Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 520
  • 709
  •   1
Отговори
# 570
пробвала ли си да слагаш по малко маска без да я отмиваш после? от онази, която по принцип се отмива?

# 571
  • Варна
Бижy,въпреки че моята отдавна не е толкова къдрава я сресвам само при миене(на 2-3 дена).Докато е с маската или балсам,става мн по-лесно PeaceПосле и при изплакване под силна водна струя.
Ти защо я сресваш всеки ден,тези косици си изглеждат 100 пъти по-добре когато са си на кичури,а не като разплетена кошница(мое мнение естествено Peace).Не казвам,че твоята изглежда така де Wink
Може да исползваш и от балсамите без изплакване от този тип ....

# 572
А аз търся шампоан(основно) и балсам, и маска за лесно разресване. Днес си счупих гребена в косата при опит да се среша в банята! Tired Той е от тези, дето зъбците са им през един пръст уж за къдрава коса... Свалих си и цели кичури, просто ми се реве като тръгна да се реша Sad Косата ми е къдрава и се оплита ужасно като е малко по-дълга като сега(до раменете), а ако е по-дълга - не ми се мисли! ooooh! Изобщо, дайте идея с какво да се реша и какво да я правя тази коса?! Като дете ми беше по-дълга и майка ми буквално ме скубеше всяка сутрин зверски, докато я прибере. Така намразих това, че години наред ходех с къса коса, макар да не ми отива. Сега я пуснах малко по-дълга и просто се виждам в чудо вече. Confused
Приемам всякакви идеи! Hug
Аз лично харесвам шампоаните на Глиз. А в банята не си сресвам косата, а след като излезна, пръскам със спрей-балсам също на Глиз и много лесно става. Без да се пръска в корените, разбира се. В момента ползвам на Джонсън, за по-лесно разресване на бебешка коса, но не е особено добър. Разресвам, след това слагам кристали или олио за коса, след това пяна Simple Smile И изсушавам! Simple Smile

# 573
И още нещо - косата не се сресва в банята, защото от топлата вода се отварят фоликулите и падането на косата е повече! След баня, нека да минат 5мин, да кажем, докато се облечеш и тогава я сресвай. Аз я сресвам само след миене - на 3 дни някъде. Намаля ми косопада, а падаше на кичури...
М/у другото , gali&presi , ти е постнала точно този балсам, който харесвам и ползвам почти постоянно! Simple Smile

# 574
пробвала ли си да слагаш по малко маска без да я отмиваш после? от онази, която по принцип се отмива?
Задължително слагам балсам без отмиване, имам поне пет вида, не съм се оставила без тях, но за да го нанеса, трябва да се среша, а аз просто се оскубвам при тази процедура. Или да слагам този балсам и после да правя опити да се реша. Но след шампоана, който все пак разтривам добре в косата, излизам от банята като гнездо! ooooh!

gali&presi, мия си косата през ден, може би е твърде често... Разресвам я веднъж сутрин, защото се събуждам като Бетховен Crazy и от този балсам без отмиване, който ползвам, тя става на едри къдрици и стои добре. Вярно е, че като е по-мръсна стои по-добре, но не мога да я търпя повече от два дни! Embarassed Преди време заради шевове по главата не си мих косата 7 дни и се докарах до лудост просто! ooooh!

Артемида, имам два вида от тези двуфазните на Глис, но ми утежняват косата и къдриците кльофват. Шампоаните им не съм ползвала. Трябва ми сякаш някой с нещо мазно вътре или да взема комбиниран?! Thinking То все тая дали само шампоан и след него балсам, или смесени. Ами сресвам се преди да изляза от банята, след като съм свършила с душа. Кристали и олио слагам, но те пък я разпухват и се превръщам в глухарче! Сешоар не ползвам често, че направо, ако добавя и това, без коса ще остана! Направо ми иде да се острижа с 5 см коса и да се приключи с тия мъки Tired

# 575
  • Варна
Момичета, попадали ли сте на шампоан, който да заглажда косата и дори леко да я изправя?
Чак такъв проблем като Бижу нямам, но косата ми е чуплива, а съм с подстрижка, която изисква права коса и я мъча с пресата всяка сутрин.

По принцип балсами не ползвам, но май ще се наложи. Установих, че с балсам или маска, косата става по-послушна и не стърчи напосоки.

# 576
Базата на Есънс не ми допада заради цвета.
Ще си я ползвам, обаче ми е тъмна, не се слива с цвета на кожата ми, а го прави по-тъмен.
Имам и Urban Decay - тя ми се слива добре, но си я пестя, че хич не е евтина  Sad

# 577
По препоръка на някой тук си купих чадърче от ДМ... И ми се падна дефектно, със счупена метална частичка Sad Довечера ще ходя да го сменям, по незнайно какви причини си запазих касовата бележка, като че "предвиждах" гафа. Иначе чадърите наистина изглеждат много здрави.

# 578
  • София
Ще си я ползвам, обаче ми е тъмна, не се слива с цвета на кожата ми, а го прави по-тъмен.
Имам и Urban Decay - тя ми се слива добре, но си я пестя, че хич не е евтина  Sad

И аз така. Много ми е жълта, но иначе като база не е лоша. И аз си пазя на Арт Декото, ама докато я допазя дано не изсъхне Grinning

# 579

И аз така. Много ми е жълта, но иначе като база не е лоша. И аз си пазя на Арт Декото, ама докато я допазя дано не изсъхне Grinning
Принципа ми е следния - с марковите сенки - маркова база, с обикновените - есънс  hahaha
Всеки луд с номера си  Joy

# 580
  • София
При мен е нещо подобно горе долу Grinning с разликата, че - когато имам важно излизане важна база, когато е ей така - Есенс Grinning

# 581
Момичета,някой има ли впечатления от двуфазния балсам на Babaria ? Загледах го в Лили,но нещо му се чудя....https://www.google.bg/search?q=babaria&client=firefox-aurora … .html%3B800%3B800

# 582
  • Варна
Бижу, пробвала ли си да разресваш косата си сутрин с пръсти. И да използваш олио-неолио за краищата? Моята коса за съжаление не е толкова гъста като твоята, но и моите къдрици сутрин кльофват и не са оформени. Преди често ползвах олио-неолио, но сега смених на един крем без отмиване.Моят проблем е, че краищата ми са много сухи и като си измия косата, преди още да я разреша втривам няколко капки кристали с арганово масло , разресвам с пръсти и едва тогава ползвам гребен с широки зъби. Относно спрейовете за обем- на мен този на Лореал ми докара чутовен пърхут и чувствителен скалп. Не ща и да го чуя, но продължавам да издирвам друг спрей, в който да няма толкова много алкохал.

# 583
Момичета,кажете един добър фиксатор за къдрици,моля!Да не утежнява косата.  bouquet

# 584
Момичета, попадали ли сте на шампоан, който да заглажда косата и дори леко да я изправя?

Попадала съм, но на друга марка. От тази серия:
Скрит текст:
Advance Techniques beautiful behaved
http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/?df=640455

Общи условия

Активация на акаунт