Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 517
  • 709
  •   1
Отговори
# 555
Аз не мога да я среша, защото надолу е с пяна, начупвам я, и ще стане страшно, ако го направя! Косата ми е суха, но просто няма обем в корените след 3 дни. Купила съм си 3 спрея за обем - Лореал, Вела и Wash&go, но ми се появява пърхут...явно са много силни, с алкохол, и ми действат зле. Иначе за обем - да, има ефект, но след това имам и пърхут...Кофти работа!

# 556
А защо просто не го слагаш преди пяната? newsm78 Иначе пробвай да го разтъркаш с ръка или хавлия, много лесно се разнася и не оставя бели петна.

# 557
Е, преди пяната....като се изкъпя, тогава слагам пяна. А този шампоан рядко го ползвам - да кажем след 2-3 дни след измиването, когато вечерта си мия косата или на следващия ден! Нали идеята на този шампоан е, когато нямаш време за баня, да се напръскаш и да "замажеш" положението...?! Ама при мен нещо не се получава Sad

# 558
Артемида, не е в теб проблемът. Има много недоволни от сухия шампоан на Балеа, включително и аз. Просто не е сполучлив продукт. Чела съм много положителни отзиви за Клоран, но той е към 16 лв. От по-бюджетните марки хвалят сухия шампоан на Shauma и Syoss. А относно използването на такъв вид продукт- пръскаш на 30 см. разстояние от косата, изчакваш минута и след това можеш да махнеш излишния продукт с кърпа, но предполагам, че и със сешоар е възможно.  Simple Smile
Забравих да добавя, че не се препоръчва прекалено честа употреба на сух шампоан. Все пак той съдържа главно талк, който може да попречи на кожата на главата да "диша" свободно. На някои причинява и сърбеж, но аз лично не съм имала такъв проблем досега.

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 11:05 от ina-mina

# 559
Аз засега съм доволна от Syoss (ако не броим силния и траен аромат), пробвала съм Balea и Schauma и никак не ме впечатлиха с почистващите си свойства. Следвам процедурата пръскане -> изчакване -> разтриване в корените с пръсти -> изчеткване, иначе талкът остава видим в корените ми (много тъмни, почти черни), а и преди изчеткването косата си изглежда мръсна. След като ресането не е опция, би могло да се пробва с хавлия, но продуктът трябва все някак да се отстрани. Със сешоар не си го представям да сработи, но не пречи да се опита.

Впрочем имаше отделна тема за сухите шампоани, там можеш да намериш повече информация Peace

# 560
С две ръце препоръчвам ето този коректор По рождение кожата ми около очите прозира и ми се виждам вените,т.е съм синя около очите,с този коректор направо се скрива всичко и не се събира по гънките.

BeeJuis, потърси причината.
Наистина ти е рано, а вероятно не е нищо сложно за остраняване.
Бъбреци, черен дроб, обмяна, хранене, оводняване, сън, и още не малко има.
Поинтересувай се и действай.
На първо четене вероятно няма достатъчно вода.

Момичета, чак сега като се разрових, виждам, че сте ми отговорили.
Попринцип по цял ден работя на компютър, често не се храня редовно, понякога и не се наспивам...
Така че затова ми се появяват торбичките.
То всъщност не са толкова тъмни кръговете като оцветяване, колкото като ме погледне човек изотгоре (не знам как иначе да го обясня), се виждат торбички и е грозно Laughing

Мерси за предложението bouquet , на лично ми предложиха още един, ще взема да си ги купя и да ги пробвам един по един... Няма как иначе да стане Confused
---
Видях и че някой по-нагоре писа за базата за сенки на ESSENCE. Аз не съм доволна от нея като база, защото ми се събираше в гънките. Но пък й намерих чудесно приложение като коректор върху среднооцветени несъвършенства. Само че трябва хубаво да се блендира, иначе жълтее. Слагам си я и под очите и горе-долу се справя - ако не друго, поне изравнява цвета и дава леко покритие.
Обаче ако я ползвате за това, трябва да се съобразявате с цвета на кожата си - една моя приятелка я пробва по моя препоръка и й беше твърде жълта. Така че почна да си я ползва по предназначение, като база, и... ами слагаше си базата и после очна линия (молив) и след има няма час, моливът й се отпечатваше на горната част на клепача... Naughty

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 11:17 от BeeJuis

# 561
Благодаря, момичета!
Най-добре е да се изкъпеш с нормален шампоан, а при липса на време - да се върже косата...тея сухи шампоани....аз и преди да си го купя, бях скептично настроена.

# 562
Аз си бях взела някакъв сух шампоан на Rene Furterer, и след първото ползване го подарих на приятелка със по-светла коса. Косата ми беше тъмна тогава и с него заприличах на 70 годишна посивяла бабичка.  Laughing

# 563
Благодаря, момичета!
Най-добре е да се изкъпеш с нормален шампоан, а при липса на време - да се върже косата...тея сухи шампоани....аз и преди да си го купя, бях скептично настроена.

Подкрепям  Peace
Никога не съм проявявала интерес към този тип шампоан, сега като ви чета ... ами, пръскаш, чакаш и т.н.
По-добре в банята  Joy набързо, отколкото с талк в косата  Joy

# 564
Е защо го чакате? Вършете си някаква друга работа през това време. Мен ми е перфектно, защото къпане + сушене ми е 1ч, така че никакъв шанс да го направя сутрин преди работа, а искам да разредя миенето все пак.

Артемида, не е в теб проблемът. Има много недоволни от сухия шампоан на Балеа, включително и аз. Просто не е сполучлив продукт. Чела съм много положителни отзиви за Клоран, но той е към 16 лв. От по-бюджетните марки хвалят сухия шампоан на Shauma и Syoss. А относно използването на такъв вид продукт- пръскаш на 30 см. разстояние от косата, изчакваш минута и след това можеш да махнеш излишния продукт с кърпа, но предполагам, че и със сешоар е възможно.  Simple Smile
Забравих да добавя, че не се препоръчва прекалено честа употреба на сух шампоан. Все пак той съдържа главно талк, който може да попречи на кожата на главата да "диша" свободно. На някои причинява и сърбеж, но аз лично не съм имала такъв проблем досега.
Аз едва сега виждам, че става въпрос за Балеа. Бях пробвала техния сух шампоан и не съм доволна, като "замазване" на проблема Laughing никакъв го нямаше, а и ми причиняваше сърбеж. Сега съм с Сайъс (втора опаковка) и разликата е огромна. Peace Мирисът наистина е минус, но аз лично го преживявам.

# 565
Аз съм си купувала на Сефора, 9лв. беше техния сух шампоан. Миришеше много хубаво. Сега имам на Шаума, мирише също много хубаво, но оставя талк, да. Ползвала съм го мнооого малко пъти, предпочитам да я вържа наистина. Но, понякога имаш усещането за чиста коса, защото освежава скалпа и мирише приятно. Моя скалп също е чуствителен и от всякакви стилизиращи или различни от измиващи продукти ми се раздразва.
Купих си лилавата серия в тубички шампоан и балсам за блясък- ще ги видя тази вечер.

# 566
Аз съм си купувала на Сефора, 9лв. беше техния сух шампоан. Миришеше много хубаво. Сега имам на Шаума, мирише също много хубаво, но оставя талк, да. Ползвала съм го мнооого малко пъти, предпочитам да я вържа наистина. Но, понякога имаш усещането за чиста коса, защото освежава скалпа и мирише приятно. Моя скалп също е чуствителен и от всякакви стилизиращи или различни от измиващи продукти ми се раздразва.
Купих си лилавата серия в тубички шампоан и балсам за блясък- ще ги видя тази вечер.
Какво количество е този на Сефора? Много малко пари ми се струва, то дори Клоран е двойно по-скъп. newsm78

# 567
Ами, мъничък е, део- спрейче...100мл. да е, може и 150 да е, не помня мл., но не е колкото стандартен дезодорант. То и затова е такава цена, разбира се. Обаче бях доволна от него, де  Peace
Едни моно- сенки на Есенс забърсах, в розово...със златисти отблясъци  Crazy

# 568
За продуктите на Саяс съм със смесени чувства...шампоаните не стават, поне на мен не ми харесват, но пък бях си взела една маска за коса, май за изтощена коса, в бяла опаковка и ми хареса. Спрей за обем не съм си взимала, защото подозирам, че ще стане както и с останалите 3, които си купих - обем в корените, но на следващия ден с пърхут....Ужас! Можете ли да ми препоръчате някой, който би бил подходящ за моя скалп с такъв проблем?

# 569
А аз търся шампоан(основно) и балсам, и маска за лесно разресване. Днес си счупих гребена в косата при опит да се среша в банята! Tired Той е от тези, дето зъбците са им през един пръст уж за къдрава коса... Свалих си и цели кичури, просто ми се реве като тръгна да се реша Sad Косата ми е къдрава и се оплита ужасно като е малко по-дълга като сега(до раменете), а ако е по-дълга - не ми се мисли! ooooh! Изобщо, дайте идея с какво да се реша и какво да я правя тази коса?! Като дете ми беше по-дълга и майка ми буквално ме скубеше всяка сутрин зверски, докато я прибере. Така намразих това, че години наред ходех с къса коса, макар да не ми отива. Сега я пуснах малко по-дълга и просто се виждам в чудо вече. Confused
Приемам всякакви идеи! Hug

Общи условия

Активация на акаунт