Парене от спермата

• 2 562
  • 5
  •   1
Отговори
Момичета,здравейте, аз съм нова тук и от известно време се опитваме да правим бебе,всъщност много малко ( 3 месеца) и имам малко притесния и искам да попитам дали има и други като мен,които след полов акт,след като мъжа е "пуснал войците" както се казва се усеща парене,но невинаги.да речем,ако не сме правили нищо 1 седм после имам парене,ако правим през ден го няма това нещо и се чудех дали да ходя да си пусна някакви изследвания,но незнам какви и към кога да се обърна,парво че е минало много малко време от бебеправенето,второ като бях на профилактичен преглед преди 3 месеца,всичко ми беше наред.

# 1
  • София
Отиди на лекар. Може да имаш някаква инфекция или гъби, която е добре да се оправи преди да забременееш.

# 2
преди 3 месеца когато бях доктора каза,че всичко ми е наред и че нямам инфекция и за това се чудя да не би да имам алергия към спермата на съпруга си

# 3
  • София
Ами можеш да попиташ лекаря си. На мен в началото на бременността ми пареше след секс и се оказаха гъби. А и аз бях ходила на лекар 3-4 месеца преди това и всичко беше ок  Wink

# 4
Blagodarq ti mnogo za otgovora,drugiq mesec mislq da posetq ginekologa si

# 5
Поговори с лекаря си за това парене. не е нормално да го има. Преди три месеца може всичко да е било ОК, но след това може от нещо да си се инфектирала ти или пък съпруга ти. Гъбички се хващат от какво ли не. Хубаво е при бебеправене нещата да са чисти.

Общи условия

Активация на акаунт