Домакини/епизод 18/

• 45 195
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Нямат ли край тия болести?

# 556
Добро утро, дами! Днес или утре ще дойдат да оправят фурната, три пъти урааа!  Party

Мари - благодаря за кафето! Ако мога да направя нещо или да кажа нещо, за да намаля болката...  Hug

НадинHug за закуската!   bouquet Как е в Бургас? Става ли за плаж?

Славче - вече сме климатизирахме, малко по малко влизаме в дъждовния период, още не вали де, но е едно все мрачно, а и леко захладня!

Луси - Честит ти рожденник, жив и здрав да е! За Миленка дали може да е от този двоен бъбрек или пък от щитовидната?  Thinking

Хортензия - това с гърлото е ужасно, само един път съм имала ангина и не искам да си спомням... Sad

Тити - всяко зло е за добро! Не се ядосвай, но какво може да се направи в случая? Мъжът ти може ли да направи пълномощно в Лондон и да го изпрати или трябва да се върне? newsm78

Бонболина - а нещо пасирано, по-рядко, че да може да го пие със сламка? Само пилешки бульон например? От приятелка знам, че това се получава често при малки деца, дано мине скоро! Hug

Валерия - след като имаш помощ за децата, не може ли с приятелка да отидеш някъде? И ти имаш право на почивка!  Peace

Баба Яка - синът ти какво тренира? Пропуснала съм нещо...

Мама коко - ще са наред резултатите! Ама като се знам, и аз бих се притеснявала, докато ги получа. Hug

Марче - ето ме първа на проверката! То при вас нали скоро ще е вечер? Само зеленчуци ли купи от Гръцко? Баклавички, нещо сладичко като за душата?  Hug Heart Eyes

Коконче - ти как си? Кога се връща половинката? А количка намери ли?

Поздрави и целувки на останалите? Фортуна, Дарилчето, Ангелчето... губят се нещо.

# 557
  • при късмета
Бонболина  Sad да се оправя малчо. Смърфи е дала добра идея, направи й някакъв рядък бульон и го пасирай, нали трябва да хапне нещо. Милото направо му съчувствам
Хортензия ти пооправи ли се?
Куини пак се загуби, Вио и ти драсни нещо
Това време е отвратително, така духа, че детето не ще да излезе. Искам си жегатаааа  #Cussing out

# 558
  • Бургас
Бонболинка,моят Ванко имаше като бебе такова нещо и го мазаха с гранофорин май беше.Едно гадно,зелено нещо,само стоматолозите ги имат.Минава от това.

Луси,не плачи,мила!Ще поставят диагноза на детето и ще се оправят нещата.Честито на мъжа ти,въпреки че не ти е до това.

Аз пък утре ще водя Иван на кожен лекар.Излезе му преди време едно черно топче с връх на ръката и той каза,че има чувството,че расте навътре.Някой да знае нещо?Много ми е притеснено.

# 559
Да ви покажа с какво се занимава едно от децата ми http://www.youtube.com/watch?v=nbHWyfEQmjI
момчето с дългата коса е мое  Simple Smile
Не се стърпях  Embarassed

# 560
luss това за двойния бъбрек потвърдено ли е или е само предположение на докторите.
Не плачи, не тревожи детето допълнително, всички ще стискаме палци да не е нещо сериозно.
Отпразнувайте някак рождения ден на мъжа ти, въпреки че надали ви е точно до това.

bonbolina скорошно оздравяване на малката. Пробвайте с по течни пасирани храни, дано да може да ги пие, че ще се стопи детенцето.

Смърфиетка
сина ми тренира голф. Под подписа ми има сайта му. Няма да го пиша тук, да не се сметне за реклама (че рекламирам сина пред младите мацки  Laughing) Скоро ще започне отново и айкидото, но на първо място е голфа.

Много болести нещо има този месец. Днес бяхме до училището му и много от съучениците му (че и майките) са с някакъв стомашен вирус, ужас.

# 561
  • София

Марче - ето ме първа на проверката! То при вас нали скоро ще е вечер? Само зеленчуци ли купи от Гръцко? Баклавички, нещо сладичко като за душата?  Hug Heart Eyes
А, само зеленчучки не съм купила, а много други работи. Тези хора, там в Гръцко имат удивителни хранителни продукти, та пазарувах като за световно.  Винаги, винаги купувам сирене, кашкавал, тази година и брашно и ориз, боб, сладко от портокалови корички, смокини....каквото видях купих. М, ми каза, че и с камион да бъда пак ще го напълня багажника. Така, както си се разхождах из Солун попаднах на чанта, обувки и някоя и друга блуза, пуловер....винаги има какво да купя. За разлика от нас, там хубавите магазини, т.е. моите магазини процъфтяват. Интересното е, че и номера имат, а казват, че в онези магазини нямало номера, италианските де, имат, имат... и кашмир си намерих. Съжалявам, ако досаждам, но там намалението е сериозно, истинско е. Тук, при нас един кашмирен пуловер го намирам за около 200€, а там го намерих само за 70€. Намален сериозно. Бях късметлийка с парцалките.
Другарки мили, казах ви, че очаквам на ЛС да завалят адреси. Бъдете така добри, както бях аз до момента, за да си изпълня поръчките ви подобаващо.  Казах ви още, тази вечер всички на отчет, да ама не.  Няма никой!!  Crossing Arms Искам да приключа с тази си дейност и да ви пратя гелчетата. Така че....да не се ядосам.  Naughty Коконо, дай ми адреса на който си в момента, няма значение къде си и не ме интересува. Знаеш, че пратките пристигат за един ден, днес ги пращам, утре ги получаваш. Така че, изобщо не  е проблем къде се намираш в момента. Искам да си свърша работата. Не забравяйте и тел. номера за да ги посоча за да ви търсят. Само Мари, беше така точна и веднага разбра за какво иде реч. КазАх!!
PS Пускам още снимки в онази красива тема, може да ги видите, ако желаете. Така и не разбрах, как се пуска линк към съответната тема...мнооУ съм захлЮпена. Ай,  до скоро!  Simple Smile
PS 2, сетих се още нещо...за Бонболинка. Ако може детето ти да пие със сламка това е прекрасно, защото можеш да пасираш супичката и със сламка да я изпие. Така няма да се мъчи да дъвчи, а направо в гърлото, като водичка. Ще ви мине, но е много мъчително.
Людка, ти направо ме принесни с тази температура на Милена. На всяка цена търси  читав доктор. Това не е добре. Ще се оправи, но да имаш нерви и търпение.  ooooh! Успех! ЧРД на мъжът ти. Да е жив и здрав!
До къде стигна нашата идея прекрасна, предложена от Дарил??????????

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 01:22 от marche14

# 562
Бонболина бързо оздравяване на детенце!Каква е тая болест за сефте я чувам?
Хортензия скорошно оздравяване и на теб!Май и аз ще се тръшкам.Синозит ме мъчи.Тоя нос тече та спирка няма,боли ме глава нон стоп.Друсам се с чайове.
Утре мисля да посетя лекарката.То слагам всякакви боклуци клеева  тинктураи физ.разтвор,сребърна вода.
Някой ако знае лек да каже.

# 563
Добро утро Simple Smile

Аз тази седмица съм вече сериозно на въртележката .Имам и малка промяна в работното време та сега тази седмица съм от 7 ч и имам време да ви навестя , че вечер съм много изорена и мога само да изчета написаното .
titi888 много неприятно това с пътуването , дано бързо се разрешат проблемите.
marche14 страхотни снимки, радвам се че си си изкарала добре.
luss дано вече се разбере каква е причината за температурата.
Дарил , Валенцето нещо не са се разписвали , или  аз съм съм пропуснала ?
Всички болни бързо оздравяване Simple Smile
Аз преди време систематизирах една тема с бабини лекове , ако искате ето вижте може нещо да помогне http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=674729.0

# 564
  • София
Добро утро..., все ме изпреварвате с закуската Peace

благодаря за закуската и кафенцето...

Отивам да събуждам юнака... Хич не му харесва в училище  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сложили са го с момичето, което го щипе и той казва - ще й връщам  Laughing Laughing Laughing
казвам му - недей, момиче е... А той...- не е шега работата ... много боли  Joy Joy Joy

Днес на Миленка пак ще взимат кръв на хормоните и урина...  Ще дам за левкоцити и за утайката... Трети път за месеца.... Последен път беше на 2.09... Двоен бъбрек не е страшно, просто бъбрек има 2 торбички - не е аномалия, вродено е... Среща се...  Педито отказа направлението за кръв... За какво плащаме тези здравни.... Трети месец изследванията ми надвишават 150 лева...

Айде, стига с мен... Успешен ден на всички...

Миленка реши да отиде на училище... Няма да я спирам, да прави каквото иска... Няма да я тормозя с ученето... Каквото изкара детето...

# 565
Добро утро  Hug

# 566
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте и днес... Hug

# 567
Добро утро  Hug
Люси, дано всичко се оправи с Миленка. А Петьо ще свикне, няма къде да ходи  Wink
Тити, много неприятно това с документите.
Марче, ще ти пиша адреса за гелчето, ей сегичка.

# 568
  • София
Резултати от гърлен и носен секрет са добри - няма нищо...

След 15:00 ще има резултат хормонален...

# 569
Добър ден !
Бързо  оздравяване на  всички  Hug
Закарах  баткото  днес в градината  и докато му обувах пантофите  на пейката,една  баба  до мен  си кара  внучката  и е чух  как  казва  на учителката,че кашля,сополива и има т ,ако вдигне Т пак  да се обади  #Cussing outна какво прелича това,ако е нямаше учителката,така  хубаво щях  да е насмотам  тая бабка  #2gunfire #2gunfire
На две мами  от другата  гепа децата  болни,няма и седмица  как  са почнали, ще видим  ние  дали няма да прихванем.
Сега ще готвя и като се наспи  малкия, изчезваме навън.

Общи условия

Активация на акаунт