Домакини/епизод 18/

• 45 178
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • UK

МОМИчЕТА Hug Hug Hug

Вио не е  срамно, дори е необходимост и аз се замислям, макар да не мога да си представа чужда жена у дома да ми се мятка ooooh! Joy

Марче токсоплазмозата специално се хваща не толкова от котки- домашни, колкото от месо, недоизмити и неопечени почти сурови меса и пр. Peace Ако котето е домашно и не  е излизало навън и яде и само суха храна абсурд от него да се хване каквото и да  е било Naughty

]Баба Яка[/b] Hug  бравос и свеки така се  е метнала, чее  направила зимнина само да има мераклии да я хапват Mr. Green Похвали ми се онзи ден, че  е направила и бебешки пюрета от праскови за бебешорците Heart Eyes

Да ви кажа кекса стана! То егатииии рецептата, една чаша захар, една брашно, 5 яйца, ванилия и какао. Пече се само 3 минути в загрята фурна на най-високата ви степен, после се намалява на 170 градуса. 30 минути не се отваря и туй то Crazy Отивам да си дегустирам  Crazy

# 616
Коконче, приятен апетит. С кеф да си го хапнеш кексчето  Hug
Ох, момичета, не е срамно да дойде някой да ми помогне, прави сте. Просто не съм на работа, имам достатъчно време, а къщата плаче за основно почистване. А и по принцип ми е малко непривично чужд човек да дойде да ми чисти, мъжът ми също е против, обаче...няма думата. Хотрензия, свекървата вместо да ми помага, разчита аз да свърша всичко. Тя не е по чистенето хич, ама хич. Ще помисля още малко и ще търся жена, мисля че е решено.
Марче, получих си гелчетата. Огромно, огромно благодаря   bouquet Страхотна си.

# 617
  • при късмета
Привет,
Хортензия, моя не беше болен, правихме изследванията за градината, не по принуда.Благодаря за загрижеността все пак   bouquet
Вио срамно няма. И да си вкъщи пак трябва да обръщаш внимание на детето, доколкото ти позволява положението и без друго по-трудно ще става  Hug
Контеса, Честита диплома и приятно изкарване на ескурзията
На Кокона приятна следобедна закуска
А на неспоменатите целувки  Heart Eyes

# 618
  • София
Коконче, приятен апетит. С кеф да си го хапнеш кексчето  Hug
................свекървата вместо да ми помага, разчита аз да свърша всичко. Тя не е по чистенето хич, ама хич.
Марче, получих си гелчетата. Огромно, огромно благодаря   bouquet Страхотна си.
Внимавай, какво говориш за свекървите.    Naughty Ще дойда аз, но рискуваш много, после не можеш да ме изгониш.  Heart Eyes
Изобщо недей да ми благодариш, не ми е било проблем. Това поискахте, това донесох. Никой нищо не каза, че иска още нещо. Друг път - повече!   Simple Smile
Коконо, да ти пусна един фантастичен кейк....  Бързо, лесно, вкусно. Ще "избиеш рибата" с него...ако искаш.
Много студено. Щом си сложих и чорапки на краката, означава, че зимата е тук. Лошо, много лошо.
Алооооо,... другарките, къде сте, си питам аз... newsm78

# 619
  • Талант на 2012,2013 г.
тук... newsm56

# 620
  • UK
Марче Hug и аз сложих чорапките Joy Луска какво стана с Миленка??? Hug
Уф, хора да минава и др седмица и като знам, че ще останат само още 2 седмици Rolling Eyes сякаш по-леко ми става, ама много бавно ми се тътри туй време бе #Cussing out

Ко си правите? Аз си чакам прякото включване по скайпа и се молям, таз вечер поне Praynig да има връзка, че стигаме само до ало и ало- да чуваш ли ме Cry Confused

# 621
И аз съм тук.Гошко си играе в кошара,а аз се вихря из форума.Другарки,да ви питам колко минути трябва да заваря домашно приготвени пюренца от сливи,круши и ябълки?

# 622
  • София
.......Другарки,да ви питам колко минути трябва да заваря домашно приготвени пюренца от сливи,круши и ябълки?
Мисля, че колкото да дръпне капачката, около 10 мин след като заври водата, ама не съм сигурна. Да кажат умниците на пюретата.  Simple Smile

# 623
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук съм, ама не ставам много за компания. Много ми е ревливо да му се не види... Cry

И синът трудно преодолява загубата... И иии...каквото и да напиша все тая... ooooh!

