Отговори
# 135
vesence  напълно съм съгласна за покупките, аз даже съм си направила седмичен бюджет за беба за да не ми се струпва накрая, предпочитам да имам време да си оглеждам и обикалям!
Аз купих вече креватчето от въпросната асеновградска фирма, казва се Арбор, ходих директно до там, ето това е http://www.arbor-bg.com/детско-легло-валери-кошара-люлка-№060cc/. В началото гледах люлки, защото са много красиви,но прецених че е неоправдана инвестиция и после трябва да се чудя къде да я държа.

# 136
Пиле, и аз съм си мислила, че ако можех да прилегна в офиса по обед щеше да е съвсем различно! Ние сме по 2 в стая, не ме товарят силно, но като цяло се изморявам на стола и пред компютъра! Отичат ми краката, ядосвам се в самата работа с номерата на колеги и шефове. Освен това ме обидиха, че ми отрязаха обещано от над 1 година повишение, защото "като се върнеш от майчинство"! Т.е. защото съм забременяла  Sad Явно още не съм го преживяла  #2gunfire
А!!! Ти си с като моите дни точно! Остават ти още 120!!! Hug

Хахаха да и двете вървим заедно с дните, пък ще видим коя ще е първа. Hug

# 137
Момичета, ето ме и мен! Днес получих малко дрешки и така им се радвам.  newsm44 Много сладки! Няма да купуваме дрешки кой знае колко, защото ще ни дадат повече от колкото можем да облечем. Ако и ние накупим всичко, което смятаме за необходимо и ще се заринем с дрешки. Сега е ред да наблегнем на едрите неща, защото другото сме уредили. Все се каня да си направя списък и все не правя, е днес ще се заема.  Hug smile3529

# 138
Здравейте и от мен да се запиша и аз в новата тема

# 139
Здравейте, то не стига, че не мога да смогна да изчета, ами си изтрих и отговорите, сега съм бясна  Twisted Evil Twisted Evil ще се опитам да ги възстановя, но сигурно сега няма да съм толкова изчерпателна  Twisted Evil
За камизолките ние имаме и мисля да ги ползвам, дано да са ни удобни  Simple Smile
pile_5415, честити розови гащи  Hug  bouquet
_matilda_, ти от Димитровград ли си? Аз преди много ходех там, но сега ми е мн далече, направо ти завиждам  Laughing
disni007, Ева не е писала от доста отдавна, поне от 2-3 теми, да не е и повече, дано да са добре  Cry
Клеопатра, дано скоро да мине твоя проблем и всичко да е наред, браво на лекаря ти, а иначе забелязвам, че много неща се отприщват през бременността и при мен е така, особено кожни  Sad
maggito, това ми взучи не като ритане, а като контракции и като са болезнени още повече, отиди на лекар, трябва да пиеш нещо за болките. Аз като усещам бебчето не е болезнено, даже е много приятно  Grinning. Магнезият е с натрупване, не е като но-шпато да те заболи и да го изпиеш, аз си пия магнерота редовно 3 пъти на ден.
Клеопатра, направо съм ти взела думите преди да те прочета  Laughing Laughing
Вилхелм тел, моят лекар ме тегли, мери кръвно, мери ми корема обиколка и още нещо пенпердикулярно на пъпа, пише фундус, не знам какво е точно  Simple Smile, някой ако знае, да ме светне  Laughing, а също пита за оплаквания и т.н, отделно и на ехографа пак всичко мери на бебчето и не ми взема пари на нищо.
ТДИ, ухото още ли те мъчи, мен ми беше минало цял месец не се обаждаше и сега пак почна, откачам направо, аз тогава нали ходих на лекар и се оказа, че ми е запушен канала от ухото към гърлото и ми изписаха капки за нос с които да се надувам и да изкарвам въздух от ухото, тогава стана, но сега нищо не минава и е запушено пак и затова пак ми пулсира и понякога е мноого силно, чак не се търпи  Sad, а за спането бях доста зле, но последните два дни наваксвам и затова не мога да ви изчета, днес съм спала 12 часа и пак ще легна скоро  Simple Smile
Клеопатра, честити дрешки и ние имаме вече предостатъчно подарени и поне тях няма да купувам  Grinning

# 140
Здравейте бамбини  Hug

TDI Ти пак си се развихрила..По-кротко момиче,чистенето няма да избяга...аз имам да оправям новия апартамен, а история и той е за чистене..Тебе ухото мене от два дни един зъб ме боли.Отчупи сеи май другата седмица ще се ходи на зъбар  ooooh!ужасТ  Tired

