция като другите маски ли е? Моята ми се струва не толкова плътна. Може моята да не е нещо в ред.

Маски много не ползвам , ползвах преди години когато силно се изрусявах , така или иначе купените маски са малко по-добри от балсам по мое мнение . Това което наистина ми подхранва косата са домашните маски. Моята маска на Дева е гъстичка , мекичка ми я прави и не ми капе косата от нея. Имах проблем с косопада и ми беше направило впечатление , че от някои балсами ми капе косата повече, може и да си въобразявам.

# 666
  • Бургас
Не си въобразяваш, и на мен ми се с случвало.
В Ивис има стабилно намаление на голяма част на продукти на Garnier, примерно BB крема в момента е на 8.88. Знам, че тук има фенове на марката.

# 667
  • София
Този Ивис има ли магазин в София, защото на негово място открих само един магазин Pasta Grinning

# 668

Маски много не ползвам , ползвах преди години когато силно се изрусявах , така или иначе купените маски са малко по-добри от балсам по мое мнение . Това което наистина ми подхранва косата са домашните маски. Моята маска на Дева е гъстичка , мекичка ми я прави и не ми капе косата от нея. Имах проблем с косопада и ми беше направило впечатление , че от някои балсами ми капе косата повече, може и да си въобразявам.

При мен маската на Дева си беше гъста, даже доста. И ми е нужно съвсем малко количество от нея. Косата ми е с дължина малко под раменете Simple Smile

# 669
Аз от тези маски на Дева бях пробвала една, с разни сини неща по нея, но ефект така и не видях. Малко като че ли заглаждаше, почти като балсам, но нищо повече.

# 670
  • Бургас
Този Ивис има ли магазин в София, защото на негово място открих само един магазин Pasta Grinning
Не, няма вече. Просто в останалата част на България е пълно с тях.

# 671
  • Пловдив
Някой който е ползвал тези 2 бои на Арома може ли да ги сравни?
  и
Мога да коментирам първата, няма да повторя ... През първата седмица всичко беше ОК, после косопад, цвета падна бързо ... и като цяло косата ми се изтощи. Цвета обаче се получи точно по каталог, с равномерно покритие вкл. и на белите ми косми  Mr. Green
Явно всичко е много индивидуално. Аз ползвам точно червената опаковка (но цвят светъл кестен) и то след като години наред съм ползвала доста по-скъпи, и не съм била достатъчно доволна. Моята коса е къдрава, вече почти цялата бяла, косъма е дебел и твърд. Тази боя покрива изкл. добре като цвят, вече е минал месец почти и цвета не е паднал, но разбира се израстват бели коси. Изобщо не ми изтощава, за разлика от Палет и даже Лореал. И е единствената боя, която като цвят се получи точно, досега винаги косата ми е ставала с поне един тон по-тъмна.
И аз бях много предубедена, но един ден като бях при мама тя ме намаза с нейната боя и така й станах фен Simple Smile
Така че, според мен, докато не пробваш няма да знаеш Simple Smile

# 672
  • При децата ми
Момичета, какво ще кажете за тази боя?
http://www.solvexcp.com/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA% … ional-colour-care

# 673
  • Пловдив
И аз се замислям... Thinking

# 674
За тази боя за коса някой да има отзиви, че много й се чудя, или не е съвсем за тази тема?  newsm78

http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/boya-za-kosa-ma … a-oil-cream-color

Общи условия

Активация на акаунт