Пазаруване от Aliexpress.com 8

• 70 226
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Получих тази чанта http://www.aliexpress.com/snapshot/257220431.html - много е малка, но е хубава

# 661
  • TX
имам нужда от бърз съвет
бях поръчала леново А660 , китаеца беше даже ми изпратил и тракинг, обаче в сингапурски пощи няма такъв трак, както и да е сега получавам съобщение колко много търсил той този телефон и как го няма, че му спирали производството бля бля, предлага ми друг http://www.aliexpress.com/item/2013-Hot-sale-Free-shipping-Origi … MP/939770749.html по скъп уж, никому неизвестен. аз не искам този който ми предлага, как да постъпя в тази ситуация.

# 662
Здравейте и аз с въпрос.
Чакам една поръчка и тъй като времето за шипване е 12 дена се бях въоражила с търпение. От 6.09 ми дава като инфо ето това 09.06.2013, доставка маршрут, Пекин, България и съотетно не го намира в БГ. Вчера реших да попитам търговеца какво се случва и търговеца днес ми  е писал че

Hello, September 6, have arrived in Bulgaria . Нямам известие от пощата,а и в БГ пощи сайта за проследяване не засичам трака-не ми излиза.Някакви предположения какво става?

# 663
  • Ямбол

Murka
всъщност дал ти е номер а проследяване,а не е пратено,така ли? Знчаи вече не може да се канселира,можеш да отвориш диспут,да ти върне парите.
ol ако на 9 е пратено,е много рано да ти излиза инфо,чакай още 10 дни.Всичко е ок.търпение

# 664
Я светнете новобранеца, това какво ще рече:

11 Sep 2013 08:48:00, BULGARIA, BURGAS - MITNITZA, Send item to customs (Inb) Изпращане на Вх. пратка на Митница
    11 Sep 2013 08:47:00, BULGARIA, BURGAS - MITNITZA, Receive item at delivery office (Inb) Получаване на Вх.пратка в станцията на Доставка
    10 Sep 2013 17:09:00, BULGARIA, SOFIA LC/AO, Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал
    10 Sep 2013 09:20:00, BULGARIA, SOFIA LC/AO, Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция

Че ще имам "удоволствието" да посещавам митницата ли Tired
Нека някой по-разбиращ да се изкаже, но според мен пратката ти не е на митница  newsm78

# 665
Я светнете новобранеца, това какво ще рече:

11 Sep 2013 08:48:00, BULGARIA, BURGAS - MITNITZA, Send item to customs (Inb) Изпращане на Вх. пратка на Митница
    11 Sep 2013 08:47:00, BULGARIA, BURGAS - MITNITZA, Receive item at delivery office (Inb) Получаване на Вх.пратка в станцията на Доставка
    10 Sep 2013 17:09:00, BULGARIA, SOFIA LC/AO, Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал
    10 Sep 2013 09:20:00, BULGARIA, SOFIA LC/AO, Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция

Че ще имам "удоволствието" да посещавам митницата ли Tired
Нека някой по-разбиращ да се изкаже, но според мен пратката ти не е на митница  newsm78

Murka
всъщност дал ти е номер а проследяване,а не е пратено,така ли? Знчаи вече не може да се канселира,можеш да отвориш диспут,да ти върне парите.
ol ако на 9 е пратено,е много рано да ти излиза инфо,чакай още 10 дни.Всичко е ок.търпение

Не,не,аз не написах всичко. Поръчката е направена 17.08.Получих мейл за шипване на 29.08.  от търговеца. Всъщност какво ми казва човечеца не мога да разбера. Аз в първият момент си помислих,че ми пише,че е в БГ. Или и той ми цитира от сайта за проследяване...това и аз го мога.Нещо не мога да схвана... newsm78

И аз така мисля,че не е на митница.

# 666
  • София
Здравейте, за първи път ще поръчвам от подобен сайт и въпросът ми може би е глупав, но от питане глава не боли-когато пишете адреса - вашият личен ли или този на пощенския клон?   newsm78

# 667
Здравейте, за първи път ще поръчвам от подобен сайт и въпросът ми може би е глупав, но от питане глава не боли-когато пишете адреса - вашият личен ли или този на пощенския клон?   newsm78
Твоя си личен адрес пишеш.
Всъщност пишеш адреса ,където искаш да си получиш пратката ,а от пощата ти изпращат известие .

# 668
Момичета някоя от вас да е поръчвала това яке:   http://www.aliexpress.com/item/Fox-winter-female-medium-long-dow … m/1104371233.html    Много ми харесва и се чудя реално готино ли е като на снимката.Кажете според вас кой цвят да избера-кафявото или бежовото?
Все още чакам,ако някой има отзиви за тази рокля да ги сподели:)   http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-NEW-Womens-V-back-S … ss/861754372.html
Много харесах и тези:http://www.aliexpress.com/item/Holiday-Sale-New-Fashion-Mini-Long-Sleeve-Butterfly-Flower-Woollen-Sweater-Short-Dress-free-shipping-5119/960695027.html     на това се чудя цената не е ли подозрително ниска,все пак пише,че е от вълна.
Това изглежда шантаво,но адски ме кефи:)
http://www.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-Women-Tops-Fashion- … t/1054215500.html
Само да си оправя картата и ще има пазаруване,голяма зарибявка е този сайт.

# 669
 Thinking Значи все пак ми казва,че е пристигнала пратката в БГ,а аз не я намирам тук. Някакъв съвет ? newsm78

# 670
  • TX

Murka

да никид,
дал ми е номер за проследяване на  СИНГАПУРСКИ пощи на който нищо не излиза и седмица след "изпращането" даването на номера, ми пише, че много търсил в цял Китай но не можел да намери телефона който съм платила и ми предлага да ми даде друг уж по скъп .....
Отворих диспут и описах всичко Благодаря за съвета.   bouquet

# 671
След като видите пратката, че е в Пекин и излита уж от някое си летище, до колко време да я чакам да влезе в България? Предните ми поръчки се появиха в България 3 или 4 дена след надписа Пекин.

# 672
След като видите пратката, че е в Пекин и излита уж от някое си летище, до колко време да я чакам да влезе в България? Предните ми поръчки се появиха в България 3 или 4 дена след надписа Пекин.

Ами предната ми поръчка точно така беше. След Пекин,на 4-ят ден ми изписа,че е в София,а на другия ден в Бургас. А тази,търговеца твърди,че вече е в БГ, а на мен нито ми излиза в сайта на БГ пощи номера,нито имам известие от пощата.

# 673
Днес получих

http://www.aliexpress.com/snapshot/260224754.html

и съм страшно доволна,макар че ми е малко широчка ... Peace

# 674

Ами предната ми поръчка точно така беше. След Пекин,на 4-ят ден ми изписа,че е в София,а на другия ден в Бургас. А тази,търговеца твърди,че вече е в БГ, а на мен нито ми излиза в сайта на БГ пощи номера,нито имам известие от пощата.
Уфф вече 10 дена няма информация, а аз я чакам вече да влезе в България. Поне съм се заредила с чакане, вече с тея поръчки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт