Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 514
  • 709
  •   1
Отговори
# 540
Въх....моя си е във желирана форма още като го купих..... ShockedИ аз си го ползвам така....идея си нямах,че е нещо нередно  ooooh!

# 541
  • София
Вижте срока на годност на опаковката. При мен е нещо средно между желе и флуидно състояние.

# 542
Във срок на годност е чак до 02.2015г.

# 543
  • София
Серумът не е толкова течен, колкото маслото и спред мен, това е нормалното му състояние - малко по-гъст консистенция, почти като желе, но не съвсем.  Grinning Grinning

# 544
При мен само положителен ефект виждам от серума....значи,всичко си му е на ред...Пу-пу...стреснах се като прочетох,че си е променил консистенцията.

# 545
  • София
Серумът е много хубав. Аз го ползвам с почивки. Много съм доволна. Отразява се много добре на кожата ми. А маслото с амарант го ползвам най-вече за около очите. Оказа се, че това масло действа добре на веждите ми и има мааалкааа надежда да се оправят!  Grinning

# 546
Някой питаше за Евелин ... преди години, когато кожата ми беше мазна, съм ползвала предимно техните продукти, по смътни спомени ми се отразяваха добре.
Скрит текст:
този съдържа цинк
Може би антибактериалния тоник беше една идея по агресивен, но за наистина много мазна кожа би бил перфектен ... мисля
Скрит текст:

# 547
  • Стара Загора
Препоръчайте балсамче за устни, което няма цвят и не лъщи на устните, но в същото време хидратира. Търся такъв за приятеля ми. Този на Balea дали е хубав?
Скрит текст:
Btw забелязах от известно време, че много неща в DM са по-скъпи отколкото в други магазини (не говоря за неща, които са в промоция в другите магазини)  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 17:53 от ❇Sisi_91❇

# 548
може би студа го е желирал
абе не е чак толкова студено в спалнята, отопляваме си заради детето, аз съм си у нас и като ми е студено пускам печка, стаята е южна  Thinking
И да леко желиран е по-принцип, но моя се желира до такава степен, че не може да се дърпа с капкомера, а каквото е останало в капкомера не излиза при стискане, отделно има още малко на дъното и не се стича по стените, за да успея да го изразходя - много желиран ви казвам, нищо общо с консистенцията, в която го купих.

# 549
  • София
Опитай преди употреба да го затоплиш, но не на котлон, а в ръце или по някакъв друг начин.    newsm78 Не знам какво друго да предложа ......  Grinning Grinning

# 550
Опитай преди употреба да го затоплиш, но не на котлон, а в ръце или по някакъв друг начин.    newsm78 Не знам какво друго да предложа ......  Grinning Grinning
ще пробвам на водна баня в уреда за топлене на пюрета   Hug
просто се чудех, дали след определено време, след като се отвори, самите съставки не се втвърдяват при контакт с въздуха, ама не ми се вярва пък чак толкова това да му е проблема

Взех си базата за очи на Есънс, гледам клипчета на една канадка, дето ми харесва и тя най-редовно я ползва, а не е като да няма и по-съкпи  Party

# 551
Взех си базата за очи на Есънс, гледам клипчета на една канадка, дето ми харесва и тя най-редовно я ползва, а не е като да няма и по-съкпи  Party
Аз я ползвам и съм мнооого доволна. Peace

# 552
  • София
ще пробвам на водна баня в уреда за топлене на пюрета   Hug
просто се чудех, дали след определено време, след като се отвори, самите съставки не се втвърдяват при контакт с въздуха, ама не ми се вярва пък чак толкова това да му е проблема

Моят серум не се е втърдил от доста време. Не мисля. че е от това.
Не ти препоръчвам уреда. По-дбре пробвай с ръце, под мишница........Успех!

# 553
Момичета, скоро си взех сухия шампоан на Балеа, ама нещо не виждам кое знае каква разлика в състоянието на косата ми...аз ли нещо не пръскам както трябва?! Пръскам в корените, навеждам си надолу главата и я "разрошвам" хаха, голямо описание, но дано да сте ме разбрали. Вие как го използвате? Сигурно трябва сешоар ли, не знам...?!

# 554
Аз само пръскам на най-омазнените места и оставям да попие и си се оправям през това време. После само разресвам с четка и не остава излишен талк. Евентуално може и с ръка да разтъркаш, ако чак толкова се налага, но на мен не ми се е случвало поне.

Общи условия

Активация на акаунт