Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 973
  • 709
  •   1
Отговори
# 585
Бижу, пробвала ли си да разресваш косата си сутрин с пръсти. И да използваш олио-неолио за краищата? Моята коса за съжаление не е толкова гъста като твоята, но и моите къдрици сутрин кльофват и не са оформени. Преди често ползвах олио-неолио, но сега смених на един крем без отмиване.Моят проблем е, че краищата ми са много сухи и като си измия косата, преди още да я разреша втривам няколко капки кристали с арганово масло , разресвам с пръсти и едва тогава ползвам гребен с широки зъби.
Значи, като ти казвам, че сутрин ставам като Бетховен, не,  всъщност като Айнщайн, си го представи буквално! Laughing
Намокрям косата, която е обработена с балсам без отмиване и тя придобива някаква форма, но ако реша да прокарам пръсти през нея, не става. Не си представяй някаква гъста грива, просто фина къдрава коса., която само проблеми ми създава. Tired
Ето как изглежда косата ми разресана и след това намачкана с крем без отмиване за къдрава коса.
А какво е олио-неолио не разбрах?! Thinking
Като си измия косата и не сложа балсам, на пипане е като кукленска коса...

# 586
А за тази база за сенки някой има ли впечатления

# 587
  • София
Да аз имам. Базата не е хубава Grinning бързо се сгъстява и..абе не ми харесва на мен.

# 588
Бижy, значи пускаш си косата по-дълга и ще намериш спасение!Аз като малка бях един път с толкова къса коса и така стоеше. Такива коси трябва да са дълги просто!
Сресвай я, когато си я напръскала с балсама, а не преди него!Аз без да сложа балсам и олио след като се изкъпя, на влажна коса, не се сресвам, просто не мога! След балсама, може да сложиш пяна за коса Тафт - черната, уникално добра! От години я ползвам! Но със сигурност няма да стане само с крем или балсам без отмиване!
тихомира , ползвала ли си други спрейове за обем, освен този, лилавия на Лореал? Аз си взех и Вела и Wash&go, ама ефекта беше същия...само че обемът, който придаваше този на Лореал , беше най-хубав!

# 589
Ми пускам. Да видим дали няма да остана без коса дорде порасне още....
Благодаря за съветите. Hug Ще потърся черната пяна на Тафт, пяна не съм ползвала много отдавна. Все гледам да са кремообразни тия неща без отмиване, за да "смазват" сухата ми коса.

# 590
Моята коса също е суха. Използвам продукти за суха и изтощена коса, макар, че моята няма кой-знае каква нужда от нещо специално - не цъфти и никога не е цъфтяла, до скоро се боядисвах, жизнена е, с блясък. Може би пяната "предпазва" от сешоара. Знам ли?! Но козметика за коса си имам доста де, както и всякаква друга Simple Smile Чак почвам да се плаша! Не знам как ще ти се отрази черната точно - тя е най-силна, но ако не слагаш много, мисля, че няма да стане на "клечки". Преди ползвах червената и синята - на аромат са много по-хубави от черната, но пък тази е с по-силна фиксация.

# 591
Според мен, с пяната няма да се получи. На моята коса колкото и пяна да сложа става на клечки и е невъзможно разресването. А не съм с гъста и къдрава коса.  Rolling Eyes Но не пречи да пробваш, Бижу.  Simple Smile

Много съм доволна от ТОВА.
Прави ми косата много мека и заглажда добре. Аз имам проблем с много сухи крайчета Close, но с това ги оправям. Предполагам, че ще има добър ефект и при къдрици.

# 592
Много съм доволна от ТОВА.
Прави ми косата много мека и заглажда добре. Аз имам проблем с много сухи крайчета Close, но с това ги оправям. Предполагам, че ще има добър ефект и при къдрици.

Още един глас за това.
Но не знам дали би действало на къдрава коса. Моята си е доста права и дълга, ползвам го за същия проблем като твоя - сухи/цъфнали крайчета (за да замажа положението, додето се наканя да ида на фризьор ooooh! ).
Единствената лоша страна на това мазило е, че като че ли ми удължи малко времето за сушене... Но малко или много може да се счита за балсам/маска без отмиване. Peace

# 593
Бижу,кажи какво ползваш за оформяне на къдриците?Търся такъв продукт,но да не отежнява и омазнява косата.....  bouquet

# 594
Това ползвам в момента http://www.astra.bg/lorys_600094.htm

# 595

И аз ползвам същият крем за моята суха и чуплива коса и съм доволна.

# 596
Имах предвид, че с пяната може да я фиксира, а не да я сресва Simple Smile За сресването - с балсам, а за да не хвърчи през деня - с пяната! Simple Smile

# 597
От днес около очния серум с годжи бери на алверде и това :,когато го пробвам ще дам отзиви  Simple Smile

# 598
От днес около очния серум с годжи бери на алверде и това :,когато го пробвам ще дам отзиви  Simple Smile

Ауууу, какво е това произведение на изкуството?! Може ли повече инфо за продукта? Кристали ли са, олио ли?Щом е на Глис, трябва да се пробва! Сигурна съм ,че ще си доволна! Simple Smile

# 599
  • Варна
Бижу, други спрейове не съм ползвала. вярно, правеше много  хубав обем, на как ми раздразни скалпа - не е истина направо. Затова сега не смея да взема друго. А олио-неолио аз ползвах преди за намачкване на краищата. Разресвам с пръсти, сипвам в двете длани, обръщам си главата надолу и мачкам краищата. Щам косъмът ти е тънък, като се сресваш всеки ден с гребен не се ли накъсва косата ти? А ако сложиш пяна, тя няма ли да ти направи косата на клечки и на другата сутрин още по-зле? При мен така се получаваше и затова не ползвам пяна.http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=255082
Ей за този спрей се чудя аз, имат и крем за къдрици, но и него не съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт