Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имате ли някакви приложения за бременност и раждане на вашите телефони?
Как мога да сваля приложения от Google Play, ако срещам проблеми?
Кои са препоръчителните приложения за бременност и раждане на български език?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имате ли някакви приложения за бременност и раждане на вашите телефони?
-
Как мога да сваля приложения от Google Play, ако срещам проблеми?
-
Кои са препоръчителните приложения за бременност и раждане на български език?
Има много добри приложения на български, но за да ги намерите, можете да се консултирате с други потребители или да потърсите информация в интернет. Обикновено тези приложения могат да бъдат намерени в специализирани магазини за приложения или през уебсайтове, които предлагат съдържание на български.
-
Какви са мненията за детските колички във форума?
-
Какви са препоръките за избор на детска количка във форума?
Явно още не съм го преживяла 

Много сладки! Няма да купуваме дрешки кой знае колко, защото ще ни дадат повече от колкото можем да облечем. Ако и ние накупим всичко, което смятаме за необходимо и ще се заринем с дрешки. Сега е ред да наблегнем на едрите неща, защото другото сме уредили. Все се каня да си направя списък и все не правя, е днес ще се заема.

. Магнезият е с натрупване, не е като но-шпато да те заболи и да го изпиеш, аз си пия магнерота редовно 3 пъти на ден.
ужасТ 
На последната ЖК обиколката на корема ми е порястнала с 10 см а матката от 19 на 24 

мъжа ми, като беше тук и вечер излизахме по хладно на разходки 

и като знам ,че трябва да готвя за 6 човека