Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 42

• 47 644
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Ох, с такова напрежение го изгледах Laughing Харесах само хайлайтъра и донякъде Vice 2, но реално надали бих я ползвала особено.

Още тук: http://www.temptalia.com/round-up-urban-decay-holiday-2013-colle … s-photos-swatches

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 20:19 от Jadefox

# 241
Vice 2 и поредният продукт, носещ името Naked?! Къде отиде изобщо креативността на UD... Confused Naughty Crossing Arms Очаквах нещо различно.  Tired

# 242
  • в 1001-та нощ
 newsm78 не бих казала, но в повечето палитри има и такива тонове  Blush и за мен е разбираемо

яд ме е, че коледната на Кларинс копира нейкид, да си беше лилавичка  Blush

# 243
Аленка, имат 3 палитри сенки Naked, Naked flushed палитра с бронзър, хайлайт и руж,  фдт Naked skin, сега хайлайтър Naked... Малко преекспонираха името за мен.
Опаковката на Vice 2 е почти идентична с първата, четката на снимки изглежда абсолютно същата, цветовете са сходни.. Аз очаквах нещо наистина ново и красиво. Simple Smile

# 244
  • в 1001-та нощ
не те разбрах може би, т.е. разбрах, че според теб дублира нейкид Simple Smile

сенките във вайс (1) са много различни от обичаните сенки на бранда и като консистенция и като нанасяне, затова за мен са различни

а вайс 2 .....още ще гледам, за сега не съм убедена Simple Smile

# 245
Аленка, имат 3 палитри сенки Naked, Naked flushed палитра с бронзър, хайлайт и руж,  фдт Naked skin, сега хайлайтър Naked... Малко преекспонираха името за мен.
Опаковката на Vice 2 е почти идентична с първата, четката на снимки изглежда абсолютно същата, цветовете са сходни.. Аз очаквах нещо наистина ново и красиво. Simple Smile

Абсолютно  Peace И аз се надявах на нещо ново и различно, а не копие на Вайс 1  Rolling Eyes

# 246
Сенките във Вайс са различни, права си, но почти всички са с глитър и шимър, във Вайс 2 като гледам отново е така, тази липса на матови сенки се наблюдава също за пореден път Mr. Green
Аз харесвам UD, просто ми се иска да разнообразят малко продуктите.
Иначе имам Вайс 1 и със сигурност няма да взема 2-ката. Hug

# 247
Според мен пък ще имат успех с тези купища продукти под едно име, защото разчитат на колекционерския плам на обезумелите за нови и нови тотално ненужни мазила женички Laughing Т.е. който е захапал вече и е набрал скорост с поне един-два Naked-a , е страшно вероятно да си купи и следващия продукт от линията - заради идеята.

А когато на хората все пак им омръзне, надали ще имат проблем да измислят нещо още по-забележително и зарибяващо Mr. Green  

# 248
  • в 1001-та нощ
Сенките във Вайс са различни, права си, но почти всички са с глитър и шимър, във Вайс 2 като гледам отново е така, тази липса на матови сенки се наблюдава също за пореден път Mr. Green
Аз харесвам UD, просто ми се иска да разнообразят малко продуктите.
Иначе имам Вайс 1 и със сигурност няма да взема 2-ката. Hug

матовите палитри са по-редки май, а това ми е странно  newsm78

например делукс палитрата е различна  Blush разгледай щатския им сайт, не знам дали всичко е качено, но има голямо разнообразие, което тук не се предлага

Пупа имат също - много и различни неща, но рядко ги коментираме  Blush

# 249
Момичета, за колко време горе-долу ви дойде японката от buyincoins?
Току-що я поръчах заедно с една имитация на naked за проба и се чудя кога да ги очаквам  Crazy
Аз чаках една друга четка 2 месеца, и тъкмо я бях отписала и тя взе че дойде. А други неща поръчани след четката пристигнаха за 10-тина дена Rolling Eyes

# 250
Не взимам Накед само за ради шимера.
90% от сенките ми са мат.
Най голям избор на цветове и с уникално качество са  Make-up Atelier

# 251
На мен матовите сенки ми правят безлично окото Simple Smile

# 252
  • в 1001-та нощ
на мен ми харесва как ми стои мат-а някак по фино и изискано е  Heart Eyes

Не взимам Накед само за ради шимера.
90% от сенките ми са мат.
Най голям избор на цветове и с уникално качество са  Make-up Atelier
Скрит текст:

а къде се продават  Rolling Eyes

# 253
Днешен:

Скрит текст:

# 254
В момента съм на нюд вълна, оказва се, че равномерният тен изисква много вещина...
Хареса ми тази визия на Мария http://mirogled.com/wp-content/uploads/2013/01/519x6921.jpg?9b56da
Не се вижда много ясно, но на двата клепача е с бял грим, много нежно и естествено стои. Имате ли идеи какви продукти могат да се ползват, за да си направя такъв грим? Съжалявам ако сте коментирали по тази тема и ако да, ще помоля за линк Embarassed Flutter

Това е доста "основен" грим и може да се постигне с базови продукти. Няма голямо значение точната марка, въпросът е да ти пасват на тебе. В нета има много видеоклипове за нюд грим. Това е може би най-показваната визия. Разгледай там, после пробваш техниките, които ти допадат и коригираш докато не получиш желания резултат. Важни са по-скоро уменията, а не толкова използваните продукти.
Напълно подкрепям!  Peace Бих допълнила единствено, че за такъв грим трябва да изглеждаш себе си  Peace

Ивченцето Много ми хареса грима ти, не е много ружа  Simple Smile

Алена доста твои гримове видях и бих те посъветвала когато правиш очна линия да си повдигаш подвижния клепач, защото на всеки грим виждам дупки до миглите  Peace

Ivvangeline кой е молива, много натурално стои?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт