Отговори
# 435
  • Варна
здравейте и от мен нова съм но реших да се включа Simple Smile виждам че проблема с името не е само при нас и тъй като не исках бебето  да е на името на свекърва ми защото не получих никаква подкрепа от нея  а таткото държеше да е на някой от неговото семейство реших да го кръстя направо на него  Никол Grinning и така запуших устите на всички Wink за коланите аз не съм шофьор но и като се возя не слагам а за секса изпитвам желание но мъжа ми пътува така че на тоя етап си оставам само с мераците като дойде ще му мислим  Grinning Grinning сега имам да качвам хемоглобин и да се боря с болки в кръста

# 436
Ние с ММ ще кръщаваме на свеки. Въпроса е, че с Г няма голям избор, а тези които харесвам са вече заети от поп-фолк бранша.  #2gunfire Както и да е... спрели сме се на Галена и гледаме да се абстрахираме от адашката и.
За тези, които се оплакват, че никой не им прави място, какво да ви кажа, никога ама никога не съм предполагала, че има толкова прости и мързеливи хора, които мислят само за себе си. Аз наистина още (слава Богу) нямам нужда да ми правят място, защото се чувствам добре, ама.......все пак се ядосвам много.  #Cussing out
За шофирането, скоро си купих кола и вече карам  Grinning ще видим до кога, предполагам, че към края на октомври ще я вкарвам в гаража за зимата  Grinning

# 437
Това с коланите е много забавно, мен се скъсаха да ме спират и само като видят корема и им става неудобно, добре че сме в малък град и вече ме научиха  Joy
Името баткото го измисли - Мартина, няма да е на никой кръстена.
Секс си правим като за последно, че като се роди беба месец  и половина няма да ни огрее  Blush
Сега правим ремонт на новото жилище и времето ми просто лети, няма да разбера кога ще ми дойде термина.
Мамите с болнични, за колко дни ви дават от ЛКК? Че аз сега си взех първия ама много ми на никъде дните.

# 438
  • UK
disni007 аз от месец юли съм в болничен, моите са от АГ, което ми води ЖК и са по 30 дни, така ще е  докрая Hug
Например този сега за м. септември ми е от 02.09 до 01.10

# 439
Ох с тия имена каква борба беше..и в крайна сметка извоюваха само промяната на името,но не и на човека, на който ще кръшаваме.Исках да е на никой, но ММ като каза "не" и край NaughtyТа ще го кръстим на свекъра, живот и здраве PeaceВсички заслужават, но понеже синът ми е кръстен на бившия ми свекър,въпреки че стана случайно тъй като така ило иначе това щеше да еимето,съжалявам защото и грам не заслужаваше и все още не заслужава #2gunfireИскаше ми се да е на никой, за да не се чувстват зле моите родители...майка ми толкова ни помага.От 4 мес. Сме се натресли тук защото трябваше да се пазя, аи още де,работи,слугува ни,готви ,пере,убива се покрай нас...ама и ММ е прав няма вина за първия ми брак и ,че така. Естанало.На техните това ще е първо внуче,живот и здраве, а и той като син се чувства задължен от уважение,тъй като има сестра и най-вероятно едн ден тя на своите свекъри ще кръщава...Иначе и от двете страни претенции нямат за име,само свекъра се по задява,ама покрай майтапа да си кажем мистичната ,че и нашата работа  Joy

И аз съм шофьор и до преди седмица слагах колан,но вече абсурд NaughtyНяма начин да сложа много ми пречи.
 Секс от 7 месеца не знам какво беше това,ама няма начин ще се търпи...в началото ми беше терсене,ама вече даже не се сещам.
За болничните-моя ми ги дава по 30 дни.Само веднъж 20 ,за да избегнем отпуската му и да ги нагласим ,за да може да ми ги продължи.Сега най-вероятно пак ще и ма някакви наглася ли, тъй като др месец вече по живо по здраво ми е 45 дневния.Не се притесняввяй колко дни са, въпроса е дя се засичат с предния,да няма прекъсване  Peace

# 440
Това с коланите е много забавно, мен се скъсаха да ме спират и само като видят корема и им става неудобно, добре че сме в малък град и вече ме научиха  Joy
Името баткото го измисли - Мартина, няма да е на никой кръстена.
Секс си правим като за последно, че като се роди беба месец  и половина няма да ни огрее  Blush
Сега правим ремонт на новото жилище и времето ми просто лети, няма да разбера кога ще ми дойде термина.
Мамите с болнични, за колко дни ви дават от ЛКК? Че аз сега си взех първия ама много ми на никъде дните.
болничен за 30 дни,повече и да искаш наведнъж не може да ти се издаде

# 441
Rosinkaaaaa, на мен досега не са ми записвали тонове  Sad
Клеопатра, не се притеснявай, че бебчето е дребничко, важно е, че всичко е наред  Hug
mimitooo23, добре дошла  Hug  bouquet

# 442
и на мен до сега не са ми записвали тонове  Thinking Thinking Thinking

# 443
  • UK
И на мен, тонове не са ми записвали, даже не са ми и споменавали, ама в понеделника съм на ЖК и ще го питам тоя ми ти доФтор hahaha

# 444
ние също си праим ново жилище само наше си,мн съм доволна понеже на тия години да напраиш от никаква си сграда къща за живеене си е чудо..а за секса внимавайте от личен опит споделям както ми нямаше нищо изведнъж,като контракции получих.

# 445
Кадроваче, ама изобщо не се тревожа, че е дребничка, доктора ми предполага късна овулация, а и аз съм дребничка, та е добре да не е 4-5 кила.  Laughing В норма си е душичката, няма място за тревога.  Heart Eyes Ти как си? Какво стана с тази астма??  Hug

# 446
Момичета, и на мен не са ми мерили тонове още - май се прави в 9тия месец  Rolling Eyes За имената - при нас поне няма изисквания от страна на бъдещите баби и дядовци да се кръщава на тях, но това не прави изборът по-лесен. Ние харесваме Калоян, Момчил, Драгомир, Михаил, Симеон, Теодор. Накрая може и съвсем друго нещо да измислим. За секса - правим по 1-2 пъти на седмица.. аз вече не се чувствам особено секси с корема си, а и не мога да се отпусна изобщо.. а сега с тази скъсена шийка не мисля да рискувам. За коланите - аз си слагам, защото се чувствам по-сигурна, а на моменти ако се почувствам некомфортно, го махам.

Леле на това колко се смях с глас  Laughing Laughing Така им се пада, като много знаят да обсъждат
Веднъж така на един светофар някакви момичета от един микробус са застанали до мен и ме зяпат и обсъждат и разбира се нещо ми беше едно такова нервно свалих си прозореца и им казаха : ,,Момчета какво гледате знаете ли колко свирки съм направила за такава кола''

# 447
Абе,момичета,така като ви чета и почвам да се чудя защо досега, като са ме гледали,не са ми споменавали нищо за теглото на бебето,шийки мийки и такива неща smile3506 Само ми казват,че всичко е наред,в норма е,бодат ме за изследвания разни и това е.

# 448
на мен на всеки преглед ми казват бебето колко тежи и колко см е

# 449
Лекари какво да ги правиш box Все са едни лаконични и когато си информиран за дадено нещо (да живее виртуалното пространство)едва ли не се правиш на по-компетентен от тях и ти се отвръща троснато:"В интернет не се рови,че ще се вкараш в някой филм!"

Общи условия

Активация на акаунт