# 624
И аз  сложих чорапките. Сутринта  такъв студ беше и един  вятър,щеше ни отнесе .
Добре,че отидох  с колата  да го карам.
Днес  го похвалиха в градината,че много  слушал.
ММ  и Г отидоха  на нощ на музейте.
Аз съм се завила  с едни  одяала и  мй ще се разболявам.
пфу....
Аз  почнах диета, че съм толкоз  зле,вече ми става  лошо като се гледам  в огледалото.
дано има ефект

# 625
  • София
Мари,  Hug

Миленка е втори ден добре...
Очаквам следващия път към 12-13 октомври...

Днес в центъра са ни дигнали колата, нямаше ни 35 минути... Платихме 83 лева... Confused

На Петьо не му харесва в училището, не иска домашни, миличек сега започва... Peace Има хрема, кашлица, почнали се алергични пъпки, сърбят го очите...

ММ се притесни за колата и му се дигна кръвното, появила се хрема и заболя го гърлото...

Е, как едно дете да не се е метнало на мен - спортна натура, да стигам своето като се ядосам.... Моите заедно с ММ - се разболяват, не са спортни, не се бият... Не, че биенето е хубаво нещо, ама не можеш да стоиш като овца да те бият и да не им отвърнеш...

Може след 2-3 часа и да мисля друго, като ми мине ядосването...

# 626
Ста_ди, аз ги варя 20 мин. след завиране.

# 627
Вие чорапките сложихте, а аз днес на детето чорапогащник обух. Студ, че и вятър - две в едно, при това комбинацията хич не е добра.
Гледах снимки от една сватба и как ми се прижени, не е истина. Ще сме такива дръпнати с мъжа ми, една сватба не си спретнахме като хората значи. Само сключихме брак. Скука голяма, а хората какви снимки (и сватби) си правят, ехееей!

# 628
  • София
Вио, глупости с тези сватби...

Ние се подписахме в Москва - само аз и ММ и един свидетел, който беше приятел на ММ и то в последния момент, той дори не знаеше къде отиваме.

А тук беше църковен брак, и то от фирмата са настоявал шефа да стане кум, не го смятам за такъв - голямо ла*но и той и кумата, ама по-някога нямаш избор... Пак в църквичка в Младост-2, на 7 януари Shocked, не се жени тогава, ама за пари всичко става...

И виж ни Peace

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 00:05 от luss

# 629
Здравейте, дами! То май е дошло време да ви кажа лека нощ? Днес докато проведа дежурните скайп разговори с родата и приятели и отида да напазарувам, и то стана обяд. Оттам се хвърлих смело и безотговорно да правя желирана руска салата. Утре сме канени на едно гости, което от 5-6 човека някакси прерастна в мащабно събиране на около 15 човека. Затова решихме да помогнем малко на домакинята и да си разделим приготвянето на храната. На мен ми се паднаха салатите. Та съм замислила зелена салата с лук и репички (такива неща има целогодишно), салата Снежанка (използвам нещо като цедено мляко, наречено тук гръцки йогурт) и тази желирана салата. Руска салата съм правила много пъти, ама желирана е за първи път, дано да стане. Сложих я в хладилника да се стегне, дано! И като подарък брускети с чери домати. Във вторник ходихме до един съседен квартал, където има няколко магазина с италиански неща и купих прекрасни разноцветни чери домати и ръчно правен хляб, който така си стои, нали не трябва да ядем такива неща. Затова ще стане на брускети!

Лус - видях ви, мъжът ти какъв сериозен го раздава... Хубаво, че Миленка е добре, ама не се отказвайте, търсете откъде идва тази висока температура.

Мари - не се забравя такава болка, нито липсата се запълва... Просто бъдете един до друг, подкрепяйте се, ще дойде време, когато болката ще намалее и ще започнете отново да се усмихвате. Не забравяйте, че ви предстоят и хубави моменти, синът ти е млад, че си намери жена, после внучета, животът отново ще има смисъл. И не забравяй, че винаги ще сме тук, до теб и за теб! Hug

Вио - нищо срамно няма да имаш жена, която да ти помага в домакинството. Още повече сега с големия корем и после с две малки деца. Няма нищо страшно някой да ти влиза в къщата, стига да му имаш доверие. Ако имаш финансовата възможност, не се колебай изобщо, а така и ще помагаш на някой друг като му плащаш за това. В София имахме 4 години една жена, която чистеше и гладеше всеки понеделник. Забравихме какво е събота или неделя цял ден да се занимаваме с тези неща, непрекъснато пътувахме, тя беше щастлива, че работи и получава пари, ние, че ни отменя и така намираме време за хубави неща. Тук пък си е направо задължително да имаш такава жена, тук си имат и детегледачки, и готвачки... Наследихме от колегата на ММ сеньора Мария, която пак идва в понеделник.  Peace

Друг път ще ти разправям за нашите две сватби!  Peace Стана дълго, а аз отивам да правя пилешка супа.  Heart Eyes

Поздрави на всички!  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт