Домакини/епизод 18/

• 45 182
  • 736
  •   1
Отговори
# 600

Добро утро  !  Hug

Коконче,карай го  по-спокойно,че бебките усещат  всичко .Бъди спокойна, за да са и те после спокойни бебета. Аз с малкия като бях бременна, много се дразнех и нервех-резултата  ревльо от класа .

Лус, стиснати палчета за  вас  и бързо да се разбере  от какво е това и Миленка, да е силна,както и много търпение
Контеса, честито  !  Party
Мари,мерси за кафенцето, аз откакто карам баткото на градина  пия по сумати кафета на ден. първо с мамите от градината  в едно кафе,после със съседката, абе човек без работа обикаля.Ама рахата  скоро ще ми свърше,като  дойдат документите.
За всички  който съм  ви пропуснала Hug

# 601
Добро утро и от мен  Hug
Днес ми е нещо нервно от сутринта  Sad Имам проблеми с вълната с , която работя  Sad Вече месец не мога да намеря от къде да купя бяла дарачена вълна , а цветната пуска боя (бял шал с малко зелено стана на зелени петна ) Уф оплаках се   Sad
Стискаите палци днес извикаха сина ми на снимки в Под прикритие дано всичко мине добре .
Бързо оздравяване на болните  Hug

# 602
Добро утро!
Контеске, честито и весело изкарване!
На всички - хубав и усмихнат ден!
Коконке, пиши:-).

# 603
Марче, току - що получих смс от Еконт, пратката е пристигнала. След малко ще отида да я взема  Hug
Надин, стискам палци.
Моите прозорци плачат за чистене, обаче аз хич и не ги чувам. Не знам как ще стане с тоя тумбак да се качвам нагоре - надолу, да чистя, да мия....Мъжът ми пък горкия хич го няма по тая част. Чудя се вече, срам - не срам, дали да не си извикам някоя жена да ми помага в домакинството  Thinking

# 604
Вио, да кажа за Мундисала - количеството, с което намазвам 4-те кътника в момента е колкото 1/3 грахово зърно.

# 605
Добро утро момичета, вкусно започва деня с хубаво кафе и палачинки, че и торта мярнах.

Контеса да пуснеш снимки от дипломирането и най-вече от езерото Лохнес. Може и чудовището от Лохнес да ни снимаш.

На всички прекрасен ден, аз отивам да правя бамя и домати за зимата, да има да се яде. Днес ми е едно такова спокойно и весело без причина.

# 606
Коконка защо си нервна?
Контеса честито дипломиране!
Не тъжи,ще има време да севидим Hug
А за пълномощното няма тън мън.Не пускат без.Прави са.
Мм е изкарал ново.Ще направя повечко копия.
Дарил защо не видиш в грабо сайта?Аз взех за 50 лв 2 часа с аниматор,пици и сокове.
Доволна съм.
За вълна има специализирани магазини от едно време за одеала,юргани и т.н.

# 607
Вио защо не си вземеш има едни гъби с дълги дръжки точно за прозорци или извикай фирма да ти ги почисти.
За синозита ходих на лекар изписа ми разни нещица и съ малко по -добре.

# 608
  • Талант на 2012,2013 г.
Днес Марчето ми стопли душичката.

Благодаря ти, Марче... Hug

За теб...

Скрит текст:

# 609
И аз да се разпиша!Добро утро или добър ден  Simple Smile
Бебчо си дремва и аз седнах да ви прегледам.
Коконче,не се притеснявай и го давай по-спокойно,че бебетата усещат,а ти си с близнаци-пази се повече.
Лус,стискам палци скоро да откриете причината за Т на Миленка  и да не е нещо сериозно.
Тити,много е неприятен синузитът.Моят мъж страда от него,миналата зима ходи на някакви нагревки и от тогава не се е оплаквал.Дано да няма зимата пак проблеми с него.
Вио,почивай си повече.Аз чаках майка ми и мъжо да чистят,аз не се напрягах много-много,че не е шега работата.
Контеска,честито дипломиране.И спокойна почивка ти желая.И аз чакам снимки на чудовището  Laughing
Надин,стиснати палци и на теб  Praynig
Забравих да благодаря за кафето и палачинките   bouquet
За всички,които не споменах поименно  Hug Hug Hug

# 610
  • UK
Благодаря ви момичета  Hug
всичко е наред, простооо едно такова ми е тъпо, чета си ви редовно, но не ми се пише Crazy
Цяла седмица ми се яде кекс, ама домашен Crazy ей, е най-накрая се наканих да си направя по някаква нова рецепта на една приятелка на мама, пече се, надявам се после hahaha да става и да се яде Mr. Green ммммм Joy

# 611
  • София
Добър ви ден, красотници!
Благодаря за кафето, закуската, но последното ще го прескоча. Благодаря от тоз разкош, щото съм качила два кг от почивката и не е хубаво. То след толкова сладкиши изядени от мен, няма начин да не се освиня.
Мари,  Hug. Благодаря ти за цветята. Малко радост исках да ти създам, малко.
Людачка, токсиплазмозата и мононуклеозата са инфекции.  Лекуват се. Така както ни пишеш, също ми мислих за мононуклеоза. Не е страшно и ако е това бързо ще се оправите. Не ми се вярва да е токсиплазмоза, защото би трябвало да имате животни около вас, а аз мисля че нямате. Хваща се и от котки. Добър инфекционист има във Воен.б-ца. Доц. д-р Плочев
Контеска, пусни някоя и друга снимка на чудовището от езерото. Хайде, приятно!!
Марче, току - що получих смс от Еконт, пратката е пристигнала. След малко ще отида да я взема  Hug
 Чудя се вече, срам - не срам, дали да не си извикам някоя жена да ми помага в домакинството  Thinking
Ей, много се радвам че си го получила, дано да върши и работа. А за жена за помощ, защо да е срамно?? Аз винаги съм имала такава, а и тъй като беше пенсионерка от дипломатическите посолства готвеше прекрасно. Та, между другото което правеше, взимаше и по една баница ни разточваше . Взимай и недей да мислиш.
Надин, вълна се намира по пазарите. Селянките изнасят и ще си купиш.
Баба Яка, а стига бре жена с тези консерви. Как ги правите, къде ги държите!! Направо ви се чудя на желанието. Аз направих два кг сладко и приключих. Туршии не ядем, защото смятам че е вредно. Много сол, а и ракия не пием. Е, ще купя няколко бурканчета с краставички и това ще бъде.  Предпочитам зимата зелена салата.
Имам си работа и ставам. Приятно!!

# 612
  • Бургас
Луси,моят Ванко кара мононуклеоза като едногодишен.Лекува се с АБ,контролира се с ехограф черния дроб,лимфите,всички жлези в тялото.Минава,не се притеснявай.Наистина има увеличени лимфни възли,но самото заболяване,особено при децата бързо отшумява.

Коконче, Hug

Смърфи,ще правиш кисело зеле по колумбийски! hahaha

Надин,гледах клипчето на сина ти,ще го одобрят! Grinning

Чао за сега.

# 613
marche14 няма стига, луда съм да правя зимнина, краставички, бамя, млян домат, туршия, кисело зеле, а за сладката да не говорим, тази година направих доста, остана само от грозде.
Зимата как обичам да си отворя от моите си буркани и да си пийна 20-30 грама домашна ракийка (мале ще ме обявите за пияница). Понеже съм на квартира и нямам мазе ги съхранявам в коридора, там имам вграден шкаф, по скоро цял гардероб и там ми е мазето, а киселото зеле и туршията на терасата.

# 614
Вио, що да е срамно? Ако имаш възможност, хич не се замисляй! Свекървата нали живее с вас, тя не ти ли помага?
Баба Яка, и аз съм царица на зимнината, само дето ракия не пия. А това лято просто се самозабравих, направих за 3 къщи - за нас, брат ми и майка ми.
Започнах да събирам багаж. Утре идва мм, а в неделя се изнасяме към Пловдив. Изследвания, пазаруване една седмица и пускам Миша на градина.
Като казах П-в, къде се изгуби Ваничка?
Ангелчето, Куини, Валенцето, Стефи и доста други се губят?
Мама Коко и Дари, какво стана с децата?
Коконке, не унивай!
Дами, как е новото начало?

Общи условия

Активация на акаунт