Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 42

• 47 626
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Aз мога да си прехвърля моите сенки на МАС и в палитра за 100 цвята (ако успея да намеря толкова голяма) и това няма да ги направи менте, но това че се разпрашават ме навежда на мисълта, че тези сенки не са на МАС

# 61
  • варна
Скъпи момичета,следя темата още от първата и страница и толкова много ми харесва!Дано никога да не свършва!Научих куп полезни неща от вас!Не мога да качвам снимки,а толкова ми се иска да покажа и аз нещичко,за да ме насърчавате, или да коригирате грешките които допускам.
Започнах да се гримирам  80-та 81-ва година(9-ти 10-ти клас) с фдт Дермакол,черен молив за стъкло на водната линия и същия кафяв за стабилно очертаване под долните мигли.Спирали нямаше,но имаше тубички с туш за мигли.Това чудо беше като паста за зъби(но в мъничка тубичка) с отделна четка се нанасяше на миглите докато се получи плътна черна стена,която внимателно се разделя на миглички с върха на игла.Грима отнемаше около 2 часа.Не,не се смейте!Всички така се гримирахме.Колкото повече чернилка-толкова по-добре.Аз поне сенки не си слагах.А момичетата ,които ползваха, имаха още по-зашеметяваща визия!Да не ви разправям за очертаните с черен молив устни и чисто бяла пудричка (или с абсолютно неподходящ цвят )от родната ни козметична индустрия!То просто друго нямаше през социализма.Имах едни сенки Чикого и това беше върха на сладоледа.
Сега имам един куфар козметика и много обичам да експериментирам,но много,много отдавна ползвам само червило,спирала фдт и пудра.Харесва ми да правя перфектно,,платно,,за поставяне на грим.Обожавам фдт,пудра,бронзър,руж,хайлайтър и куп четки с които пак експериментално нанасям.
Жалко,че не мога да ви покажа някоя снимчица на която на 17 изглеждам по-възрастна отколкото сега.
О,времена,о нрави! Laughing Laughing Laughing

# 62
zvezdelina6407, когато пишеш отговор, горе на втория ред, втората иконка от ляво надясно е за вмъкване на снимка. Показва се ето това:. Между тези - сложих ти точки, копираш URL адресът на снимката, който пък си взела с десен бутон от кликване на самата снимка. Надявам се да се справиш!!

# 63
Ох..като ви гледам повечето от вас споменаха марката чикого...имам 2 фдт на тях и  куп червила,ружове и тн...наистина са хубави,но ми е интересно дали и преди години е било така о.0

# 64
  • в 1001-та нощ
Момичета  bouquet благодаря, че се включвате по моя въпрос - виждам, че за всички е интересно  Blush

Звезди  Hug за да покажеш тук снимка, трябва първо от твоя компютър да я качиш някъде в интернет - може в кой да е сайт за снимки, втв ФБ, в профила ти в гугъл .... където избереш и после тук само даваш линка.

Тук във форума не се качват снимки директно от копмютъра, ако има нещо неясно можеш да пише на мен или някой друг, когото си виждала да качва снимки  Peace

Момичета, аз дължа едно извинение - заради мен бе удължен срока на предизвикателството, но от вчера съм на легло и едва сега по малко ставам, не знам дали ще имам сили да се включа  Blush

За Чикого - по-рано коментирахме, че новото им име е Римел  Heart Eyes който има сантимент към марката  Blush

# 65
Здравейте,не съм попадала сякаш в темите да коментирате този продукт,но все пак ще попитам- някоя от вас пробвала ли е това http://inmybeautybox.files.wordpress.com/2012/01/inglot-haul-polen-8.jpg ? Интерсува ме как е като качество и ефект.

# 66
Аленка, добре ли си - заради бебо ли лежиш? Дано всичко е наред!

# 67
За Чикого - по-рано коментирахме, че новото им име е Римел  Heart Eyes който има сантимент към марката  Blush
Ъм..аз като ходих до Германия и си накупих от там и не пишеше Риммел,а Чикого на опаковките...

# 68
Скрит текст:
 Mr. Green

Не съм се изгладила, но съм се нагримирала  Blush

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 06:39 от B & C

# 69
  • София
Преди години съм ползвала Margaret Astor / продаваха продуктите им във "Валентина"/ , сега Astor и Чикого, сега Rimel -  страхотни марки и качество! След това открих, че Rimel  се предлага в магазините на Transimpex. Започнах оттам да пазарувам продукти на марката.

# 70
  • в 1001-та нощ

миналия уикенд - целия го "проспах", не можах да се вдигна изобщо, сега мислех, че е от вирусче, което малкия донесе от яслата - онова усещане, че не можеш да си стоиш на краката и трябва да легнеш и само спиш ....

надявам се да не съм болна, както предположих вчера, а да е от онези неразположения Simple Smile

Hug

Ъм..аз като ходих до Германия и си накупих от там и не пишеше Риммел,а Чикого на опаковките...

някой го спомена в темата  Blush докато се чудехме къде се затри марката - преди време  Peace сега да разбирам, че в момента в Германия се продава и Чикого, така ли?

B & C  Hug благодаря, че сподели отново  Blush ризата всеки може да оглади  Peace гримът ти е твоята запазена марка  Blush Heart Eyes

# 71
Ох..като ви гледам повечето от вас споменаха марката чикого...имам 2 фдт на тях и  куп червила,ружове и тн...наистина са хубави,но ми е интересно дали и преди години е било така о.0

В сравнение с българските, които основно имаше тогава, по времето на соца, Чикого ми се виждаха на светлинни години.

# 72
Скрит текст:
  Mr. Green

Не съм се изгладила, но съм се нагримирала  Blush

Много ми харесва грима. Много ми е Шанелски-нежен, деликатен, женствен Simple Smile

# 73
  • София
Ох..като ви гледам повечето от вас споменаха марката чикого...имам 2 фдт на тях и  куп червила,ружове и тн...наистина са хубави,но ми е интересно дали и преди години е било така о.0

В сравнение с българските, които основно имаше тогава, по времето на соца, Чикого ми се виждаха на светлинни години.

Не бих казала, че е на светлинни години!

# 74

миналия уикенд - целия го "проспах", не можах да се вдигна изобщо, сега мислех, че е от вирусче, което малкия донесе от яслата - онова усещане, че не можеш да си стоиш на краката и трябва да легнеш и само спиш ....

надявам се да не съм болна, както предположих вчера, а да е от онези неразположения Simple Smile

Hug

някой го спомена в темата  Blush докато се чудехме къде се затри марката - преди време  Peace сега да разбирам, че в момента в Германия се продава и Чикого, така ли?

Да!Междодругото цените бяха около 6лв за фдт или нещо такова-страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт