Отговори
# 165
Станислава, благодаря за списъка.  Hug Hug Hug

Дарка, моите са си меки, първа бременност ми е нямам с какво да сравнявам, но са си меки.

Вилхелм тел, аз не знам какви са тези хемороиди, само знам, че сърби, ама дали бих го познала - едва ли. Не можеш ли да си преместиш часа за ЖК за да може все пак да те види и да ти препише нещо.  Hug

# 166
  • София
Ами, аз гледах в нета и четох - това е, няма грешка, хемороиди се получват понякога от налягането в матката при бременните. По картинката си прилича. За АГ имах час за този вторник и ми се обадиха в последния момент, че имал спешна операция и ми дадоха час чак за другия четвъртък, попитах ги дали не може по-рано - нямал часове! Но си купих свещички Прокто-гливенол, които могат да се слагат след първите 3 месеца на бременността и следобед ще си сложа, няма как. Също си купих мокри кърпички за хемороиди, да видим. Все на мен тия неща, добре че засега всички са лечими и не застрашават сериозно бебата ми  Heart Eyes!
Вече и на мен почва да ми се иска да гушкам малкото сладко момиченце и да видя, че всичко му е ОК.

# 167
Здравейте мами,
От много време не съм писала, а само ви чета. Моя малък мъж не спира да ме рита.  Embarassed До момента съм качила 12 кг, а преди бях заветните 44... не спират да ми пукат колената и глезените, но пък иначе се чувствам добре. Относно гърдите сега ги усещам по меки, но ми ми се налага пак да си купувам нови сутиени. Преди да забременя бях чашка C, до преди 2-3 седмици бях Е, а сега пак ми изскачат... Чувствам се като дойна крава

# 168
  • UK
Привеееет Hug
вчера като се разхождах си купих една студена водичка за пиене и резултата днес е налице, носа тече и ме наболява гърлото леко! Как можах така да се подредя сама #Crazy ooooh!
И сега какво мога да пия???Освен, че се залепих до буркана с мед  hahaha hahaha hahaha hahaha

^Darka^ моите са твърди  Crazy също!

Вилхелм Тел

аз  незнам какво е туй чудо и дано никога не разбера Praynig Но все пак, защо не се консултираш с док или с някоя акушерка за него, че има разни мазила за хемороиди,но кои са подходящи за нас newsm78

Станислава Димовска-Текьова Огромно благодаря за списъчето!   bouquet

Клеопатра Hug ти какво си мислиш, че аз не рева ли Crazy аааа нон стоп рева, пълня водоизточници всякакви  Joy Joy Joy Joy

# 169
За нищо,дано ви е полезен Simple Smile При мен няма промяна в твърдоста на гърдите,но до миналата седмица зърната ми бяха много болезнено чувствителни  Cry едва си слагах сутиен,вие мажете ли ги с нещо?някъде бях чела че е добре от сега да се мажат,за да не е болезнено когато дойде времето за кърмене

# 170
Вилхелм тел, надявам се да не разбирам какво е хемороиди, но да ти кажа не си мисли така „все на мен ли„ , защото и аз съм с проблеми от началото та до сега, но недей да падаш духом, важното е всичко да е наред за напред мисли положително.  Hug

Фаркуна, аз вече не сменям сутиени, защото ми омръзна взех си такъв тип, който е спортен и се разтяга много и си ходя с него, но и него си напълних, не са ми големи гърдите, ама малко по малко растат, сега трябва да си взема М размер.  Simple Smile

Коконке, не съм си и помислила, че си спряла! Ама да спираш вечеее, не тормози и госпожичките! Яяя, голяма жена си я се взимай в ръце, не те е зарязал, че да плачеш толкова, сякаш никога няма да се върне..  Hug Hug

Станислава, аз с нищо не мажа, но моите са малко изменени някакви странни, не сам и чувствителни на този етап, но това откакто спрях да ги мъча да ги слагам в сутиен.  Laughing Сега са ок.  Whistling

# 171
  • София
Вилхелм тел не бъди черногледа, аз гледам да игнорирам подобни мисли .. всичко ще бъде наред- така си повтарям ..
Сега си идвам от обиколка на един магазин Вис Виталис за детски стоки .. .. Има всичко за бебето от колички и легла до чорапки... На бързо го обиколих , добре че ме светнаха за него - на 10 минути от нас е. И сигурно повечето неща от списъка ще ги взимам от там.... Поне тези по -дребните със сигурност.. Още нзм каква количка да избера newsm78 , много се колебая ...... Иначе имаше толкова сладки съвсем миниатюрни дрешки ,че да се разтопиш само като ги видиш Party

Имаше някакви колички , които се трансформирали - някой знае ли удобни ли са или е най- добре с отделни кошове като си взимам комбинирана.. Тя продавачката ми обяснява ама да си кажа честно нищо не схванах Laughing , то трябва да го видя... а и нещо не си го представям ...

# 172
Здравейте момичета, днес нещо не ми е добре, астмата ми е много зле, но май е предизвикано от настинка, защото и гърлото ме дращи и ми се гади, абе много ми е лошо и гадно. Иначе една приятелка идва у нас и ми донесе корито за бебка със стойка, доволна съм , после излязохме на сладкарничка и после по магазините, аз едвам се дъжах, че ми е зле ама успях да издържа, купих само една дрънкалка жирафче за малката госпожица  Grinning
Вилхелм тел, стига с тея болести по децата, че и аз като чуя и почвам да ги мисля, моля те недей така, на всички ще са живи и здрави  Simple Smile За хемороидите аз имам един от малка и не ме притеснява моного, но понякога прокървява, като цяло трудно се махат даже почти никак, може с крем нещо или свещички, но не знам дали е трайно лечението. Не е хубаво да имаш запек, през бременността от това се получават най-вече.
Дарка и аз така се схаващам, много е гадно  Sad, а гърдите ми са меки.
Аз си мажа гърдите, но не и зърната, мисля, че чак след 8-ми месец се мажат, защото като цяло не е хубаво да се пипат сега зърната, понеже придизвиква контракции.
Чарминг, нашата количка се трансформира, с един кош е и става за всякакви позиции, на мен ми изглежда добре, още не й разбирам, но мъжо много бързо я разгада и на него ще разчитам да ми я гласи Simple Smile

# 173

kokona20 Аз съм така от 2 дни и не се търпи. Купих си от аптеката Тантум Верде спрей и таблетки за смучене Прополки и още на следващия ден ми отмина гърлото.но мен адски много ме дереше,относно за носа не ме питай 2 нощи не съм спала като хората никакви капки не смея да си слагам.Вчера майка ми се обади и ми каза да си сложа две памучета напоени с ракия така и направих.Е доста ме щипеше,но се търпи....е имаше някакъв ефект едната ноздра само ми се отпуши слагах си и морска вода , но тя не помага според мен. От толкова силно духане на носа днес и кръв ми потече,но какво да се прави......ще търпя,но дано не стана по-зле.

# 174
Днес за пореден път се убеждавам, че частните клиники са си части! Не може да ме спукаха от обикаляне и да ми чоплят това направление да ми губят времето цял ден, а накрая да ида в частната так-так и утре сутрин съм на хирург. И не само това ми направи впечатление, влезнахме само до регистратурата, но ни накараха да сложим от тези найлонови терлици. Така трябва да е навсякъде все пак е болница!!  #Cussing out

# 175
Къдроваче  точно от тук съм  Simple Smile значи знаеш за какво става въпрос  Wink
Клеопатра  във всички болници трябва да е така но уви, в някоя друга държава. Въпреки че в болницата която аз съм си избрала (държавна) достъпа вътре е забранен. Никой не пискат. Даже по терасите на стаите има приспособени въженца  Mr. Green ако някой нещо ти носи та да си го вземеш, а ако неможеш някоя от сестрите ти го носи на крака  Crazy
Аз да ви се оплача, незнам на някоя от вас дали се е случвало обаче бебчо ме ръга някъде яко и целият крак ми се схваща. Потбутвам го да се измести ама той след малко пак се връща  #Crazy

# 176
  • София
Звучи сякаш засяга някой важен нерв! Само това мисля още не ми се е случвало, но има време  Laughing
За гърдите - моите са си меки, но са малко по-големи, мажа си целия корем и целите гърди със зърната с 3 вида масла, в зависимост как си чувствам кожата. Нито едното мазило не е много скъпо, но от всичките съм доволна. Днес си взех и  бадемово масло от аптеката за 2 лв. Ще го изпробвам и него. Засега нямам някакви видими белези, освен едно тъмно петно под лявата гърда и едно на лицето, малко под носа. Надявам се че след бременността ще отминат и те.
Лека нощ от мен, момичета, дано всички спим тази нощ добре! Аз напоследък от 3 до 5 съм в режим бодуване, но днес не спах следобед и дано не се будя за толкоз дълго.

# 177
Дами, обикаляхме сега едно левче да си взема тетрадка за лекциите, че не ми се даваха 3-4 лева за една тъпа тетрадка, та от там си намерих 100 листа за 1.10, но по-сладкото беше едно лигавниче.  Heart Eyes Сега към средата на месеца очакваме да ни донесат всичко необходимо, но нямаше как да не взема това сладко розово лигавниче с тик-так копченце само за 1.80.  Mr. Green Някои от вас не са купували и нищо, но изкажете мнение относно ваничките. Каква мислите да закупите анатомична или обикновена. Аз мисля да е обикновена, ще се ползва по-дълго. Просто ще купим анатомични дъна, които са универсални за всяко коритце.  baby Много ще е от полза да поговорим и за термометрите според мен. Вие какъв мислите да вземете за измерване на телесна температура?  Whistling

# 178
Вилхем тел и аз това си мисля. В понеделник като ида ще питам да видим дали може да се установи  Wink

За ваничките и аз съм за обикновена и отделно такава анатомична стойка. Онзи ден ми се наложи да изкъпя племенницата в нейната вана. Помислих си как ще приключим с къпането, че като види вода и все едно вижда милион бонбона. Обачее, какво имаше ваната на дъното  Naughty сифончеее  Laughing просто като го видях и паднах. Ами доста лесно приключихме с къпането понеже водата изчезна за нейно учудване  Whistling
А като споменахте за гърдите ами пипнах си ги , ам средно твърди са или по скоро средно меки хаха  Mr. Green
За термометрите нищо не мога да кажа. Ще ми бъде интересно какво ще споделят мамите с опит

# 179
за ваничката и аз искам обикновенна + стойка  Hug а гърдите ми първите 3 месеца нед Hugваха да ги пипна  #Crazy а сега  са меки ии не ме болят  Peace за термометрите още незнам защото изобщо не харесвам електронните винаги дават различно и ще търся някакъв по качествен Thinking

Общи условия

Активация на акаунт