Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 42

• 47 641
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • в 1001-та нощ
Добтро утро, грим-слънца   Hug

Днес пробвах нюд гамата на Бон Тон Палитрата на Пупа и съм очарована  Blush кафявото в палитрата изглежда светло и със златца, но е тъмно и без тях на кожа, а светлите тонове са без розов подтон - белеещ и телесен  Blush

# 211
Ето грим от днес Simple Smile

# 212
Аленка, LOSHKA - страхотни!

# 213
Ivvangeline, благодаря!

# 214
  • в 1001-та нощ
Мерси, Иве   bouquet

Феноменалното за този грим е, че е като току що направен  Blush дали заради базата  newsm78 направо реших да не го трия веднага  Blush

Мисля си утре да ползвам Ривиерата  Blush

# 215
Веси, страхотен грим и много ти отива! Heart Eyes
И аз така мисля!  newsm74 Веси синьото е твоят цвят

# 216
Днешните:

Скрит текст:

# 217

Хихи, аз не случайно първата палитра, с която се изсилих в Инглот беше почти цялата синя  Crazy
Радвам се, че ви хареса, момичета  Hug Честно казано този път и аз останах доволна  Mr. Green Но просто имах време да си се напипкам, както аз си обичам. Грам не бързах  Whistling

# 218
  • Стара Загора

+ 1 Heart Eyes Heart Eyes

Аз не съм се разписвала скоро, но не съм правила интересни гримове.
Днес отново се спретнах в розово и бордо, юли мисля правих подобна комбинация.
Чудех се какво да сложа, защото исках да пробвам златната пудра на Есенс от Ticket to Paradise.
Оказа се много хубава - въобще не е такава, каквато изглежда в кутийката. Прилича на Здрачовата, но блести по-хубаво, докато другата прави един сатенен завършек. Тази е от типа на пролетните метеорити, но блясъка е златен. На мен много ми хареса. Правих доста снимки и мисля, че успях да я хвана.
Доста голям проблем видях с избора на червило - ярко ли е да е, кафеникаво ли е да е, нюд ли да е... та накрая хванах това розово с много златно в него... та не знам как е, след това пък бях с глос.

От миналата седмица съм и с нова спирала, буквално миглите ми се опират във веждите. Crazy
Имам чувството и че очите ми изглеждат по-големи с нея.

Скрит текст:

Скулите:

Скрит текст:

Едната ми вежда отново е в процес на оформяне, вече не се търпя. ooooh!

Под пудрата сложих и малко руж розов, но май не личи много.
Очертах окото с Блекбърито Laughing и нанесох на долния клепач малко, като опуших. Peace

# 219
  • в 1001-та нощ
Ивче  Peace много ми харесаха сенките  Blush на мен едва ли ще ми стият добре, но - кои са  Blush

Ружът - аз го виждам под пудрата, доста  Peace

# 220
iv4enceto_91, много свежо, обичам розово Simple Smile С какво червило си?
a.l.e.n.a, коя база имаш предвид? Peace
Един матов грим от мен

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 23:21 от LOSHKA

# 221
  • Стара Загора
Ивче  Peace много ми харесаха сенките  Blush на мен едва ли ще ми стият добре, но - кои са  Blush

Ружът - аз го виждам под пудрата, доста  Peace

Мерси Hug

Ружа ми беше нов, непробван и исках да влезне в употреба най-сетне, та може и да съм прекалила. Макар че с 2 прокарвания с четката направих и двете скули и уж не е много тъмен. Crazy
Но ухае страхотно Party - на роза и пачули. Мога цял ден да си го душкам. Blush
Наживо аз си го виждах много приятно - прави здравословно розови бузките. Сега съм почерняла и ми стои не така, както искам. Надявам се скоро да ми падне тена и да ми е ок. Laughing

Скрит текст:

Сенките розовите са на Farmasi - No.19 от единичките. Не мисля, че няма да ти стоят добре. На теб ти отиват такива топли цветове, имаш нежно излъчване. Peace
Ето и на Адри един грим с тях, при нея са излезнали малко по-студено розово отколкото са или аз така ги виждам на моя монитор.
http://mybeautymadness.bg-damma.com/2013/03/08/%D0%B3%D1%80%D0%B … 0%B5%D0%BD%D1%8F/

В края съм с тъмния цвят от двойка Iced Bronze
http://www.arissastudios.com/Eyeshadow-Duo-1038.html

А в средата имам от едни зеленикави хамелеонови сенки на Лореал, сега не ми се търси номер, но те не личат на снимките, само на живо си ги виждах аз. Laughing

Loshka, благодаря. Heart Eyes
Първата ти днешна комбинация много ми хареса. Flutter
Червилото е Avon Ultra color Rich Frozen Rose + малко глос Flormar Supershine 103, който ми е любим

http://www.lovelygirliebits.com/2012/08/flormar-supershine-lip-g … ss-shade-103.html

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 23:33 от iv4enceto_91

# 222
iv4enceto_91 благодаря   bouquet

Сенките не са ли номер 19, сега погледнах моите?Розов цвят със златисти частички Peace

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 23:37 от LOSHKA

# 223
  • Стара Загора
iv4enceto_91 благодаря   bouquet

Сенките не са ли номер 19, сега погледнах моите?Те са топъл цвят със златисти частички Peace

Ивчето спи вече ooooh!
19 са да, сега погледнах Embarassed

# 224
a.l.e.n.a очната линия е течна, Лореал волюминъс, нанесена с тънкия маркер-очна линия на НИКС  Mr. Green  (маркера ми е удобен, но самата му очна линия е много зле). Очната линия е тази, защото стои леко лъскава и се чисти много лесно(не ми трябва трайност за тези гримове).

За хелоуинските гримове идеята ми беше да има подгрявка преди последното предизвикателство, да раздвижи малко музите, за тренинг, който има нужда от допълнителни материали да си намери, такива работи. Но каквото изпадне от анкетите, де.

Общи условия

Активация на акаунт