Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 762
  • 732
  •   1
Отговори
# 645

Аз имам запитване: някоя от вас попадала ли е на достъпен продукт, който бързо да се справя с възпалено акне? Измих се с един катранен сапун и не знам от него ли е, от смяната на сезоните ли е, цялата цъфнах. Embarassed[/b][/color]

Розова вода + капка масло от чаено дърво?
Компреси с лайка?
Чист гел от Алое (тука цената вече става фактор.... но пък мисля че вече има достъпни ампулки, трябва да се поразпита по аптеките...)

Acne Aut активен лосион на Биотрейд - на мен ни помогна . Само за 2-3 днни имах изчистени пъпчици. Обаче май не е за тази тема - цена към 12-14лв.

Audrina Adare  - е, поне вече имаме и Елитис

# 646

Аз имам запитване: някоя от вас попадала ли е на достъпен продукт, който бързо да се справя с възпалено акне? Измих се с един катранен сапун и не знам от него ли е, от смяната на сезоните ли е, цялата цъфнах. Embarassed[/b][/color]

На всеки като че ли различни неща му действат за акнето. Моите предложения са:
1. масло от чаено дърво - намазваш само пъпките, най-добре с клечка за уши, за да не ти се изсуши останалата кожа, ако не си съвсем тинейджър, доколкото разбрах е нещо инцидентно възпалението.  
2. Тази маска на Талодерма: http://apteka.framar.bg/30004822/%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B4% … D0%BA%D0%BD%D0%B5
3. Този крем на Хималая: http://apteka.framar.bg/30028092/%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB% … -30-%D0%B3%D1%80-
4. За измиване - нещо от серията на Гарниер Пюър.
Давам линкове от фрамар, но там според мен са завишени цените. Само с маслото от чаено дърво може да пробваш първоначално. То е евтин еквивалент на продукти против акне във формата на писалки, с които се мацват пъпчиците, с каквито разполагат много фирми - Виши, Орифлейм и пр., но според мен те си съдържат главно това масло. Даже ще е вредно да използваш повече от 1-2 продукта, особено предназначени за цялото лице, ако кожата ти не е особено мазна иначе, с изключение на акнето.

# 647
Благодаря ви много, мили дами. Hug Цената не е проблем да е докъм 15-20 лв (колкото и да излизам от темата). Преди ползвах лосион с бензоил-пероксид, който действаше магически, но го спряха, а един дерматолог даже ми заяви, че бил "морално остарял". Ако ще комунистически да е, хубав е и си го искам! #2gunfire
Акне Аут съм го заглеждала, но брат ми - с ужасно проблемна кожа, все още на 20 години и измъчен от пубертета - сподели, че бил обринат от него. Такива противоречиви мнения много ме разколебават.
Започнах преди 2 седмици да пия и едни витамини за кожата - Дермабион (4 лв и нещо бяха, с медицинска мая, цинк и още много други). Четох предупреждения, че колкото и добре да действат, в началото доста опъпчват, докато се изчистят токсините. При хубав ефект ще го похваля. Simple Smile

# 648
  • София
Audrina Adare, от някоя голяма аптека можеш да си вземеш безплатния промо пакет с тестери за проблемна кожа Нормадерм на Виши. Действа много добре при акне!

# 649
Audrina Adare, от някоя голяма аптека можеш да си вземеш безплатния промо пакет с тестери за проблемна кожа Нормадерм на Виши. Действа много добре при акне!
Аз си го взех, действа, как ли не, никаква козметика не действа реално при акне, понеже е вътрешен проблем...  Tired

# 650
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря ви много, мили дами. Hug Цената не е проблем да е докъм 15-20 лв (колкото и да излизам от темата). Преди ползвах лосион с бензоил-пероксид, който действаше магически, но го спряха, а един дерматолог даже ми заяви, че бил "морално остарял". Ако ще комунистически да е, хубав е и си го искам! #2gunfire
Акне Аут съм го заглеждала, но брат ми - с ужасно проблемна кожа, все още на 20 години и измъчен от пубертета - сподели, че бил обринат от него. Такива противоречиви мнения много ме разколебават.
Започнах преди 2 седмици да пия и едни витамини за кожата - Дермабион (4 лв и нещо бяха, с медицинска мая, цинк и още много други). Четох предупреждения, че колкото и добре да действат, в началото доста опъпчват, докато се изчистят токсините. При хубав ефект ще го похваля. Simple Smile

Детето на моя колежка е със същия проблем.Обиколи много дерматолози и единственото, което постоянно ползва и има ефект е гела Bioderma Sebium.Определено не е за тази тема...около 20-23лв. в зависимост от аптеката.  Peace

# 651
Аз пак да похваля elseve,но този път най-новия за хора с тънка коса,страхотен е и има невероятен аромат и прави косъма по-твърд и плътен

# 652
  • Варна
Да сте попадали на шампоан или балсам/маска, който заглажда косата. Моята след баня хвърчи напосоки и става една пухкава, брр.

# 653
Маската на Schauma с кокос заглажда

# 654
  • гр.Варна
[/quote]
Ето този гел е много добър. http://bilki.bg/product/1643/spasately-gel-s-koloidno-srebro-30ml.html

# 655
Да сте попадали на шампоан или балсам/маска, който заглажда косата. Моята след баня хвърчи напосоки и става една пухкава, брр.

Много съм доволна от ТОВА.
Прави ми косата много мека и заглажда добре. Аз имам проблем с много сухи крайчета Close, но с това ги оправям. 

Шампоана и балсама на Балеа също са добри, но  с тях заглаждането е по-слабо. 

# 656
Да похваля от  ДМ спирала за 5,60 на Римел, Ретро Глам.

# 657

Киса, мисля че сме обсъждали тук ето тази маска на Дева, аз ползвам вместо балсам
Скрит текст:
На моята коса действа заглаждащо, не става прекалено мека ... а жилава Wink

# 658
Вчера си купих Bioten SKIN MOISTURE (розовкото тоалетно мляко).
Първи впечатления- страхотно е!
Има уникален нежен, женствен аромат (влюбих се в него!).
Почиства лесно грима и кожата остава хидратирана.
Струваше около 3-4лв в Лили. Simple Smile

# 659
  • при моите деца .....
Някой който е ползвал тези 2 бои на Арома може ли да ги сравни?
  и

Общи условия

Активация на акаунт