Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имате ли някакви приложения за бременност и раждане на вашите телефони?
Как мога да сваля приложения от Google Play, ако срещам проблеми?
Кои са препоръчителните приложения за бременност и раждане на български език?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имате ли някакви приложения за бременност и раждане на вашите телефони?
-
Как мога да сваля приложения от Google Play, ако срещам проблеми?
-
Кои са препоръчителните приложения за бременност и раждане на български език?
Има много добри приложения на български, но за да ги намерите, можете да се консултирате с други потребители или да потърсите информация в интернет. Обикновено тези приложения могат да бъдат намерени в специализирани магазини за приложения или през уебсайтове, които предлагат съдържание на български.
-
Какви са мненията за детските колички във форума?
-
Какви са препоръките за избор на детска количка във форума?
виждам че проблема с името не е само при нас и тъй като не исках бебето да е на името на свекърва ми защото не получих никаква подкрепа от нея а таткото държеше да е на някой от неговото семейство реших да го кръстя направо на него Никол
и така запуших устите на всички
за коланите аз не съм шофьор но и като се возя не слагам а за секса изпитвам желание но мъжа ми пътува така че на тоя етап си оставам само с мераците като дойде ще му мислим
Както и да е... спрели сме се на Галена и гледаме да се абстрахираме от адашката и. 

Та ще го кръстим на свекъра, живот и здраве
Всички заслужават, но понеже синът ми е кръстен на бившия ми свекър,въпреки че стана случайно тъй като така ило иначе това щеше да еимето,съжалявам защото и грам не заслужаваше и все още не заслужава 

Ти как си? Какво стана с тази астма??
Само ми казват,че всичко е наред,в норма е,бодат ме за изследвания разни и това е.
Все са едни лаконични и когато си информиран за дадено нещо (да живее виртуалното пространство)едва ли не се правиш на по-компетентен от тях и ти се отвръща троснато:"В интернет не се рови,че ще се вкараш в някой филм!"