Кадроваче мерят ти с колко е пораснала матката  Party На последната ЖК обиколката на корема ми е порястнала с 10 см а матката от 19 на 24  Hug
За камизолките с баткото ги ползвах и ми бяха удобни.Хем тогава масово бяха само с връзки, а сега има и с тик так копченца  Peace

Лиленце Cam са супер колички  Peace Разгледала съм три модела от тях и съм очарована  PeaceИ трите модела са 3 в 1 и си заслужават  Hug

# 141
Здравеите и от мен!
Аз рядко пиша 4е все не ми остава време но от работа ви 4ета редовно  Hug
Пиле и аз като теб смятам да работя докато мога, добре ми е на работа. Вярно поизнервят ме пове4ко от обикновенно клиентите но съм забелязала 4е пове4е дни вкъщи и запо4ва много да ми дотяга и 4ак малко се депресирам, понеже ММ е на работа а детето на лятно у4илище и съм сама. Предпо4итам сред колеги и клиенти. Договора ми е до 8 декември което направо е смешно при положение 4е термина ми е на 12. Предполагам 4е ще взема на4алото на декември болни4ен за последната седмица две ако вси4ко е наред разбирасе.  Praynig
Коли4ка аз ве4е ре6их на http://www.outletbebe.es/jane-cross-reverse-formula-strata-2012- … y-p54-p-5043.html намалена е с 40 процента!
Крампите в краката са нещо ужасно, спохождат ме през ве4ер и болката е нетърпима! На 5 съм на лекар и ще настоявам да ми обясни как да се боря с тях.
Желая ви лек и приятен ден!  Hug

# 142
  • UK
Клеопатра честити дрешки  Hug

clertania много хубава количка  Hug

Аз съм в болничен от 12-13 седмица и вече свикнах, излизам на разходки, зяпам из магазините, из нета hahaha мъжа ми, като беше тук и вечер излизахме по хладно на разходки Mr. Green изобщо с всякакъв режим  се свиква Crazy

Със спането вечер какво да кажа различно е, спя си добре, но като стана към 1-2-3 посред нощите до 00 и после дълго сън не ме лови, ама и на този режим му свикнах hahaha къде ще ходя Crazy

# 143
А забравих да ви кажа още нещо  Laughing вчера нашата бебка вече почна да разпознава татко си  Joy Joy. До сега като му чуеше гласа и спираше да рита и ако пипне коремчето пак, а от вчера той си сложи ръката и тя пощръкля, той я махне, тя спира, после той пак сложи и тя пак почва, той й говори - тя рита, той даже и  целува корема -тя пак рита, абе беше много готино  Joy Grinning Grinning

# 144
clertania  Количката наистина е много готина и най-вече не е банална като другита това е нещо различно и ми хареса newsm10

kokona20 Това е хубаво ,че се разнообразяваш.Аз ако трябва да излезна в болничен сигурно няма да мръдна от печката  food002 и като знам ,че трябва да готвя за 6 човека #2gunfire сутрин ,обед и вечер не мерси по-добре да съм си на работа

# 145
clertania този сайт пробвала ли си го, в който е количката?
mihova_rosa благодаря ти за успокоението Heart Eyes

# 146
Коконка, браво, че разнообразяваш ежедневието!  Hug Аз като легна и тогава ми се дохожда до тоалетна и като стана и край - разсънвам се. Докато ми се доспи и пак се повтаря ритуала.  ooooh! Laughing

Кадроваче, нашата маймунка и тя ритка татко си, но обикновено щурее когато сме самички.  Joy

Аз списък пак не си направих.  Laughing Подредих малко и пак съм тук... Вие по определен списък ли се водите или по интуиция, аз все си мисля, че ще забравя нещо и не че след това не може да се купи, но обичам да съм подготвена.

# 147
Клеопатра, аз до скоро не гледах списъци, но наистина се забравят някои неща и имам един на компа от една позната. Сега с него допълвам моя в една тетрадка и отмятам какво сме взели или са ни подарили и какво остава   Grinning

# 148
определено се водя по списък,дори моя списък е изваден от интернет,пригоден за зимни бебоци Simple Smile е,изкушавам се да взема и нещо извън него де Simple Smile но все пак гледам да не "залитам" много от него,ако искаш мога да ти го пратя за да го видиш

# 149
Станислава, много ще бъда благодарна, особено щом е и за зимни бебчета.  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт