Отговори
# 240
  • Още у мъглата ...
Няма как трябва да се отчете момчето  Joy

Дани,как ги измисляш  Laughing
Ми треснала ме е музата тия дни  Mr. Green

Габи ето как е отслабнала Хазал,то три деца да гледаш ич не е лесно,той и Чачко затуй се е стопил и все е изморен и недоспал,те като реват по цяла нощ  ooooh!  Mr. Green

Миличките те, ами да, то лесно ли е с три наведнъж, ама пък така сега могат да си гледат вече кариерата, а свекито и тъщата да си се забавляват с тройката  Mr. Green Joy Joy

# 241
  • Още у мъглата ...
Тука направо ти омекват коленете като го видиш  Heart Eyes

Ама може ли да е толкова хубав бе   ooooh! Heart Eyes То направо греховно хубав  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 242
  • В света на мечтите... ❤
Още малко греховна хубост,Господ да прости мислите ни  Praynig Амин!  Praynig  Mr. Green

# 243
  • Още у мъглата ...
Их, една мнооооого интересна снимка от сета на Приливите  Mr. Green

# 244
  • In a surreal moment!
ох, красота тоз Чаатай, бе , разбива фантазии ...хахаха...агнешко та дрънка  Heart Eyes
ФЕМИР ФОРЕВЪР  Peace

# 245
  • Още у мъглата ...
Още малко греховна хубост,Господ да прости мислите ни  Praynig Амин!  Praynig  Mr. Green

Как го спретнаха на ученик този хубав млад мъж  ooooh!

# 246
  • Още у мъглата ...
ох, красота тоз Чаатай, бе , разбива фантазии ...хахаха...агнешко та дрънка  Heart Eyes
ФЕМИР ФОРЕВЪР  Peace

Икси  Hug Heart Eyes
ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes

# 247
Страхотни колажи..... Whistling

# 248
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ирка,туй за телевизора супер си пасва,много яко  Mr. Green

Хайде един Млад меринджей,дано да ви ареса,ако не ще мислим друго  Wink

Ох, майкоооуууу....колко мат'рял... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 249
За Иксиджъм, спешъл   bouquet  love001

Скрит текст:

В Диспансера след вечерна визитация  newsm78

Скрит текст:

Дани, много е красив Емир/Ча, особено на първата снимка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А за колажите  hahaha Joy Joy smile3532, страхотни казвай какво да те чепим

# 250
Здравейте момичета,
Насладих се 44еп и сега слизам от балкона,за да благодаря на екипа предоставил ми тази възможност.
По принцип съм диспансеризирана от лятото на 2011г.Първо в темата за АФК и от тема1-ва тук.Не пиша,но всяка свободна минута съм с Вас.С Вашите прекрасни колажи,клипчета и разсъждения.
Днес притесних едно от момичетата на лични.Не обичам да досаждам и за това я моля за извинение.
До сега Ренката ми помагаше,но след внезапното и оттегляне не ми остава нищо друго освен да разчитам на Вашата отзивчивост.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТТИ ЗА ПОЛОЖЕНИЯ ОТ ВАС ТРУД!

# 251
ехоооууууууууууу  wavey wavey wavey за малко да се появя,че чок зор бугюн домашната тръстика бе Simple Smileпо едно време си мислех да викна Сахерлита за помощ,ама викам ай от мен да мине шЪ сЪ спра'ям самичка Simple SmileчИ като дойде я пара я некой обици шЪ ми откачи  Joy Joy Joy Joy Joy
къзлар к'ви са тия глозни колажи бе ай ай ай Hugама още искам да зяпам Simple Smileнищо чИ са глозни.....
Габче Hugнерде ми се губиш днес джанъм Hug Hug HugДжейн Hugи на теб честити ти шорти душе Simple Smile ади пак шЪ бягам че  1ironing 1ironing 1ironing ама още малко,после съм бурда Wink Wink Wink
Икс Hugк'во речи душе: ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes

# 252
Здравейте момичета,
Насладих се 44еп и сега слизам от балкона,за да благодаря на екипа предоставил ми тази възможност.
По принцип съм диспансеризирана от лятото на 2011г.Първо в темата за АФК и от тема1-ва тук.Не пиша,но всяка свободна минута съм с Вас.С Вашите прекрасни колажи,клипчета и разсъждения.
Днес притесних едно от момичетата на лични.Не обичам да досаждам и за това я моля за извинение.
До сега Ренката ми помагаше,но след внезапното и оттегляне не ми остава нищо друго освен да разчитам на Вашата отзивчивост.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТТИ ЗА ПОЛОЖЕНИЯ ОТ ВАС ТРУД!

Когато можем свиркай  Wink Wink Wink няма проблеми Hug

# 253
Дани   love001 Габче   love001 к'ъв е тоя сърцетуп дето ми го причинявате с фотките на ашкъма ъъъъъъъъъъ Simple Smileпитам аз и отговор неискам Blushхипертония шЪ ми докарате бе Winkв кардиологично шЪ мЪ приемат зара'д вас Heart Eyesсакън бе сакън newsm17 newsm17 newsm17

# 254
  • Още у мъглата ...
Жани  Hug  Heart Eyes
Тъдява съм, бре  Laughing, спах до късно, малко пазар, поглеж-отглеж на темата, сега малко меркам днешния повод, ама май довечера ще му отделя подобаващо внимание, та те така с мен  Laughing

Ква хипертония пък ти, то ний отдавна тук сме с 300/150  Joy Joy Joy
Ил викаш да н'земи да скочи още  Mr. Green
Ма то тоз сърцетуп сладък един, размазващ  Rolling Eyes  Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт