Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имате ли някакви приложения за бременност и раждане на вашите телефони?
Как мога да сваля приложения от Google Play, ако срещам проблеми?
Кои са препоръчителните приложения за бременност и раждане на български език?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имате ли някакви приложения за бременност и раждане на вашите телефони?
-
Как мога да сваля приложения от Google Play, ако срещам проблеми?
-
Кои са препоръчителните приложения за бременност и раждане на български език?
Има много добри приложения на български, но за да ги намерите, можете да се консултирате с други потребители или да потърсите информация в интернет. Обикновено тези приложения могат да бъдат намерени в специализирани магазини за приложения или през уебсайтове, които предлагат съдържание на български.
-
Какви са мненията за детските колички във форума?
-
Какви са препоръките за избор на детска количка във форума?
, ама тя май и рецептата си беше пипкава, а аз не се усетих навреме. Та ги белиш тези тикви, та ги изкормваш с лъжица, та стържеш сирене, та ги пълниш, то изпада, после пък ги овалваш последователно в брашно, яйце, галета и настърган кашкавал и ги печеш. Да видим сега стават ли въобще за ядене

Аз пак като кукумявките посред нощите..ама не мога да спя.Днес ходих на ЖК..още с 1 кило отгоре..вече станаха 8, ама къде ги качвам не знам..това да е.Не устоях. Си платих ,за да видим бебе,че два месеца почти не съм я виждала.Продължаваме да сме седалищно та ще видиме какво ще се прави ако не реши да се извърти.

Ако си писала, а аз не съм видяла извинявам се, но вече може и да е решила да ме хване някаква упойка.